ja mám L-tryptofan na úzkosti ráno (občas keď mám ťažšie obdobie, tak kľudne zdvojnásobim dávku), mám to od značky Movit. Potom mám horčík biscyglinát na večer a na jeseň pridám ešte vitamín D.
Rozmýšľala som aj o Ashwagandgha alebo GABA, namiesto toho L-tryptofanu, tak možno, keď mi dôjde, tak to skúsim tiež
Ja zelezo (globifer forte), vitamin D3 + K2 v kvapkách, vecer Depress (obsahuje L tryptophan, horcik, bylinky) a Milgammu na nervy, kedze som mala pasovy opar..
Obcas si slahnem aj vit. C 500mg s postupnym uvolnovanim..
A poslednu dobu som si zacala robit levandulovy caj na ukludnenie a dost mi to pomaha
A co sa tyka doplnkov, uzivam toho co som mala nedostatok (na vlastne naklady som si dala robit test z krvi).. mam deficit Decka a aj nizsiu hladinu zeleza..
a dalej uzivam to, co aktualne potrebujem...
Musim velmi zvazovat, koľko doplnkov uzivam, lebo mam citlivý zaludok a trávenie, ked dam vela tabletiek naraz, hocikedy mi byva tazko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Rozmýšľala som aj o Ashwagandgha alebo GABA, namiesto toho L-tryptofanu, tak možno, keď mi dôjde, tak to skúsim tiež
Obcas si slahnem aj vit. C 500mg s postupnym uvolnovanim..
A poslednu dobu som si zacala robit levandulovy caj na ukludnenie a dost mi to pomaha
a dalej uzivam to, co aktualne potrebujem...
Musim velmi zvazovat, koľko doplnkov uzivam, lebo mam citlivý zaludok a trávenie, ked dam vela tabletiek naraz, hocikedy mi byva tazko..