Podľa výskumov ľudia potrebujú spať rôzne v rozmedzí 6 až 10 hodín, z čoho 8 je najčastejšia varianta. Ale je to individuálne, niekomu stačí 6, niekto potrebuje 10.
Aha, ja som sa pomýlila v hlasovaní mam nastavený pravidelný režim spanku a je to 8 hodín, avsak cez víkend, ked nevstavam do prace, spim asi len 6,5 čiže, ano, v sobotu a v nedeľu bežne vstávam o piatej, bez budíka
Považujem spánok za stratu času, tak asi preto, aby som mala dlhsi víkend, sa automaticky budím skor
@ladydoga@2 Presne, aj ja. Mňa keď zobudí budík napríklad po 8 hodinách, som úplne rozbitá a unavená akoby bola polnoc. V polospánku ho zruším a spím ďalej, až kým už fakt sa musím nejak nasilu pozbierať. Toto jediné mi naozaj vadí na chodení do práce. A potom to dospávam prvý voľný deň tak, že spím 12 hodín a potom ešte aj počas dňa.
hej ale 10 hodin je fakt extrem. akoze niektori ludia spia aj 11, niektorym staci 5, ale take veci sa uz nepovazuju za standard. oficialne je to 6-9 hod.
ideál je pre mňa 9 až 10 hodín, vtedy sa cítim najlepšie..zvládam ale v pohode aj klasických 7-8, problém mám keď spim menej ako 7, tam už cítim únavu počas dňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Môj organizmus jednoznačne potrebuje 10 hodín
Považujem spánok za stratu času, tak asi preto, aby som mala dlhsi víkend, sa automaticky budím skor