Takže chcem sa spýtať niečo dievčat čo sú tu na birdzi.Takže mám 19 rokov a popíšem vám môj problém.Väčšina mojich rovesníkov sa chodieva opíjať (keď je pekne tak aj každý druhý deň xD),v mestách sa len tak zoznámia z nejakou babou a majú s nimi o pár min
ja akoze neviem sa k tomuto nejako padne vyjadrit, kedze ten popis, ktory si popisal, to som uplne ja.. len s tym rozdielom, ze ked je pekne slopem kazdy den, a vlastne ani pekne nemusi byt.. ale imho ostan taky aky si, ked budes starsi tak ta zenske za hento budu silno zrat
hajzli sa majú dobre no ... som na tom ako ty s tým rozdielom, že som dievča ešte nemal a vzhľadom na to čo im robia tí hajzli asi ani mať nebudem ale oni budú neskôr plakať
ludia su rozny, tak neskatulkuj. mas zrejme zly okruh znamych, existuje aj zopar (takych 20-30%) chlapov co tieto adolescentne prejavy nemaju....
tak ale tipujem, ze ked mas 19 tak aj oni maju cca.tolko, tzn. este maju tak dva-tri roky kym si zacnu uvedomovat, o com je zivot (aspon predpokladam a ak s tym proste neprestanu, tak asi to maju v povahe, ale tak vezmi si tak, ze ako sa vravi "na kazdu svinu voda vrie"
Takže ospravedlňujem sa ale tento nick som vytvoril len pre túto diskusiu.A na pokeci som tiež rýchlo vytvoril nejaký účet.Nebudem tam predsa dávať svoj xD.....A tak som tam klikal všetko možné.Ale mám 19 a som chalan............(počkať pozriem sa)..........áno som chalan.Ešte raz sa ospravedlňujem,moja chyba. :/
toto sa mi ani nechce čítať do konca, typický príklad človeka, čo si potrebuje dokazovať, aký je strašne výnimočný, keď nie je rovnaký, ako tá "skazená mládež" -.-
Ja si myslím, že nie je čo závidieť, tento tebou opísaný typ chalanov (na každej párty zbalí novú dievčinu) väčšinou má úspech len u podobného typu dievčat (na každej párty sa nechá zbaliť iným). Myslíš, že je to ten typ dievčaťa, po akom túžiš?
Vyhol si hlavu, daj sa potetovať, začni fajčiť a chlastať a každé druhé slovo, ktoré povieš musí byť najhrubší vulgarizmus, aby si bol cool. To je v dnešnej dobe základ. K tomu si kúp 20 ročný Golf alebo Passat TDi, aby si bol miestny frajer S tým autom srandujem, nechcem sa nikoho dotknúť
Teraz vážne, pozri sa ako kňučíš. Kňučíš ako malé decko. Neviem ako to vidia slečny, ale stavím sa, že drvivá väčšina nechce malé urevané nekompetentné pesimistické decko, ktoré si budú musieť vychovať. Takže sa skús pozbierať, vypadni von, a skúšaj, a hľadaj. Je kopa dievčat, ktoré ocenia seriózneho rozumného človeka, ktorý v živote neskončí vykrádaním trafík, a ktorý im dá niečo viac ako pozvanie na piatočnú ožieračku.
@mamproblem22 Presne to je tak. Ty máš vlastne akési prednosti, ktoré sám utláčaš a hovoríš o nich akoby si sa za nich hanbil. Kurva chlape, ukáž čo si TY a čo sú ONI a že máš navrh. A nekňuč.
@beaurebelle a to nie sú ani jeho pravé účty ... však internet ... nástroj mnohých možností ... človek nikdy nemôže vedieť aký úchyl je na druhej strane
@hluzar ale no tak, pripadá ti až tak veľmi ako nejaký fake? mne napríklad nie.. a ty si tu predsa tiež mal niekedy aj druhý nick, bez fotky, pričom si sa tuším dokonca tváril, že to nie si ty, nie?
Ze piju , fajcia a uzivaju si sex tak su automaticky hajzli ?
Samotne tieto prvky nehovoria o niekoho charaktere ani o jeho inteligencnom a emocionalno qociente.
A pokial pod vplyvom alkoholu jedinec nie je agresivny a nerobi vytrznosti, sotva to mozeme nazvat ''neslusnym''
A moj dovod bol taky, ze som vazil 180 kg a nerad som sa fotil.... nemal som fotky ani v domacom alubme proste ziadne chapes takze to bol taky mierny komplex, ktory uz dnes nemam.
Ale vzdy mi bolo jedno, ci ma tu poznaju alebo nie..... za nazory sa nehanbim.
Pojem asocial mozeme lajckym sposobom pomenovat ako introvertneho jedinca pre ktoreho je hajzel kazdy, komu zavidi.
Tak dobre dosť bolo tajností.Toto som ja.Ja píšem tento problém.Dosť známych sem chodí a nechcel som aby si to čítali.Ale už mi to môže byť jedno.
@hluzar sry ale tie tvoje komenty niesu vôbec k veci ale nevadí.Niečo som sa pýtal.A ty hneď prečo mám žeský nick,prečo mi je tam toľko a tam toľko.To proste nerieš.Pokiaľ chceš pomáhať tak rieš problém.Pokiaľ nie tak sa nestaraj.Vybavené
@hluzar ..... to že pijú,fajčia a užívajú sex mi nevadí.........mne vadí to že oni majú priateľky......a niektorý viac ako rok....a aj tak tie baby podvádzajú.......a poviem ti to je pre mňa hajzel.....ako prepáč ale je to tak
@goth111 Táák ako vravíš .... Samozrejme, že má. Ona vždy mala, ale nikto jej nejak neveril, lebo všetci boli divní Ale ona stále vytrvalo verí, že vkus má fakt dobrý!
No niekedy to co clovek skutocne robi vyzera z pohladu tretej osoby inak. Od zaciatku mi bolo jasne, ze sa v tomto fore odprezentujem ako blb. Ale chcel som to vyskusat , ci tie triky zaberu a zabrali.
Ospravedlnujem sa zakladatelovi, ze bol pokusnym kralikom, ale som presvedceny ze kamen urazu je v tom, ze sa nedostatocne odkryvas.
Dievcata si na peknom chalanovi vedia vazit slusnot, sposoby a inteligenciu. Je to skor o tom, ze slusni a inteligentni chalani posobia ako suchari ale nemusi to tak nutne byt.
Co potrebujes je ukazovat sa v pravom svetle a posobit zabavne. Si chlap humor mas v krvi
A toto bola konkretne ta uprimnejsia cast vsetkeho co som sem napisal, ale ucel bol vyprovokovat k odhaleniu identiti, takze nestojim si za vsetkym, co tu bolo napisane.....
@hluzar chápem chápem. len som chcel vedieť ako to sformuluješ.
ale stále je tu kopec ľudí (asi aj väčšina), ktorí pri nahliadaní na takéto chlastanie uvažujú empiricky, majú predsudky alebo zažité očakávania. a nemožno sa im diviť. štatisticky je zhubnosť takého pitia nepopierateľná.
charakter necharakter, chlast spraví z hocikoho chuja
Aj prehnana starostlivosť je zla, a ešte keď nemaš čas lebo si vyťaženy, ver, že sa radšej pôjdem rozbiť s kamošmi ak je to možne ako niekde sedieť s priateľkou
Prečo by si mal chodiť na mol domov ? ja vačšinou stiham pred 5-6 rano byť ako rybyčka už do seba tlačim rožky, pašteky, šunky v Tescu
A baby no môžeš snivať o nejakej alebo mať nejaku ...hmm čo je lepšie si vyber sam ale mlady si len raz
presne takto sa mi minule sťažoval jeden kamarát, ale fakt, že povedal úplne to isté.... lenže on už jednu babu využil a to mňa a ja som sa doňho samozrejme zaľúbila, takže tak
@lukasrevan Zialbohu,ale to bolo stale tak vsade,ze hajzli a im podobni sa mali vzdycky dobre,a to ci uz vo vladach,v praci,proste vsade,uz veky vekov S tym nic nespravis.Ako sa vravi,na dobrotu za zobrotu,ja som mal presne podobny pripad ako ty,no je mozne,ze daktorej zasa vadi ta pozornost,neha,dobrota a ta ochota spravit pre nu vsetko na svete.A potom si len tak zmysli,a odkopne ta z minuty na minutu ako handru do smeti.Zvolila si typ cloveka,akymi su tu spominaní hajzli,a je jej fajn,no co ti k tomu dodat?
@mamproblem22 urcite nie ..tento svet je skazeni..a bohuzial ti zli sa vzdy maju dobre ale to je zivot.............vydrzto..ja by som ani ineho chalana nechcela,urcite by som sa nedala dokopy s takym clovekom akych opisujes.............nemen sa!
@takzvany Moze dopomoct k zlemu dielu ale aj nemusi....
Ja som sa ozieral od 14 do 17 skoro kazdy piatok , potom ma to jednoducho prestalo bavit a odvtedy nepijem.
Moje dovody bol remix moznych dovodov, ktore som sem vymenoval..
A z pozorovania viem, ze chlastaju jak ucnovkari , tak gymnazisti, jak studenti mediny, tak stavbari.... v kazdom kolektive to prakticky tvori najvacsie zastupenie.
Ergo cigarety, tie idu do uzadia, stale viac mladych ludi je naklonenych s tym nezacat.
No uvidime, ci bude o 50 rokov pocet umrti na rakovinu pluc nizzsi (osobne dufam, ze ano)
@mamproblem22 poviem ti to asi tak ... zoznám sa s nejakou babou , očar ju zvodným pohľadom a nechaj ju tak ... do 3 dní príde sama
a inak asi je to naozaj tak že čím viac sereš na baby a podobné somariny robíš ako si tam opísal hentých tak tým väčší úspech budeš mať u nich ... ale pre čo , to som doteraz nepochopil :/
@mamproblem22 neopováž sa zhajzliť!!! Buď sám sebou, určite to raz príde... priateľka, tie spoločné večery... viem to, lebo som mal podobný "problém" keď som bol v tvojom veku, hádam ešte o niečo mladší... vždy som bol outsider, čierna ovca... ale nejako časom to príde, že sa zaradíš do spoločnosti, a tí, ktorí sa teraz ožierajú, tým sa rozpadne pečeň a nebude im stáť, čiže sa už kurviť nebudú Vravím ti, ostaň sám sebou, veľa sa zoznamuj s babami a hľadaj viac a viac priateľov (hlavne osobne, nie FB ) ... želám veľa šťastia
@lucasrevan mal ny si to, že si iný, brať ako svoju výsadu a výhodu, nie mať z toho komplexy. musíš si sám vážiť seba, potom si to budú vážiť aj tí okolo. Sprav si z inakosti prednosť. Ver mi je veľa chalanov ako Ty a veľa báb, čo chcú presne takého , ako si Ty. Len sme nenápadnejší ako zvyšok sveta.
@agrobrat ny ho!! jaky mudrc uz zrazu! rady rozdava na vsetky strany!
inac preco zenske oblubuju tych, ktori na ne kaslu? odpoved je lahka, radi sa trapia, a radi robia nemozne veci pre chlapa, za to ked mas nieco na zlatodrahokamovom podnose, tak to nestoji za vela..
Asi sa v tom trochu vidím, takže rozumiem, ale ako bolo písané vyššie, to nie je riešenie... Oni nie sú šťastní preto, lebo byť hajzlom je univerzálny spôsob dosiahnutia šťastia. Sú proste takí a sú so svojím životom spokojní. Ty by s niečím takým spokojným nebol, nie si taká nátura. Šťastie nie je len jedno. Oni majú svoje šťastie a ty budeš šťastný za niečo iné. Konkrétne, keď nájdeš takú, ako ty, čo zas nie je až taký problém, ako by sa mohlo zdať, nie všetci chcú žiť zo dňa na deň.
aj elán spieva " neverných odmení a verných trestá "...je to tak ...tak sa s tým zmier a pokús sa nájsť niekoho ako si ty ..ja som skúšala už obe cesty a (žiaľ) lepšie je mi na tej zlej strane ...byť sviňou je v tejto dobe plus ....vravťe si čo chcete
ísť si niekde vypiť tiež nie je klúč k nájdeniu baby..... ja tiež idem s kamarátmi často na pivo aj na viac, teda vypiť si a mám ot rád, lebo je nám vtedy veselo a krásne sa porozprávame, tak ináč, pre také chvíle ma baví život....ale tiež neni furt príležitosť, a baby takisto väčšinou nie sú,
ale určite lepšie vypiť si kamarátmi ako byť doma, o čom je ten život potom
Kašli na holky, chod si kúpiť neaké good autičko a potom uvidíš ako sa k tebe pohrnu si budeš vyberať medzi nimi oni idu skôr o peniaze (vlastný názor) ked máš love si kraľ pre nich aj pre každého skús ísť do loterie možno vyhraješ potom ale sa rozdelíme
Ale máš šancu ..... vädšina ľudi je po hlave a riadne. Z toho si nič nerob, mne sa take niečo stalo X krat ... proste si povec Nepotrebné veci nepotrebujem
@zeriavka nie sú štastní, teda do momentu kým im jedna z ich krásavíc nepovie, źe je jaksi v tom a potom daného machra v podnapitom stave musí niekto tahať z balkóna pretože z toho ako si dodrbal život má chuť skočiť. holt ako vravím ja každý je strojcom svojho štastia
V podstate sme si dosť podobný. Postav ale otázku či chceš byť hajzel a či by si o také dievča čo sa rozdáva na počkanie stál. Ja som taký aký som lebo taký chcem byť.
@zeriavka njn asi poznám dosť veľa kreténov, ktorých občas treba zachranovať keď začnú robiť voloviny alebo prefackať keď ubližia nejakej, ktorá sa do nich zahľadí... čo ma zase privádza späť k tématu kedže ten exemplár hore si jasne koleduje o to, aby sa do nejakej zahľadel a tá ho následne odkopla, pričom šanca, že skončí na nejakej streche aj on je podľa mojich pozorovaní tiež pomerne veľká..
No tak toto som uz davno necital nieco take normalne mas u mna respekt.Odpoved na tvoje problemy niesu proste musis si o kamarat spapat vsetko ako kazdy iny clovek na svete ktory ma problemy proste si mal smolu na dievca ktora je este mlada a mozno trosku odlisna k tvojej povahe Na vsetko treba nechat cas ako ja uz nepoznam par ktory by to od 18 dotiahol az do 25 alebo do svadby proste dnesna mlades sa chce len kurvit a ozierat a vsetko je im jedno a to len preto lebo nehladaju to prave....(ucta,respekt,pochopenie,lasku bohuzial dnesna realita je uplne odlisna skazena ....vela stastia v zivote ale na jedno nezabudni niesi nikdy sam....
@atavius ja žijem našťastie v nejakom inom svete kde sa okolo mňa tieto veci nedejú..a dúfam, že to tak aj ostane síce keď som bola teraz na prázdninách tak som počula od dievčat dosť ako to povedať nepekné veci
@mamproblem22 dobre vieš že si normálny, čo ti musí každý vzťah vyjsť??????? a fakt neviem že nejakí mladí pijú každý druhý deň?? s tým som sa ešte nestretla.. a vo svojom okolí nepoznám žiadnu babu ktorá by sa len tak vyspala s chalanom keď ho nepozná.. si úplne OK chalan, takých je veľa ako ty. no a čo že nepiješ? si nájdi priateľov ktorí tiež nepijú....
@hluzar nie vždy to s tým humorom! Na mnohé platí práve tajomno, ak sa niekto prezentuje ako fantóm, dostane jej myseľ (aj telo v jej snoch) ešte skôr, ako ho zočí
@hluzar to už chce skúsenosti, sprofilovať holčinu, nacapiť na ňu presne vzorec, aby mala pocit, že dotyčný nie je on, ale ON. ale výsledok fest stojí za to. chce to dôvtip a kadečo, nie nejakého hňupa, nechápavého, neschopného rozmýšľať. tento fagan tu, čo založil fórum, je podľa mňa akurát taký typ. dokázal by napr. cez net upútať, ponechať si tajomno a pri stretnutí (hlavne nie unáhlenom, ale očakávanom ako voda v somálsku) vytasiť ešte ďalšie schopnosti, zaujímavosti, čo by ju len utvrdili v tom, že och, ozaj to je ON.... to je to dokončenie. zasa je pravda, že keď je dakto debilný, tak môže sa hrať na fantóma, koľko chce, baba ho fakt spozná a aj cez ružové okuliare zistí, že je retard, čo sa len na niečo hral. to máš pravdu, jasné
nepreháňaj to s bytím sám sebou, ty si ten ohrozený druh o ktorom si veľa žien myslí že po ňom pátra ale keď naňho natrafí tak sú nejakú dobu v nebi a potom ich to znudí.
lebo dokonalosť a ideálnosť nudí. dokonalosť a ideálnosť odstraňuje napätie, a bez napätia nie je dynamika a vášeň a čokoľvek zaujímavé.
podľa toho ako to opisuješ ti chýba kontrast, spravíš z holky bohyňu, a... je bohyňa. koniec.
kúpeš ju, varíš jej, možno jej aj perieš, keď je unavená dáš jej masáž, bohviečo, lalala, a to je všetko úžasné, ale ak je to všetko a vždy čo robíš a čo s tebou zažíva tak si to zaprvé prestane vážiť, zadruhé jej to časom prestane byť tak príjemné ako na začiatku, a zatretie ju to začne nudiť.
lebo veci existujú len v kontrastoch.
ak chceš aby si vychutnala tvoju nehu, buď na ňu najprv (primerane) drsný (nehovorím skutočne v zlom, alebo čo, chápeš).
ak chceš aby si vychutnala a všimla ako ju uctievaš, buď k nej najprv (primerane a vtipne!) neúctivý, aby si dokonale vychutnala pohodu filmu v posteli pri pukancoch, zober ju občas niekam do mesta ožrať sa, alebo... alebo proste spraviť čokoľvek čo je zábavné, ale vyčerpávajúce, prípadne občas trošku nepríjemné.
atď atď atď...
nemáš teraz holku? rozišla sa s tebou? stav sa že hneď po tom sa dala dokopy s úplne opačným extrémom. a pokiaľ sa stihla rozísť už aj s tým, tak si pravdepodobne zasa našla niekoho viac ako ty, alebo aspoň niekoho o kom si myslela že taký je.
lebo ak človeku neposkytneš dynamiku vrámci vzťahu, poskytne si ju sám, striedaním vzťahov, lebo dynamika je proste základná ľudská potreba, primerané striedanie kontrastov, hovorí sa tomu dynamická rovnováha, a je na tom založený celý vesmír, príroda, život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
ja akoze neviem sa k tomuto nejako padne vyjadrit, kedze ten popis, ktory si popisal, to som uplne ja.. len s tym rozdielom, ze ked je pekne slopem kazdy den, a vlastne ani pekne nemusi byt.. ale imho ostan taky aky si, ked budes starsi tak ta zenske za hento budu silno zrat
Trenčiansky kraj, Trenčín
Bola tu 30. 6. 2011, 14.01
Registrovaná od 25. 5. 2011
Preco mas na pokeci zensky nick ?
Je to proste neziadany tovar, ponuka neodpoveda dopytu.... to je proste hola skutocnost bohuzial.
Ale nie je jediny na svete.... jedine co mu pomoze je hladat vynimky ako je on sam. A kto hlada najde.
Tod vse.
A ten zensky nick na pokeci mi vysvetli tesim sa
tak ale tipujem, ze ked mas 19 tak aj oni maju cca.tolko, tzn. este maju tak dva-tri roky kym si zacnu uvedomovat, o com je zivot (aspon predpokladam a ak s tym proste neprestanu, tak asi to maju v povahe, ale tak vezmi si tak, ze ako sa vravi "na kazdu svinu voda vrie"
To je ako vazne samozrejmost ? Hanbit sa za svoje nazory ? Za svoje problemy ? Za svoje pocity ?
Ja mam na nete vycapeny xicht uz riadne dlho , napisem si cokolvek a predstav si, svet sa mi nezrutil
Teraz vážne, pozri sa ako kňučíš. Kňučíš ako malé decko. Neviem ako to vidia slečny, ale stavím sa, že drvivá väčšina nechce malé urevané nekompetentné pesimistické decko, ktoré si budú musieť vychovať. Takže sa skús pozbierať, vypadni von, a skúšaj, a hľadaj. Je kopa dievčat, ktoré ocenia seriózneho rozumného človeka, ktorý v živote neskončí vykrádaním trafík, a ktorý im dá niečo viac ako pozvanie na piatočnú ožieračku.
Ale inak úplne súhlasím s tým čo si napísal.
@mamproblem22 Presne to je tak. Ty máš vlastne akési prednosti, ktoré sám utláčaš a hovoríš o nich akoby si sa za nich hanbil. Kurva chlape, ukáž čo si TY a čo sú ONI a že máš navrh. A nekňuč.
A celkovo toto na mna neposobi dojmom slusneho cloveka ktory sa len nevie presadit u zien.
Ma to ovela viac znakov asociala.....
a povedal by som, že @weeman to celkom trafil.
a @galinka má tiež pravdu
a ďalej som nečítal, možno má pravdu aj niekto iný
Nazval ich hajzlami.... preco ?
Ze piju , fajcia a uzivaju si sex tak su automaticky hajzli ?
Samotne tieto prvky nehovoria o niekoho charaktere ani o jeho inteligencnom a emocionalno qociente.
A pokial pod vplyvom alkoholu jedinec nie je agresivny a nerobi vytrznosti, sotva to mozeme nazvat ''neslusnym''
A moj dovod bol taky, ze som vazil 180 kg a nerad som sa fotil.... nemal som fotky ani v domacom alubme proste ziadne chapes takze to bol taky mierny komplex, ktory uz dnes nemam.
Ale vzdy mi bolo jedno, ci ma tu poznaju alebo nie..... za nazory sa nehanbim.
Pojem asocial mozeme lajckym sposobom pomenovat ako introvertneho jedinca pre ktoreho je hajzel kazdy, komu zavidi.
A tento jeho prisvok tak na mna posobi.
@hluzar sry ale tie tvoje komenty niesu vôbec k veci ale nevadí.Niečo som sa pýtal.A ty hneď prečo mám žeský nick,prečo mi je tam toľko a tam toľko.To proste nerieš.Pokiaľ chceš pomáhať tak rieš problém.Pokiaľ nie tak sa nestaraj.Vybavené
Pozri sa si fesak nie je dovod sa tajit
Dalo by sa ta nejakym sposobom vyprovokovat aj k tomu aby si ukazal svoju povahu aj tam vonku ?
Aby dievcata videli co ignoruju ?
Ale vedel som, ze niekto to napise, ked ten uzivatel ukaze kym je
Je to taka anegdota, ktora ma zvysit sebavedomie .....
Problem toho chalana je, ze svoje kvality nevie predat...... Casto mlci, ked by nemal. Je to ten typ ,,pomyslim si svoje'' a to je chyba.
Samozrejme Darkkizz sa cíti na to, že má vkus dobrý!
@lucasrevan to vieš... roztrojená osobnosť
Ospravedlnujem sa zakladatelovi, ze bol pokusnym kralikom, ale som presvedceny ze kamen urazu je v tom, ze sa nedostatocne odkryvas.
Dievcata si na peknom chalanovi vedia vazit slusnot, sposoby a inteligenciu. Je to skor o tom, ze slusni a inteligentni chalani posobia ako suchari ale nemusi to tak nutne byt.
Co potrebujes je ukazovat sa v pravom svetle a posobit zabavne. Si chlap humor mas v krvi
"Ze piju , fajcia a uzivaju si sex tak su automaticky hajzli ?
Samotne tieto prvky nehovoria o niekoho charaktere ani o jeho inteligencnom a emocionalno qociente."
o čom hovoria tieto prvky?
kto pije preto, ze je nezodpovedny ?
A kto pije preto, ze sa nechal stiahnut partiou ?
A kto pije a tu partiu zalozil ?
A kto pije aby zabudol na problemy doma a kto pije, lebo sa ma tak dobre, ze moze mat v pici ?
Kto pije aby lahsie zniesol prehru a kto zapija vitaztvo ?
A kto pije len tak pre srandu a nema k tomu ziadne dovody ?
Nevieme co koho motivuje pit. Preco ho to bavi a co tym sleduje.
Nevieme ani ci tym vobec nieco sleduje.
Ten kto pije je snad zly priatel ?
Ten kto v mladosti pil bude snad otcom alkoholikom ?
Tazko mozeme nieco take povedat.
Nic z toho nevies o cloveku. Len to, ze pije.
ale stále je tu kopec ľudí (asi aj väčšina), ktorí pri nahliadaní na takéto chlastanie uvažujú empiricky, majú predsudky alebo zažité očakávania. a nemožno sa im diviť. štatisticky je zhubnosť takého pitia nepopierateľná.
charakter necharakter, chlast spraví z hocikoho chuja
Prečo by si mal chodiť na mol domov ? ja vačšinou stiham pred 5-6 rano byť ako rybyčka už do seba tlačim rožky, pašteky, šunky v Tescu
A baby no môžeš snivať o nejakej alebo mať nejaku ...hmm čo je lepšie si vyber sam ale mlady si len raz
Ked si takýto aj pred babamy tak sa nečudujem ze nemáš nikoho
Ja som sa ozieral od 14 do 17 skoro kazdy piatok , potom ma to jednoducho prestalo bavit a odvtedy nepijem.
Moje dovody bol remix moznych dovodov, ktore som sem vymenoval..
A z pozorovania viem, ze chlastaju jak ucnovkari , tak gymnazisti, jak studenti mediny, tak stavbari.... v kazdom kolektive to prakticky tvori najvacsie zastupenie.
Ergo cigarety, tie idu do uzadia, stale viac mladych ludi je naklonenych s tym nezacat.
No uvidime, ci bude o 50 rokov pocet umrti na rakovinu pluc nizzsi (osobne dufam, ze ano)
Jednak stalo sa a uz zbytocne sa nad tym nejak zamyslat.
A aspon mozem povedat, ze nuda rozhodne nebola.
a inak asi je to naozaj tak že čím viac sereš na baby a podobné somariny robíš ako si tam opísal hentých tak tým väčší úspech budeš mať u nich ... ale pre čo , to som doteraz nepochopil :/
Takych ludi je plno, len ich nevidis, lebo su nenapadni
Najprv by som začal vážiť slová (t.j. obmedziť nadávky resp. ich prestať používať)...
Ostaň sám sebou a nemeň svoj štýl.. koľko ľudí toľko chutí... jednému dievčaťu sa páčia taký a druhej onaký...
inac preco zenske oblubuju tych, ktori na ne kaslu? odpoved je lahka, radi sa trapia, a radi robia nemozne veci pre chlapa, za to ked mas nieco na zlatodrahokamovom podnose, tak to nestoji za vela..
ale určite lepšie vypiť si kamarátmi ako byť doma, o čom je ten život potom
Nesnaz sa byt niekto kto niesi , nechval sa tym co nie je , vyjdes z toho potom ako chuj.
To ze balia baby je ich problem , niekto rad chyti filcky na barovom WC a niekto radsej pocka na lepsiu prilezitost.
A za to podvadzanie aj ked sa ma to netyka by som im doradu rozbil lebky , nemam to rad.
Ked si nejaka zena nevazi ze si pozorny tak v prvom rade to nie je zena ale pica a v druhom rade za to nestoji.
V podstate sme si dosť podobný. Postav ale otázku či chceš byť hajzel a či by si o také dievča čo sa rozdáva na počkanie stál. Ja som taký aký som lebo taký chcem byť.
Je ďalších milion ako si ty, skús sa poradiť s niekym z nich.
Alebo si pozri nejaký film (ktorých je tiež pár desiatok na tento spôsob).
....toto moze velmi lahko skoncit na mrtvom bode.
asi je s tebou nuda, ale tie zeny dospeju a budes vzacny druh
nepreháňaj to s bytím sám sebou, ty si ten ohrozený druh o ktorom si veľa žien myslí že po ňom pátra ale keď naňho natrafí tak sú nejakú dobu v nebi a potom ich to znudí.
lebo dokonalosť a ideálnosť nudí. dokonalosť a ideálnosť odstraňuje napätie, a bez napätia nie je dynamika a vášeň a čokoľvek zaujímavé.
podľa toho ako to opisuješ ti chýba kontrast, spravíš z holky bohyňu, a... je bohyňa. koniec.
kúpeš ju, varíš jej, možno jej aj perieš, keď je unavená dáš jej masáž, bohviečo, lalala, a to je všetko úžasné, ale ak je to všetko a vždy čo robíš a čo s tebou zažíva tak si to zaprvé prestane vážiť, zadruhé jej to časom prestane byť tak príjemné ako na začiatku, a zatretie ju to začne nudiť.
lebo veci existujú len v kontrastoch.
ak chceš aby si vychutnala tvoju nehu, buď na ňu najprv (primerane) drsný (nehovorím skutočne v zlom, alebo čo, chápeš).
ak chceš aby si vychutnala a všimla ako ju uctievaš, buď k nej najprv (primerane a vtipne!) neúctivý, aby si dokonale vychutnala pohodu filmu v posteli pri pukancoch, zober ju občas niekam do mesta ožrať sa, alebo... alebo proste spraviť čokoľvek čo je zábavné, ale vyčerpávajúce, prípadne občas trošku nepríjemné.
atď atď atď...
nemáš teraz holku? rozišla sa s tebou? stav sa že hneď po tom sa dala dokopy s úplne opačným extrémom. a pokiaľ sa stihla rozísť už aj s tým, tak si pravdepodobne zasa našla niekoho viac ako ty, alebo aspoň niekoho o kom si myslela že taký je.
lebo ak človeku neposkytneš dynamiku vrámci vzťahu, poskytne si ju sám, striedaním vzťahov, lebo dynamika je proste základná ľudská potreba, primerané striedanie kontrastov, hovorí sa tomu dynamická rovnováha, a je na tom založený celý vesmír, príroda, život