Mam 19 a mampocit ze zacinam strasne zavidiet svojej rovnako starej sesterke. Ako deti sme sa fakt kamosili a boli ako sestry, lebo sme byvali v jednej dedine. Ale pred 5 rokmi sa oni prestahovali lebo jej tatko zacal podnikat. A vraj sa im aj darilo.
Teraz sme sa stretli na oslave u nas a ja som ju skoro nespoznala. Cakala som dievca s okuliarmi a copom ale ako keby to ani nebola ona. Keby som nepoznala jej oci a hlas, neverila by som ze to je ona. Poznala som ju s okuliarmi a taku sportovu.
Normalne baba uplna zmena....bez okuliarov, vyzehlene rozpustene vlasy, bluzocka, kozenkova suknicka s vysokym pasom, luxusne silonky a vysoke lodicky. Usmiala sa na mna naruzovanymi ustami a objali sme sa. Ale pri kecani bola dost afektovana.
Zavolala ma sa ist pozriet na ich novy mercedes.Ked isla otvorit dvere na zrkadle visel pavuk. Niekedy by si to ani nevsimla.
Ale teraz zacala saliet, pistat a dupat nech to dam okamzite prec. Keby mohla tak utecie. Aj mi to prislo vtipne ale aj som si uvedomila ze to uz vobec neni ona ako predtym. Z baby do voza aj do koca sa stala panicka. A ja som normalne uvazovala toho pavucika hodit nech sa zobudi.
Ale najhorsie na tom je ze casom uz porovnavam seba a ju....a mozno aj zavidiet bohatstvo a mysliet na to.
Na nejaky mercedes sa môžeš vykašlať. Ak ho kúpili nový tak je to príšerná investícia. No a teraz už bude len stárnúť a za 20 rokov na ňom budú jazdiť romovia alebo bude na šrotovisku.
Šikovní a inteligentnejší podnikatelia väčšinou autá ani neriešia. Vytahovať sa nepotrebujú a kúpia si pekné auto len ak ide odpísať z daní...
Že to dievča tak zblblo je škoda ale. Ak ju rozmaznajú a tatko nevytvorí taký biznis čo uživí ešte aj dalšiu generáciu tak to bude mať v živote až utratí zvyšok tažké. V tomto ty môžeš byť dalej.
A inak 5 rokov je dlhá doba. Možno toto je proste ona a iná by celkovo nebola. Čo má na sebe oblečené nie je podstatné.
vzdy zamrzi ked sa niekto zmeni v takom zmysle ze si uz nerozumiete. ci uz k lepsiemu alebo k horsiemu. alebo proste len tak že je ten človek zrazu tak veľmi iný. ja mam to "stastie" ze som antisocial takze si v priebehu casu prestavam rozumiet takmer s hocikym
Abstraktdepres vies ako sa vravi: Hlupym stastie praje. A podla spravania to vyzera, ze slecinka si toho este vydupe dost. Asi este potrebuje zazit zivot ak si
mysli ze pekne handry a prachy z nej robia nieco viac. Ked chce robit sceny kvoli pavukom a sprostostiam ja by som ju hned poslala kydat hnoj dakam na farmu a rovno aj v tych stekliach. Ako poznam take baby, asi by to boli zase trucovacky ze si znici manikuru alebo sa uspini 😆 Ale mozno by prestala byt taka fajnova
@darkmousse@10 reálne nevieme o nej nič, okrem toho, ako sa oblieka a že sa bojí pavúkov navyše ak to dobre chápem, tak týpkyňa má 19-20 rokov. reálne, kto čo čaká od 19ročnej baby?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Normalne baba uplna zmena....bez okuliarov, vyzehlene rozpustene vlasy, bluzocka, kozenkova suknicka s vysokym pasom, luxusne silonky a vysoke lodicky. Usmiala sa na mna naruzovanymi ustami a objali sme sa. Ale pri kecani bola dost afektovana.
Zavolala ma sa ist pozriet na ich novy mercedes.Ked isla otvorit dvere na zrkadle visel pavuk. Niekedy by si to ani nevsimla.
Ale teraz zacala saliet, pistat a dupat nech to dam okamzite prec. Keby mohla tak utecie. Aj mi to prislo vtipne ale aj som si uvedomila ze to uz vobec neni ona ako predtym. Z baby do voza aj do koca sa stala panicka. A ja som normalne uvazovala toho pavucika hodit nech sa zobudi.
Ale najhorsie na tom je ze casom uz porovnavam seba a ju....a mozno aj zavidiet bohatstvo a mysliet na to.
(hej, len ten pavúk tam mohol byt reálny, alebo ani nie, len také vysperkovanie scény, vyjavu)
Šikovní a inteligentnejší podnikatelia väčšinou autá ani neriešia. Vytahovať sa nepotrebujú a kúpia si pekné auto len ak ide odpísať z daní...
Že to dievča tak zblblo je škoda ale. Ak ju rozmaznajú a tatko nevytvorí taký biznis čo uživí ešte aj dalšiu generáciu tak to bude mať v živote až utratí zvyšok tažké. V tomto ty môžeš byť dalej.
A inak 5 rokov je dlhá doba. Možno toto je proste ona a iná by celkovo nebola. Čo má na sebe oblečené nie je podstatné.
mysli ze pekne handry a prachy z nej robia nieco viac. Ked chce robit sceny kvoli pavukom a sprostostiam ja by som ju hned poslala kydat hnoj dakam na farmu a rovno aj v tych stekliach. Ako poznam take baby, asi by to boli zase trucovacky ze si znici manikuru alebo sa uspini 😆 Ale mozno by prestala byt taka fajnova