Viem, že teraz sú po dlhých rokoch opäť moderné široké, ale ja si na to nejak neviem zvyknut Ja mám úzke, a to také, že tá horná kovova "konštrukcia" alebo ako to nazvať, prechádza tak pekne plynulo od jedného ucha k druhému, a okrem nej už žiadna inde nie je. Tak sa mi to páči najviac (štipku taký ten "mačací" dizajn). Teda pochybujem, že to niekto z tohto opisu pochopí, ale tak no
@mytickaentita@1 Hej no vlastne už je to dlho čo sú moderné tie široké, tak je možné, že opäť sa vracia ten úzky trend, len ja to nejak vôbec nesledujem, tak neviem
@mytickaentita@1 btw ja by som šošovky nemohla nosiť za žiadnych okolností, lebo mám enormne citlivé oči. Tie mi nedovolia sa k nim ani len prstom priblížiť, nie to ešte niečo vložiť či vybrať. Hrozna predstava. Asi taká, ako škrabanie nechtami po tabuli x 1000
@6 tak to by som si asi vybrala veľké myslím, že sa mi proste hodia viac. ale neviem si už predstaviť s nimi fungovať. akože ako by som sa namaľovala? a ako by tie linky vyzerali pod okuliarmi?
Ja jedny okuliare mám také slabé do dialky ale nenosím ich, hlavne, že stáli 300€ to sú také ani velké, ani úzke, dačo medzi, to som vtedy obehala všetky optiky v meste, aby som si vybrala ale nedokážem to nosiť, strašne mi to vadí...
@ladydoga@8 Ja som tiež vtedy obehla mnoho optik a nevedela som nájsť to, čo si predstavujem. Vlastne hej, lenže tie boli veľmi ťažké. A potom som konečne našla jedine, ktoré spĺňali moju predstavu, aj keď nie uplne, a tie mám doteraz Musím sa ísť ešte po rokoch znovu poobzerat, ale ja hľadám veľmi špecifický tvar a uzke, takže tvoje by mi asi nevyhovovali
Je to asi jedno, pri peknych tmavovlaskach asi skor cierne ale ked to chces nosit ja by som siel do co najuzsich a najvecsich. Ono je dost na rit kolko z tvojho pohladu ti to zakryva a aj ked si ich das dole na noc tak v sere si tvoj mozog bude predstavovat ram okuliarov. To je sialene.
@dezolat@10 Ja ich nosiť nechcem, ale musím, lebo mam 3 dioptrie A šošovky na seba nedokážem dať, ani keby som sebeviac chcela :/ A určite keď ich nemám, tak nevidím žiaden ram
@azizi namiesto slovo cierne som myslel hrube XD nevim preco som napisal cierne. XD Napr ako ma FUFU v
je cool ale keby islo o mna ze by som to mal riesit tak by som hlavne riesil kolko mi to zabera zorneho obzoru. Co sa komu paci je individualne ale ked ta to ma obmedzovat tak by som to neriesil a siel po pohodli. Ja nenosim okuliare ani slnecne max som mal na modre svetlo pred par mesiacmi ked som sa vyblikal z monitorov tak som to nosil par tyzdnov a spral ma ten ram a strasne ma sralo ked som vnoci sa siel napit alebo na vecko a moj mozog si domyslal ten ram.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
každopádne, ja nosím šošovky už 10 rokov
A jasné, je to vec subjektívneho vkusu
Takže oprava:
‼️AK BY STE MALI NA VYBER, KTORE BY STE RADSEJ NOSILI VY?‼️
Btw, nechcete niekto kúpiť okuliare?
Ale samozrejme keby som nemusela, tak ich nenosím...
A žiaden ram si nedomyslam