Ahojte,cítim potrebu sa z toho vypísať… Minulú sobotu mi zomrel strýko. Nebudem teraz rozoberať jeho osobnosť ani jeho činy.Ale zaráža ma to,čo si dovolila "jeho bývalá",alebo ako to vlastne nazvať (pokračovanie v komentári)
Ich vzťah fungoval na diaľku asi rok. Nebola to jeho manželka ani matka jeho detí (strýko bol bezdetný). Dokopy spolu nechodili už 15 rokov.
Bolo jej prostredníctvom sociálnych sietí oznámené, že strýko zomrel. A ona na to povedala, že mu nemáme robiť poslednú rozlúčku, vraj by to tak nechcel.
Akože… kto je ona? Niekto kto s ním "paktoval rok na diaľku" verzus rozhodnutie jeho Matky a sestry...
Z toho vyplýva, že najblížší človek býva aj tak mama alebo otec. Prísľuby do vzťahu, že niekto bude so ženou do smrti a ona tak podobne už neplatia. Možno v minulosti, ale dnes už neplatia. Dnes ťa skôr využije, obere, okradne, vycucne a potom ide preč. Takže vzťahy sú na akési zaleptanie obdobia, aby som niekto nebol cez to obdobie sám, niečo ako kamarát “po ruke”. Lebo nik nebude bližší ako rodič.
@retromaniak@2 Ono je toto diskutabilné...lebo niekedy rodičia dokážu človeku ublížiť ale človek dokáže nájsť oporu v partnerovi a začať ciklus niečoho nového-prerušiť generačnú traumu...V tomto prípade poukazujem na to, že niekto kto rok "paktoval"s niekým si myslí že jeho slová by mohli mať význam na rozhodnutia v tejto situácií.
@y4nn4@5 mne rodičia neublížili, ja nemám na nich zlé slovo ako niekto iný na svojich rodičov. Tak ja oporu myslím si, že nenachádzam v kolegoch čo momentálne mám, kedže iného bližšieho okrem tých kolegov po rodičovi nemám. Ale moc im nemôžem veriť a sa im zdôverovať, to by som zle dopadol a v horších chvíľach sa to krásne vykryštalizovalo. Ono môžem si povedať, že tento a tento bude kamarát, ale ostane s tebou aj v zlej chvíli? Preto si dodržujem odstup a pre niekoho sa môže zdať, že sa držím bokomaž samotársky.
@lostinthedark@7 a ty si odborník na neustále fotenie sa na strechách auta a neustále ako narcis. To nie je umenie. To čo si o mne spomenul je skôr umenie.
Jaaaj mohol toto napísať?
Fest rád by som sa tu s debilmanom hodiny naťahoval, ale vzhľadom na vážnosť tohto fóra to radšej nechám tak.
Ale len aby ste vedeli, robím to fakt nerád!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bolo jej prostredníctvom sociálnych sietí oznámené, že strýko zomrel. A ona na to povedala, že mu nemáme robiť poslednú rozlúčku, vraj by to tak nechcel.
Akože… kto je ona? Niekto kto s ním "paktoval rok na diaľku" verzus rozhodnutie jeho Matky a sestry...
Fest rád by som sa tu s debilmanom hodiny naťahoval, ale vzhľadom na vážnosť tohto fóra to radšej nechám tak.
Ale len aby ste vedeli, robím to fakt nerád!