Ja som asi pred 2 týždňami vymenila nočnú košielku s krátkymi rukávmi za nočnú košeľu z dlhými. Spávam tak už od detstva. Čo ma ale štve, že v obchodoch takéto nočné košele moc nebývajú. A tie čo sa nájdu sú moc tesné, hrubé a krátke... Ja mám rada tenulinké, voľné so širokými rukávmi a dlhé.
@casey77@6 No ono ja sa priznám, že netuším v čom chlapi spia Okrem pyžama, trička... Existujú teda nočné košele aj pre mužov? Len ma to zaujíma. Neprišlo by mi to divné, veď záleží najmä na pohodlí.
v rozťahanom tričku. ale na leto mám aj také tie fancy čipkované nočné košele/šaty, že nech sa cítim ako goth princesska, ale nenosievam to, lebo v lete zase spávam len v spodnom prádle a dlhý rukáv neznesiem. a ponožky už vôbec nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ako to máte vy?
Ozaj a mávate aj ponožky? Ja by som si pyžamo ani ponožky nikdy dať nemohla, lebo by mi bolo strašne teplo a nepohodlne
hah, zachvílu ho tu más xD
(ten s tymi white socks )