Osobný - zapisujem si svoje pocity, myšlienky, zážitky zo života
Turistický - zapisujem si túry, výstupy, trasy, výkony..
Cestovateľský - zapisujem si výlety, dovolenky, miesta, ktoré som navštívil/a
Športový - zapisujem si tréningy, výkony, progres
Stravovací - zapisujem si čo varím/jem každý deň
Kalorický - sledujem si kalórie
Denník vďačnosti - zapisujem si za čo som každý deň vďačný/á
Kreatívny - kresby, básne, texty, nápady, ...
Finančný - vediem si svoje vlastne účtovníctvo
Denník snov - zapisujem si, čo sa mi snívalo
Nevediem si ziadny dennik ale boli casy na istej Zš, na prvom stupni sme si museli povinne viesť denník. Bolo to celkom utrpenie pretože každý deň som mala skoro úplne rovnaký, škola, potom prípadne nejaký krúžok, domov, učenie, hra, jesť a spať. A preto som nevedela poriadne co tam zapisat aby sa neopakovalo vzdy to iste Na striedacku sme z neho rano aj citali na koberci a ucitelka si ich citala.
Toto tu je trochu taky mini dennik. Najviac ma oslovil cestovateľský a dobrý nápad sú tie kalorické tabuľky, ktorú appku by si odporucila?
@lostinthedark@11 lebo som tam vymenovala veci, ktoré ľudia robia vo svojom voľnom čase. Na to, čo robíš v práci som sa nepýtala.. ale teda ak máš nejaky labak, v ktorom robíš nejake svoje hobby, tak hej, potom ma to zaujíma (sorry teda, že som to v nadpise nedefinovala, ale myslím, že je to každému jasné - špeciálne pre teba to nabuduce dovysvetlim viac)
Milujem takéto komplexné ankety! Teraz už je to tu skôr vzácnosť, chvalim
A teda v minulosti, prípadne aktuálne, som si viedla tieto:
Osobný - ako dieťa, odkedy som už vedela plynule písať až do nejakých 14 rokov. A je neuveriteľne vtipné a zaujimave si ho teraz čítať No a potom ešte statusy tu na Birdzi sú vlastne taký môj denník, ktorý si vediem už s prestávkami 20 rokov
Cestovateľský: Začala som na dovolenke v Egypte na Sinaji. Lenže tak veľa som sa rozpisovala, že som o chvíľu bola v stále väčšom časovom sklze a denník som tam písala celé hodiny a začala som mať pocit, že mi to odoberá reálny čas strávený na dovolenke. Tak som si potom povedala, že už nikdy viac
Kreatívny: To kedysi boli články a stavy tu na Birdzi. Stále ich tu mám.
Finančný: V exceli som si istý čas viedla detailnú tabuľku mojich výdajov a financií.
Denník snov: Niektoré sny, ktoré boli pre mňa veľmi silné a nechcela som ich zabudnúť, som si zapisovala. Plus si občas zapisujem lucidne sny, lebo to sú pre mňa úžasné zazitky
@milgamman@12 ja používam appku kalorické tabulky, inú som neskúšala, tak moc neviem posudit ale tu sa dá zapisovať potraviny aj tak, že len naskenujes kód, hoci neviem či to tak nejde aj v ostatných. Plus ked si neplatíš premium, tak maju otravné reklamy
Iba čitateľský kedysi, ale mňa strašne nebavilo čítať tie knihy (teda okrem možno Jacka Londona a Julesa Verna), tak som to robil tak, že som to všetko sťahoval z internetu, pozmenil slovosled a učiteľka ma ešte pochválila ako krásne som to napísal.
@milgamman@34 no ale mne napr teraz napadlo, že to úplne nemusí byť tak ako sme to viedli na škole, ale skôr len si zapisovať aké knihy mám prečítané, lebo to robím aj ja
@milgamman@36 dobrá otázka ale neviem odpovedať, ja si celkovo rada robim doma rôzne štatistiky, tak toto je jedna z nich ale zase, tu si značím aj knihy, ktore ma niečím zaujali a chcem si ich neskôr prečítať, cize potom len odfajknem, že som ju precitala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Turistický - zapisujem si túry, výstupy, trasy, výkony..
Cestovateľský - zapisujem si výlety, dovolenky, miesta, ktoré som navštívil/a
Športový - zapisujem si tréningy, výkony, progres
Stravovací - zapisujem si čo varím/jem každý deň
Kalorický - sledujem si kalórie
Denník vďačnosti - zapisujem si za čo som každý deň vďačný/á
Kreatívny - kresby, básne, texty, nápady, ...
Finančný - vediem si svoje vlastne účtovníctvo
Denník snov - zapisujem si, čo sa mi snívalo
Toto tu je trochu taky mini dennik. Najviac ma oslovil cestovateľský a dobrý nápad sú tie kalorické tabuľky, ktorú appku by si odporucila?
A teda v minulosti, prípadne aktuálne, som si viedla tieto:
Osobný - ako dieťa, odkedy som už vedela plynule písať až do nejakých 14 rokov. A je neuveriteľne vtipné a zaujimave si ho teraz čítať No a potom ešte statusy tu na Birdzi sú vlastne taký môj denník, ktorý si vediem už s prestávkami 20 rokov
Cestovateľský: Začala som na dovolenke v Egypte na Sinaji. Lenže tak veľa som sa rozpisovala, že som o chvíľu bola v stále väčšom časovom sklze a denník som tam písala celé hodiny a začala som mať pocit, že mi to odoberá reálny čas strávený na dovolenke. Tak som si potom povedala, že už nikdy viac
Kreatívny: To kedysi boli články a stavy tu na Birdzi. Stále ich tu mám.
Finančný: V exceli som si istý čas viedla detailnú tabuľku mojich výdajov a financií.
Denník snov: Niektoré sny, ktoré boli pre mňa veľmi silné a nechcela som ich zabudnúť, som si zapisovala. Plus si občas zapisujem lucidne sny, lebo to sú pre mňa úžasné zazitky
Ale robím si cestovateľský denník, kde si lepim fotky a robím koláže z výletov, na ktorých sme boli