@redpanda Som dospely vyrovnany clovek a tieto pocity uz nemam. Skor sa na tychto situaciach smejem. A mam rad cringe, zazil som a videl som vselico, uz ma malo co prekvapi. Ale keby ste chceli niekto strasny cringe, hanbu za inych, mam jedno top anime co nic neprekonalo a je to top. A Je to realisticky robene anime, viac realisticky art, preto je to aj tak cringe.
Aj za iných ale viac to človeka trápi pri sebe samom. Neviem si predstaviť tak vysoké sebavedomie že by som sa sám za seba nikdy nehanbil. Človek robí chyby. Aj trápne chyby. Občas sa hanbiť sám za seba je určitým znakom sebareflexie. Aspoň mne to tak pripadá...
@abstraktdepres@4 Presne toto. Ja som dosť iná než ostatní ľudia (najmä kvôli social anxiety), takže sa často cítim trápne v spoločnosti, neustále sa snažím pôsobiť ako ostatní, ale je to náročné, nie vždy sa mi to darí a vtedy to cítim a hanbím sa za to. Ale zase tá sebareflexia mi v tom mojom pôsobení aj pomáha, lebo viem, ako by som sa mala správať, aby som pôsobila čo najviac "normálne".
@azizi@6 správať sa ako ostatní je tak trochu cesta do pekla Budeš trochu strojená, nebudeš autentická, nebudeš tak uvolnená ako tí čo to predstierať nemusia. Najlepšie je byť v spoločnosti kde môžeš byť sama sebou Ja myslím že ak si v inteligentnej spoločnosti tak ta príjmu. Kritizovať odlišnosť je hlavne domena detí a tinedžerov alebo protivných a večne nespokojných jedincov s vysokým egom.
Skor z inych, ja mam kus taký jemný God complex. A ja sa rozhodnem, čo je pre mňa trápne a čo nie. Ale zase som velmi uvedomelá a keď niečo pokazím/zabudnem/dodrbem, hneď viem prevziať zodpovednosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov