Za mňa:
1. V noci a často aj cez deň keď som doma sama, nosím štuple do uší. Cítim vtedy pokoj a som tak príjemne izolovaná od sveta.
2. Keď som v spoločnosti, občas zvyknem ísť na toaletu len preto, lebo mám potrebu byť chvíľku v tichu len sama so sebou.
3. Takmer na všetko sladké (koláče, kaše, jogurt, zákusky, ...) si vždy vysypem kopu kakaa. Viem v pohode zjesť celý balíček kakaa za 3 dni.
4. "Naťahujem" si občas očné svaly tak, že sa pozriem akoby úplne dohora.
@mytickaentita@2 To som robila tiež počas covidu, na vlhčenú utierku som kvapla ATB gél a pretrela. A celkovo dzinfekcny gél nosím vždy pri sebe (už aj veľmi dávno pred covidom) a keď napr. si idem dať nieco drobné na jedenie alebo vyjdem z lekárne a pod., tak si ho aplikujem. V práci vždy už vedia, že keď mi trebárs ponúknu bonbón, musím si dať najskôr gél a minútu počkať kým zaucinkuje
Ja mám ešte takú vec, že sa maximálne snažím vyhýbať chorým ľuďom, a to aj keď mi niekto povie, že je len prechladnutý (u mňa aj prechladnutie ma nepríjemný priebeh, mám teplotu, je mi dosť zle a tak). Keď vonku niekto trebárs kychne, tak zadrzim dych a vzdialim sa. Rovnako sa vždy vyhnem ľuďom, ktorí kašľu, smrkaju a pod.
Nie je to uplne zvyk v takom pravom zmysle slova, ale tesne tesne nez zaspim si vzdy tak 3-5x kychnem. Vzdy Ak mi to vie niekto biologicky vysvetlit, budem rada. S miestnostou to nie je spojene, deje sa mi to aj inde ako doma.
Joj tých je, to s niektorými ani nie som otvorený zdôveriť sa ani najlepšiemu kamarátovi a ani frajerke. Ja mám svoje zvyklosti, ktoré asi iný nepochopí prečo to robím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
1. V noci a často aj cez deň keď som doma sama, nosím štuple do uší. Cítim vtedy pokoj a som tak príjemne izolovaná od sveta.
2. Keď som v spoločnosti, občas zvyknem ísť na toaletu len preto, lebo mám potrebu byť chvíľku v tichu len sama so sebou.
3. Takmer na všetko sladké (koláče, kaše, jogurt, zákusky, ...) si vždy vysypem kopu kakaa. Viem v pohode zjesť celý balíček kakaa za 3 dni.
4. "Naťahujem" si občas očné svaly tak, že sa pozriem akoby úplne dohora.
Keď mi ešte niečo napadne, tak doplním