Máte značky, ktoré milujete, každému doporučujete a ostávate im lojálni? Ktoré to sú? A ste vo všeobecnosti skôr verní jednej značke, alebo radi skúšate nové veci, striedate to a na značke vám až tak nezáleží?
Ja kľudne začnem. Absolútne milujem svoju sieť fitiek a dotiahla som tam už asi 5 ľudí a v poslednej dobe som sa neskutočne namotala na Vilgain. Akože hlavne kvôli suplementom, ale aj potraviny sú super a mám od nich aj legíny a športovú podprsenku a spoko, trochu škoda, že oboje prestali vyrábať.
No a absolútna klasika sú Lidl a DMka fičím si na viacerých produktoch, ktoré nakupujem na týždennej báze a ktoré proste vždy musím mať doma.
A ešte mám soft spot pre Sibeeriu a SQBRU
A ak by ma mal niekto sponzorovať, tak by som určite chcela, aby to bol Vilgain
Teraz mi napada akurat Patagonia a v poslednom case trosku Cotopaxi.
Okrem tohto neviem prist momentalne asi na nic ine, vo vseobecnosti sa snazim volit znacky, ktore maju aspon trochu nejaky eticky, environmentalny presah. A ako sponzora by som si urcite vybral Patagoniu
Asi len Apple. Už 14 rokov, začalo to iPadom. Teraz mám Macbook, iPhone a Airpods.
Sem-tam som z rôznych dôvodov skúšal alternatívy a len ma to utvrdilo v tom, že mám zostať pri Apple. Plus na Apple som už prešiel z tých iných alternatív (Windows a Android) a bola to obrovská úľava.
Mám aj nejaké Windows počítače na hry, ale na nich trávim tak 1% času v porovnaní s Macbookom.
Nesu na take veci, vzdy si pozeram co je nove a co je best volba. Jedine u bot Nike af1. este cheknem ci nesu nejake fajn celokozene converse ale Nike su kvalita. Vsetko ostatne su shity co do jednej sezony sa rozpadnu. A najvecia pecka ked sa podari najst tie take zenske pro co su z vnutra mekucke ako papucky.
Apple, Lidl a DMka. Potom milujem Artforum. Vilgain hejtujem lebo sa mi nepaci mega ich marketing a trocha aj preto, ako neeticky sa spravaju pri pohovoroch
A este Magnesiu ako vodu milujem a potom Vinted (ale to neviem ci je znacka). A teraz sa mi dost pacil Eyerim, ale to este nie je lovebrand, len sa mi pacili
@thunderstorm@8 to ako sa prezentuju, ze maju lepsie potraviny, cistejsie, a ako priklad uvadzaju veci zo supermarketov a pritom v supermarkete su kvanta dobrych potravin (vdaka EU), len nemaju pekny obal a milionovy marketing.
Alebo teraz odprezentovali svoje nove vifonky “lepsie ako klasika od vietnamcov”, bez ecok a msg a spojili sa s influencerom, ktory robil recept, kde tam dal spekacik a syr a tak dalej (co je vlastne plne ecok a shitu) - cele mi to prislo aj trocha rasisticke voci vietnamskej komunite, lebo demonizovat azijske potraviny a potom jebnut do ofiko receptu od influencera s ktorym spolupracujeme spekacky, je take no..
No a co sa tyka pohovorov, moja dobra kamoska sa tam hlasila na vyssiu poziciu, pohovor mal 5 kol a sucastou bolo vypracovat marketing x vendori strategiu (na rok 2026, co je mega vela prace. Vsetko odprezentovala pred ceo a pred obchodnym timom, nasledovala diskusia, trvalo to cely den a oni sa jej nasledujuce 4 mesiace neozvali, ale jej strategiu teraz pouzivaju (co si hned vsimla). Po 4 mesiacoch jej zavolali, ze sice jej poziciu nakoniec neobsadili a zrusili ale maju pre nu inu
Velmi vela slowfashion znaciek oblecenia a sperkov Skoda, ze nie som taka bohata, mam len zopar kuskov, ale su stale krasne. Nebudem pisat vsetky, ale napriklad Lubive mi pride, ze ma aj priatelske ceny za tu kvalitu. Ich kabelka je uplne neznicitelna
Obcas s nostalgiou spominam za HM a F&F z tesca, ze aspon kedysi tam mavali veci, ktore vydrzali roky bez rozthnutia a znicenia. Tam niektore oblubene veci kupujem na Vinted ak sa nahodou ukazu.
Vansky asi tiez.
Lidl, ale to tu je celkom klasika
Ikea asi tiez, aj ked si myslim ze kvalita niektorych veci nic moc, stale mam rada tu ich atmosferu, restauraciu, aj ich komunikaciu na sietach.
Kino Lumiere. Je to lacnejsie, nedavaju na zaciatku reklamy a v kine sa nezerie. Ked chcem nieco vidiet v kine su moja jedina volba, ak to tam nedavaju tak si to, ehm, zozenien nejak inak.
Asi ikea 😅 (ano poznam aj vsetky tieniste stranky) a ano aj DM mam rada pre ich vlastne znacky a nakup cez apku, ktory si o par min zoberiem v predajni.
Vilgain ma intenzivne zasahoval reklamami na vsetkych sietach, podlahla som, som spokojna. Kvalita tovaru, zakaznicky servis top, tu urcite budem nakupovat pravidelne.
Taky kaufland ma rada pre ich vtipne a pohotove reklamne posty, ale nenakupujem tam 😁
Inak neviem, ci mam voci nejakej znacke nejake emocionalne puto, to mam asi vyhradne na ludi 😁 mam nejake svoje oblubene zncky a produkty z kozmetiky, ale neodvazim sa to povedat nahlas, lebo to zakonite prestanu vyrabat, ked to oznacim za svoje oblubene 🥲
@skvrnka@10 pozerala som si par dni dozadu nejake slovenske kabelky a lubive mi vyslo ako top pomer peknota a cena, az su fakt aj take kvalitne tak super, asi si spravim vylet a pozriem si najskor nazivo tych 6 co mam v nakupnom kosiku 🫠
Musim uznat ze maju drvivu vacsinu velmi pekne modely, aj vela peknych farieb. Taka ammyla, tam som mala problem si vybrat aspon jednu, ktora by uplne perfektne splnala moj vkus
@luc.ka@15 tu xeniu som splasila na vinted ale ma poskriabanu tu pracku na zapinanie (neviem ako sa to presne vola), to asi hrozi naskor. a celkom dost miesta ma. farbu myslim doplnaju priebezne ale dlho sa caka.
Tamaru ako vacsiu ma kamaratka, tiez som po nej pokukovala. Ale ako velku som nakoniec brala karolinu bo sa mi tam zmesti aj notebook, kabel aj obedar (lol) a flasa s vodou. To prevedenie v ciernej a vo vnutri cervene je uplne rrrr.
@skvrnka@16 aj ja pozram priebezne vinted, ale chcem nieco farebnejsie a tam vacsinou cierne hnede a nejake starsie modely. S tou prackou pocitam, ze bude taka nachylna naskrabance, no co uz. Aj by nemusela byt taka zlta zlata, ale to je v podstate taka malickost co mi vo finale az tak neprekaza moja predstava je ze notas natrepem aj do tej tamary 😆 ta tvoja je uz na mna fakt obrovska, ale obedar je obedar, chapem 😁
Novesta - roky nosím iba ich tenisky;
Martinus - väčšinou tam nájdem knihy a mangu, kt. hľadám a mám rada ich “knižné šifry”;
Nilio - top vegan nealko pivo;
Lush - ppči vegan farebné bomby do kúpeľa (ich voňavky mi ale že extrémne smrdia, ups);
Kino Nostalgia - videla som tu vyššie spomenuté kino a uvedomila som si, že inam ako do Nostalgie na filmy nechodím a mám to tam rada, teda sem určite patrí.
Čo sa týka oblečenia, to veľmi neriešim, mám minimum vecí, ktoré nosím dookola a buď sú zo sekáča alebo od rôznych udržateľných značiek
@luc.ka@17 potom sa ozvi raz, čo si si teda vybrala (do Tamary noťas podľa mňa nenarveš, aleee neviem aký máš ntb a možno to len skresluje, veľké to je, ale nemá to tvar ideálny na noťas)
obedár rulezzzz
Z kozmetiky mám najradšej Astrid. Je to taká staršia značka, ale stále ok. Dokonca vyrába zaujímavé kozmetické séra, pleťové vody atď. Asi naj mám od nej balzamy na pery. Hydratujú a sú cenovo dostupné asi pre každého.
Ja nepotrebujem sponzorov. Na tricko by som si dal "toto tričko som si ušil sám". Ale to len tak akoze, aby som poprel system, pod tym by som mal na hrudi vytetovanu nejaku znacku kasina, ktore by zaplatilo najviac.
A znacky nemam velmi oblubene. Este si viem predstavit na šuštiakoch Royal Cola s tym prisnym dedkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No a absolútna klasika sú Lidl a DMka fičím si na viacerých produktoch, ktoré nakupujem na týždennej báze a ktoré proste vždy musím mať doma.
A ešte mám soft spot pre Sibeeriu a SQBRU
A ak by ma mal niekto sponzorovať, tak by som určite chcela, aby to bol Vilgain
Okrem tohto neviem prist momentalne asi na nic ine, vo vseobecnosti sa snazim volit znacky, ktore maju aspon trochu nejaky eticky, environmentalny presah. A ako sponzora by som si urcite vybral Patagoniu
Sem-tam som z rôznych dôvodov skúšal alternatívy a len ma to utvrdilo v tom, že mám zostať pri Apple. Plus na Apple som už prešiel z tých iných alternatív (Windows a Android) a bola to obrovská úľava.
Mám aj nejaké Windows počítače na hry, ale na nich trávim tak 1% času v porovnaní s Macbookom.
A este Magnesiu ako vodu milujem a potom Vinted (ale to neviem ci je znacka). A teraz sa mi dost pacil Eyerim, ale to este nie je lovebrand, len sa mi pacili
Magnézku tiež lúbim, ale nepovedala by som, že je to lovebrand a Vinted by som nepočítala ako brand, ale je to imo valid. Som na to docela namotaná.
Alebo teraz odprezentovali svoje nove vifonky “lepsie ako klasika od vietnamcov”, bez ecok a msg a spojili sa s influencerom, ktory robil recept, kde tam dal spekacik a syr a tak dalej (co je vlastne plne ecok a shitu) - cele mi to prislo aj trocha rasisticke voci vietnamskej komunite, lebo demonizovat azijske potraviny a potom jebnut do ofiko receptu od influencera s ktorym spolupracujeme spekacky, je take no..
No a co sa tyka pohovorov, moja dobra kamoska sa tam hlasila na vyssiu poziciu, pohovor mal 5 kol a sucastou bolo vypracovat marketing x vendori strategiu (na rok 2026, co je mega vela prace. Vsetko odprezentovala pred ceo a pred obchodnym timom, nasledovala diskusia, trvalo to cely den a oni sa jej nasledujuce 4 mesiace neozvali, ale jej strategiu teraz pouzivaju (co si hned vsimla). Po 4 mesiacoch jej zavolali, ze sice jej poziciu nakoniec neobsadili a zrusili ale maju pre nu inu
Obcas s nostalgiou spominam za HM a F&F z tesca, ze aspon kedysi tam mavali veci, ktore vydrzali roky bez rozthnutia a znicenia. Tam niektore oblubene veci kupujem na Vinted ak sa nahodou ukazu.
Vansky asi tiez.
Lidl, ale to tu je celkom klasika
Ikea asi tiez, aj ked si myslim ze kvalita niektorych veci nic moc, stale mam rada tu ich atmosferu, restauraciu, aj ich komunikaciu na sietach.
Kino Lumiere. Je to lacnejsie, nedavaju na zaciatku reklamy a v kine sa nezerie. Ked chcem nieco vidiet v kine su moja jedina volba, ak to tam nedavaju tak si to, ehm, zozenien nejak inak.
Ine mi asi nenapadne.
Vilgain ma intenzivne zasahoval reklamami na vsetkych sietach, podlahla som, som spokojna. Kvalita tovaru, zakaznicky servis top, tu urcite budem nakupovat pravidelne.
Taky kaufland ma rada pre ich vtipne a pohotove reklamne posty, ale nenakupujem tam 😁
Inak neviem, ci mam voci nejakej znacke nejake emocionalne puto, to mam asi vyhradne na ludi 😁 mam nejake svoje oblubene zncky a produkty z kozmetiky, ale neodvazim sa to povedat nahlas, lebo to zakonite prestanu vyrabat, ked to oznacim za svoje oblubene 🥲
A este z takycj vacsich sa mi pacia » lubive.sk/produkt/kabelka... a » lubive.sk/produkt/kabelka... a » lubive.sk/produkt/kabelka...
Musim uznat ze maju drvivu vacsinu velmi pekne modely, aj vela peknych farieb. Taka ammyla, tam som mala problem si vybrat aspon jednu, ktora by uplne perfektne splnala moj vkus
Tamaru ako vacsiu ma kamaratka, tiez som po nej pokukovala. Ale ako velku som nakoniec brala karolinu bo sa mi tam zmesti aj notebook, kabel aj obedar (lol) a flasa s vodou. To prevedenie v ciernej a vo vnutri cervene je uplne rrrr.
S Ammylou suhlasim
Martinus - väčšinou tam nájdem knihy a mangu, kt. hľadám a mám rada ich “knižné šifry”;
Nilio - top vegan nealko pivo;
Lush - ppči vegan farebné bomby do kúpeľa (ich voňavky mi ale že extrémne smrdia, ups);
Kino Nostalgia - videla som tu vyššie spomenuté kino a uvedomila som si, že inam ako do Nostalgie na filmy nechodím a mám to tam rada, teda sem určite patrí.
Čo sa týka oblečenia, to veľmi neriešim, mám minimum vecí, ktoré nosím dookola a buď sú zo sekáča alebo od rôznych udržateľných značiek
obedár rulezzzz
A potom sa mi páči v poslednej dobe opalovací krem od BEAUTY OF JOSEON. Použivam na tvár aby som sa nespálil.
A znacky nemam velmi oblubene. Este si viem predstavit na šuštiakoch Royal Cola s tym prisnym dedkom