Dobrý deň, potreboval by som nejakú finančnú pomoc, nemám žiadnu prácu lebo som žťp/s - (ťžp/s) pomoc človeku v núdzi, už ani mačky nemajú krmivo - granule atď. Kontaktovať ma môžete cez SMS správy alebo e-maily, maily!?!...: andrejbabka72@gmail.com, ay0@pobox.sk alebo 0907319927.
- nemal som od 01.01.2024 do 31.12.2024 žiaden príjem
- nie som držiteľom živnostenského listu
- nebol som evidovaný na Úrade práce ako uchádzač o zamestnanie a nepoberal
som podporu v nezamestnanosti
@lostinthedark@12 pozeral som na internete v google tú gift card a asi by som ju možno vedel použiť ak sa s tým dá kupovať a platiť aj v potravinách ako BILLA, TESCO a+ LIDL ...
Boilies od srdca. Pirko Baits by Andrej Kochan: Naše produkty sme dôkladne a dlhodobo testovali. Nie sme len ďalší baits, PirkoBaits je rodina. Vyskúšaj aj ty produkty PBS. » pirkobaits.sk/kto-je-andrej-k...
@lostinthedark@16 ..jj... O.k. Ďakujem! Poteší ma všetko za čo by sa dali kúpiť nejaké potraviny a granule pre mačky atď. Raz mi niekto poslal poštou v obálke darčekovú kartu Lidl 10€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Andrej Babka
Bodrocká 21
82107 Bratislava
V roku 2024 od 01.01.2024 do 31.12.2024
- nemal som od 01.01.2024 do 31.12.2024 žiaden príjem
- nie som držiteľom živnostenského listu
- nebol som evidovaný na Úrade práce ako uchádzač o zamestnanie a nepoberal
som podporu v nezamestnanosti
V Bratislave dňa: 2.5.2025
Odporúčam všetkým rybárom a rybárskym obchodom tento e-shop!...: » pirkobaits.sk/obchod/...
Boilies od srdca. Pirko Baits by Andrej Kochan: Naše produkty sme dôkladne a dlhodobo testovali. Nie sme len ďalší baits, PirkoBaits je rodina. Vyskúšaj aj ty produkty PBS. » pirkobaits.sk/kto-je-andrej-k...
» pirkobaits.sk/nas-tim/... a+ » pirkobaits.sk/galeria-ulovkov...
Darčekové karty Lidl (10, 20, 50 €).