Dneska hrali v reštike, alebo skôr jedálni, kde chodím na meníčka, elektro playlist z perimbabky. Také sample proste. Normálne to tam púšťali a tešili sa z toho. V novembri. Až mi slzy tiekli do polievky ako som pri tom trpel.
mozno pojdem - vo vacku mám uz nachystanú "past na vreckárov - kikánov, vreckárky",
si budú niest zo 3, 4 prsty v sácku, jak od karbosky ( rucnej ele píly, /brúsky > )
Strašne veľa ľudí a zima Už som tam nebola roky. Ale stále ma niekto volá, tak to nechávam otvorené, ale moje najlepšie trávenie času to nie je. To už radšej budem písať blbosti sem na Birdz
@tequila@6 mam pocit ze si apriori proti a teda vysvetlovanie bude zbytocne, ale mna teda na trhy celkom laka atmosfera, ak tam nie je miliarda ludi, tak je to fajn byt tam s partiou, dat si nieco dobre a pokecat si pri varenim vincisku respektive ribezlaku thebener na hviezdku. Mesto mi pride krajsie, ked su v nom trhy, kazdy vecer ak chces, tak mas kam vybehnut, pripadne sa aj najest. Ale je pravda, ze keby som ratala korunky tak tam asi moc nechodim. Ceny uz su prestrelene. Takze vacsinou si davame to pitie a jeme doma
@miro777@12 dnes som bol síce s rodinou, no zázrak to neprinieslo. Dal som si punč, pofotili sme sa a šiel som domov. 😀 Ale tak boli tam aj dievčatá, no v prevažnej miere v párikoch alebo s kočíkmi rodinne, tak spása tam na mňa nečaká.
Absolútne vôbec nechcem ísť, aj keď už teraz ma ľudia prehovaraju, ale mne to proste nedáva zmysel. Nenávidím davy, nechce sa mi s nejakym jedlom či pitím stáť vonku na zime, s kamošmi sa stretneme radšej u mňa a zahráme nejaké hry ale toto fakt nie.. a vianočnú atmosféru nemam rada už pár rokov kvôli dospelým ľuďom, čo pri spomenutí vianoc piskaju ako 5 ročné deti. Úplne mi to títo ľudia znechucuju a je ich fakt dosť v mojom okolí.. nechápem ako sa dospelí ľudia môžu správať tak posadnuto
@willbebetter@10 ved ale zima, zle nezdrave jedlo, predrazene secko... pre mna je to strasne nepohodlne skratka. tolko lepsich miest na stretavanie sa s kamosmi. rozmyslam inak proste
mne to nedáva zmysel, už nie sú to, čo bývali, u nás v meste (Košice) sa zmenšili na 1/3 stánkov oproti rokom spred korony, nič zaujímavé tam už nepredávajú, len v každom stánku to isté - väčšinou chlast a predražené jedlo. Ale nič akože extra zaujímavé, len rýchlokvasené veci. Napr. tam predávajú trdelník za 6 eur a pritom si na hlavnej viem kupit za necele 3 eura ešte aj plneny a kdejake prichute... tak isto langoš je tam že 6 eur len čisty a ešte si doplacaš za každu surovinu.. pritom na jazere v lete su langoše za 5 eur a take fajne už so všetkym kečupom, syrom, cesnakom... prosto ja to nechapem, ten ošiaľ že sa ide na trhy.. jedna osoba ma tiež tento rok vytiahla, tak som šla kvôli nej a nemali sme si ani kde jedlo zložiť, lebo nebol žiaden voľný stôl, tak sme jedli tak, že som to držala vo vzduchu a celá som bola od toho a ani servítku nám nedali..
mám pocit, že keď som bola dieťa, bolo to také magické, tiahli sa celou hlavnou ulicou, bolo tam nespočetne detských vystúpení a veľa rôznych výrobkov.. napr. si pamätám stánok, kde predávali samé levanduľové veci a takto do výmyslov sveta... a tiež mi to neprišlo tak drahé :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
si budú niest zo 3, 4 prsty v sácku, jak od karbosky ( rucnej ele píly, /brúsky > )