Žila som v stovežatej takmer 8 rokov, je to úchvatné miesto. ČR ako krajina veľmi napreduje v mnohých smeroch a má skvelé meno aj v zahraničí. Presný opak strašného úpadku Slovenska. Ale nikdy by som už nechcela žiť inde. V Bratislave je môj skutočný domov a mne najbližší ľudia
Kamos zije v CR 15 rokov, ale povedal, ze obcianstvo ceske by mu absolutne ziadnu vyhodu neprinieslo. Kedze ako obcan EU tam moze zit, aj podnikat bez obmedzenia. Jedine obcianstvo je tam dobre na pravnicke veci, ak by si chcel postavit nejaku nehnutelnost. Ale pokial sa nechytas na nejake investicie a velky biznis, tak obcianstov ceske neni potrebne. To nema taku hodnotu ako svajciarske obcianstvo.
@thunderstorm@3 Povedz aku presne vyhodu ti to ceske obcianstvo prinesie. Keby sa jednalo o svajciarske obcianstvo mam pochopenie k tomu, ale ceske? Na co? Pre imidz? Ze doma na dedine ukazes, ze si ceska?
studoval som tam, nedostudoval a vratil sa na SK a od minuleho roka som znovu v CR uvidim ako politicka situacia sa zmeni tu po volbach, ale ak tu budem 5+ rokov tak obcianstvo urcite budem riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov