Ja by som sa napr chcela kamošiť s ľuďmi, s ktorými som odtiaľto aj bola vonku. Teraz ale myslím len tých, ktorí su tu stále aktívni ale asi to nebolo vzájomné, tak sa zrejme preto nekamosime. Ale škoda no..
A potom ešte jedna osoba, ktorú by som veľmi chcela spoznať osobne, lebo si myslím, že keby sme sa stretli irl, že by sme fakt boli kamošky
A vlastne, takých fajn ľudí je tu viac.. tých pár normálnych, čo tu ešte zostalo, tiež by som bola zvedava akí sú v skutočnosti
No chceli-nechceli, ako sa dá niečo také spýtať? Akokeby to malo závisieť len odomňa. Keď protistrana nechce, tak čo z toho, ideme ďalej a nie že chceli. Tak chceli a čo z toho… Nechápem logiku tejto otázky…
Ja sem moc casto nechodim, takze mieste osadenstvo nepoznam ani virtualne.
Ale pamatam si, ze v casoch birdz stretiek som tu stretol fakt mega vela skvelych ludi a hoci uz nie sme aktivne v kontakte (co je skoda), urcite to stalo za to. Takze ak by sa zase raz nieco take organizovalo, ocakavam pozvanku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A potom ešte jedna osoba, ktorú by som veľmi chcela spoznať osobne, lebo si myslím, že keby sme sa stretli irl, že by sme fakt boli kamošky
A vlastne, takých fajn ľudí je tu viac.. tých pár normálnych, čo tu ešte zostalo, tiež by som bola zvedava akí sú v skutočnosti
a @Thunderstorm
A určite aj niekoľko ďalších ľudí odtiaľto.
možno raz, keď bude birdz stretko sa stretneme všetci
Ale pamatam si, ze v casoch birdz stretiek som tu stretol fakt mega vela skvelych ludi a hoci uz nie sme aktivne v kontakte (co je skoda), urcite to stalo za to. Takze ak by sa zase raz nieco take organizovalo, ocakavam pozvanku