Ako prečo ty riešiš jeho sexuálny život? Aj keby sa rozhodne nemať sex do konca života je to jeho osobná vec. A inak som rak ale neverím na astrologiu a štve ma koľkí sa na astrologiu vyhovárajú.
v dnesnej dobe ak je niekto v 30tke panic, je tomu tak preto ze tak chce, a nie preto ze by ho ziadna nechcela. Lebo kto chce prist o panictvo zaplati si štetku. Peniaze zenam nesmrdia, aspon viacerym nie..
@tomas5555555@5 najskôr som si to zle prečítal a myslel som, ze tým chceš povedať, ze takými sú len nejaký špatný… To by som sa nazlostil.
Ale celkovo, nie že nechce, nie je už čo schopné vybrať a nikto nechce nejakú mátohu parohatú alebo nejakú hnusnú senetriku mať pri sebe. 😬
A časom ti je to jedno, zvykneš si byť sám. Taký človek to berie ako normálnu vec, len tí iní, čo sa o iných tak majú veľkú potrebu zaujímať, to berú ako nenormálnu…
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale celkovo, nie že nechce, nie je už čo schopné vybrať a nikto nechce nejakú mátohu parohatú alebo nejakú hnusnú senetriku mať pri sebe. 😬
za peniaze by si si vedel vybrať aj nejakú peknú, aspon na jednu noc... štetkám moc nezáleží na tom ako vyzeráš, ak im dáš peniaze
na uspokojenie sexuálneho pudu.
ako ?
ale to ta neuspokoji ani zdaleka tak ako ked sa spravis do nejakej zeny a lizes ju