Ako niektorí cviete, išla som do Prahy na 3 dni s rodičmi a bráškom. Plán jasný- pondeěäjší koncert, ale o tom neskor.

Myslela som si, že toto opisovanie udalostí, prípadne nejaké zážitky začnú až s príchodom do hotela, no očividne si nevyberieš.

Je to sranda, lebo ako sme si tak rezali cestu českou diaľnicou, som zaspávajúc rozmýšľala, že či nemám zlú polohu, keby ocino prudko zabrzdil. Totižto moje sedenie v aute spočíva vo vykladaní noh kade- tade, vykrútenom celom tele, aspoň ako- tak si priblížiť vysnívanú posteľ. A teda popri driemaní ma napadlo- udrží ma pás? Odpoveď som mala skor akoby sa mohlo zdať.

Neviem, čo presne sa stalo, keďže som si pochrapkávala, no zrazu ma len v prudkom náraze trhlo a pás ma očividne udržal. Divný zvuk som si uvedomila až pár sekúnd na to, čo mamina na naše prekvapené "čo sa deje" priškrtene povedala "zrazili sme srnu".

Jediné, čo ma napadlo, bolo otočiť sa dozadu. Čosi ležalo v strede cesty a my sme po pár metroch zastali pri krajnici. Ocino šiel von a my sme len uvažovali, čo máme s autom a mamina nám vravela, čo sa stalo.

No, nakoľko naši susedia nemajú oplotené kraje ciest (koniec koncov, niežeby sme my mali), vybehlo to chúďa na cestu. Našťastie bola menšia a zrejme keď videla ako sa na ňu rútime, bola v takom kŕči, že nijako nevyskočila a ani neuskočila nijako tak, že by sa mohlo stať niečo oveľa horšie.

"Pepan" za nami, ktorý mal na tom nemalú vinu, ju pravdepodobne buď schytal do auta alebo ju natotálku prešiel.

Každopádne si to odnieslo "len" auto. Trošku srsti a ľavý blatník je fuč, autíčko pojde po príchode do servisu.

Mamina v šoku. Keby máme pri sebe frťana, tak by sa jej šikol.

Po nekonečne tichých minútach sme konečne dorazili do hotela, kde mamina zistila, že si zabudla Op. čo tiuež nebolo bohviečo. ale zvládli sme aj toto.

keď sme predýchali, šli sme do veľkomesta. orloj, karlov most, skvelá večera (lepší šalát som ešte nikdy nejedla!) trošku sme sa pripili (teda ja určite, predsa len, pila som tretí večer po sebe, nie nechválim sa), kúpili sme si suveníry mám mikinu I love Prague, jak keby som nebola zo susedstva ale pekná je.

no a dnes sa chystáme do obchodov a večer spomínaný koncert. blog však pravdepodobne bude až zajtra večer, keď prídem do BA.

PROZATÍM NASCHLE !

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  7. 5. 2012 11:03
dokym iba naraznik, tak je vsetko v cajchu
 fotka
silanova  7. 5. 2012 11:53
nezabudni na šialok kávy! a pozdrav v Prahe .. a inak som celkom rada že zrážku ste prežili
Napíš svoj komentár