Mám pocit, že najlepšie blogy by vznikali v sprche. Pod tokom horúcej vody sa vety tvoria ako nič, spájajú sa slová, nachádzajú sa správne výrazy. A potom vyjdeš z vane, osušíš sa, a keď otvoríš dvere na kúpeľni, slová, vety sa strácajú ako orosenie na zrkadlách.

Chcela som si urobiť večeru, no namiesto toho som postavila vodu a urobil si čaj. Pustila som si Parov Stelar a na posteli sa uložila s ntb a fyzikálnou chémiou.

Telo mi chladne a aj myšlienky. Už vlastne ani neviem, čo som chcela napísať. Asi si budem do sprchy brať notes, a keď mi niečo napadne, proste vyjdem z vane a rýchlo to zapíšem. Takto tápam a blog získava nezmyselnosť.

Chcela by som jemu čosi povedať. Chcela by som sa ho opýtať na to, či je šťastný. No keďže sa mi nechce odpovedať na rovnakú otázku a jeho odpoveď tak akoby tuším, je to vcelku zbytočné.
Mimo to, asi aj hlúpe.

Uvažujem, či to je len pms alebo to skutočne pretrváva s malou víkendovou prestávkou. A však uvidíme, keď bude po pms, no nie? Ľahké riešenie. Aspoň na niečo dostanem odpoveď. A možno po tejto víkendovej prestávke to bude zas iné.

S ľahkosťou priznávam, že neviem, čo mám robiť. Vo väčšine vecí to zvyčajne viem. A vlastne aj v takýchto veciach to zvyčajne viem /aspoň viem, čo chcem viac/,no teraz som sa dostala do bodu, kedy sa mi v podstate aj prestáva chcieť o tom zamýšľať až príliš hlboko. Aby som na to prišla. Nechávam to v rovine nevedomosti, neriešenia a čakám. Len na čo? Koho? Na Godota? Na spásu?

A ono je to možno niekedy naozaj lepšie nechať to tak, sústrediť sa na iné veci a nechať čas, nech pracuje. Nech konečne aj iní pracujú za mňa. Nech sa nemusím v noci zamýšľať nad tým, že niekedy je naozaj najhoršie počuť z druhej strane postele spokojné odfukovanie, zatiaľ čo vám po lícach tečú slzy. Aj keď len dve, aj keď vodopády...

vždy to bude totéž.

 Blog
Komentuj
 fotka
matwejo  14. 10. 2013 22:24
to by musel byt nejaky vodotesny notes v tej sprche,

(nie nezobral som si z toho blogu len tuto kravinu, ale ukazujem ti ako to vnimame my, vies, ze myslenie tohoto typu je totalna slaba vec u nas, )
 fotka
teriq  15. 10. 2013 06:43
@matwejo nemusíš mi to ukazovať, toto bolo len rozhorčenie nad tým, že neexistuje vodotesný notes!!
 fotka
silanova  15. 10. 2013 10:23
ja som to teda pochopila správne!že je to o notase!to len @matwejo je precitlivený ! krásny deň Vám obom
 fotka
matwejo  15. 10. 2013 13:12
ved tak kup si gopro kameru a mozes sa v sprche nahrat ... ( potom pripadne posun videa za napad, oki? )
Napíš svoj komentár