Poznáte rozprávky, kde sa vždy všetko skončí šťastne? Mám ich rada. Občas si pozriem tie teenagerské filmy, ktoré sa začínajú v chaose a hlavná postava má samé problémy. Záhadou pre mňa je, keď sa na konci filmu zrazu všetko vyrieši a dievča je za pár hodín najšťastnejšie na svete. Viem, že je to len film a je dosť nepravdepodobné, že by sa to niekomu stalo, ale niekedy si prajem byť na mieste toho dievčaťa. Ja viem, možno som čudáčka...

Všetko sa to začalo, keď raz dvaja 19-roční ľudia stáli opretí o stenu jednej bytovky a práve sa vrátili z túry na bicykloch. Bolo to dlhovlasé dievča a blonďavý, kučeravý chlapec.
Chlapcovi to už doma liezlo na nervy a túžil sa osamostatniť. Nenapadlo mu nič lepšie, len požiadať o ruku svoju frajerku, s ktorou chodil menej ako rok. A tak sa na sídlisku, s bicyklami po boku, rozhodli, že sa vezmú.
Dievča malo neskôr pochybnosti, nechcelo sa dostať pod čepiec v devätnástich rokoch, ale nikomu to nevadilo, vtedy bola taká doba, bolo to normálne. Naopak, jeho rodičia boli nadšení a zabezpečili im dom na tej istej ulici, kde bývali. Dom bol už dosť starý, ale dalo sa v ňom nejako prežiť.
Po svadbe sa tam teda nasťahovali a dievča sa učilo variť. Niekedy jej to nevyšlo a vtedy bola poruke jej mama, ktorá jej radila a dievča sa od nej naučilo navariť aspoň nejaké jedlé polievky, neskôr mnohé iné jedlá a keď v tom už mala prax, aj koláče - ktoré mladému novomanželovi mimochodom veľmi chutili. A tak sa raz v jeden septembrový večer, po dobrom jedle a koláči rozhodli, že chcú mať deti.
Ani sa nemuseli veľmi namáhať a bolo to...

V máji sa im narodili ťažko vynosené a vytúžené dvojčatá. Ako už mnohé, ani tento pôrod sa nezaobišiel bez istých komplikácii, ale keďže to má byť pomerne šťastný príbeh, nemusíme sa k tomu veľmi vracať.
Proste sa to stalo. Na svet vykukli dvojčatá, dve sestry. Dominika, ktorá je o 2 minúty staršia a druhá, mladšia... áno, som to ja a práve som sa pokúsila uviesť vás do deja môjho (ne)obyčajného života...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár