Viete čo je to slovo láska?
Možno niektorí z vás tento krásny stav ešte nezažili,ale ja mám to šťastie, že poznám tento pocit radosti, pocit istoty a toho,že sa môžete spoľahnúť na niekoho. Hlavne pocit, že sa vám v srdci rozsvieti aspoň milión malých žiaroviek pri pohľade do očí toho druhého.

A hlavne tá moja láska má tie oči tak veľmi vzrušujúco modré. Videli ste niekedy more? Alebo ste sa niekedy len tak pozerali do čistého neba,tak modrého,akoby vám chcelo povedať,že hore je niečo viac,ako tu na Zemi...A také oči má ten môj poklad. Také priezračné a plné života.

Milujem jeho srdce. Viete,je také plné toho všetkého,čo ja potrebujem k životu. Vlastne všetko čo potrebujem k životu je,keď sa pozriem do jeho očí a cítim ako veľmi mu bije srdce. Je úžasný pocit, keď mi povie,že ma miluje a aj keď som strapatá mi povie,že som nádherná.

Milujem jeho zmysel pre humor. Vždy som sa smiala na vtipoch,ktoré používa on. Je zvláštne,že človek vás pozná ešte skôr ako vás spozná. Presne tak sa pri ňom cítim.

Milujem jeho starostlivosť o mňa. Dokázal by mi zavolať aj 10krát odvtedy,keď od neho ochádzam,aby vedel, či som vporiadku. Je tak úžasné vedieť,že sa o vás niekto bojí...

Milujem jeho úsmev. Keď sa usmeje,tak úprimne,najskôr ma to privedie do rozpakov a potom si poviem to jednoduché ja ho proste milujem.

Milujem jeho zmysel porozumieť všetkým mojim problémom. A hlavne to,že mi poradí vždy správne. Stojí na mojej strane a súcití so mnou. Je úžasný pocit veriť niekomu viac ako komukoľvek na svete.

Milujem, keď ma vie rozosmiať, keď ma šteklí a teší ho to,keď ma masíruje a aj ja jeho. Milujem jeho sladké pery,ktoré môžem bozkávať kedy len chcem.

Neznášam ten pocit,keď sa s ním musím rozlúčiť...
Nikdy mi nebude stačiť dosť slov,na vyjadrenie toho,čo ku nemu cítim. Nikdy mi nebude stačiť dosť hodín na to,aby mi potom nechýbal. Nikdy mi nebude dosť jeho *Milujem Ťa*

Je to, čo na svete potrebujem!
Milujem ho z celého srdca!
A ďakujem mu za všetko!
Za to,ako mi pomohol a ukázal mi pravú lásku!

 Blog
Komentuj
 fotka
vinx  11. 7. 2012 21:03
Milujem ťa!
 fotka
matinkav  11. 7. 2012 21:05
Aj ja teba! Najviac
 fotka
motovidlo323  17. 1. 2020 19:44
Tak moc moc vám závidím.
Napíš svoj komentár