Poznáte to. Sedíte za počítačom a čítate, ako si práve jeden z VÁS pomýlil herpes s akné. Aká školácka chyba, poviete si. Cítite sa ako (vrbovský) víťaz, keď v tom zrazu.. ARGUMENT jak oči! (Pozn.autora: Preto ako oči, lebo moje oči dosiahli maximálnu veľkosť.)
Čo urobiť? Pokorne prijať porážku, alebo deviantne nesúhlasiť a vymýšľať nezmyselné protiargumenty? Keďže som nikdy neoplývala vlastnosťou menom guráž, zvolila som si prvú možnosť.
Ako som sa v istej síkrit prajvit správe venovanej Megahviezde Birdzu (ďalej uvádzanej ako M vyjadrila, tento dychvyrážajúci argument som musela oceniť vetou:

,,Veľmi dobrý argument. Tambsapujem ho.“

Ale niekomu takáto pochvala nestačí. Zo sveta sa vyparila všetka skromnosť a nahradila ju túžba po medializovaní argumentačných schopností. Nuž, dobre teda, nech je po tvojom... Vopred som ale MB upozornila, že v tomto oficiálnom vyhlásení však žiadnu umeleckú hodnotu nenájde. Ani trošku (ani Trošku), ani štipku, ani kúsoček.
...Ale akoby len mohol, keď som autorkou?

Na, tu máš, Megahviezda Birdzu (tu je skratka MB nevhodná)! .. Týmto vyhlasujem, že niet nad Tvoje argumenty. Argumenty s veľkým A. Nech hodí kameňom ten, kto si myslí, že jeho argumenty sú lepšie ako Tvoje. Na!..a neprejedz sa svojej slávy.

( Pozn. Nadpis je nezmyselný. Žiadne lekcie A.S. ste nedostali a ani nedostanete.)

 Blog
Komentuj
 fotka
marttina  17. 6. 2011 00:56
e??
 fotka
antifunebracka  11. 9. 2019 16:54
Povedz nám k tejto kauze viac!
Napíš svoj komentár