Diskusie - 2284. stránka fóra
18
Pre tých, ktorý mali dlhý vzťah:
Dajme tomu, že ste chodili s niekym x-rokov (2, 3, 4 alebo aj viac) 1. otazka: Napiste, ako dlho ste chodili s polovičkou, a 2. ) tato ma zaujima viac, ked ste sa rozisli, ... Otvor fórum »
10. 3. 2014 12:42
16
Obliaty notebook
čauko, v sobotu som si oblial colou noťas, šecko je v pohode, funguje jak má, lebo som pohotovo reagoval... ale mám problém, že klávesy idú ťažšie alebo stlačím a drží stlačené a ták :D... Otvor fórum »
10. 3. 2014 10:33
14
Neindetifikovatelna bolest v chrbtici
ludia potrebujem poradit - denne cvičim, roky som behavala, potom som sa presunula do fitka skor na posilovanie, a silovo-vytrvalostný trening. Mam skoliozu s tipu - mala som nosit korzet ale nikdy som ho nenosila. ... Otvor fórum »
9. 3. 2014 23:53
30
Zeny poradte
Bolesti pocas menstruacie su vraj bezne, trapi ma to uz dost dlho tak som to brala jednym uchom dnu druhym von. i PMS mi trva dlhsie nez tyzden..obcas nejaky ibalgin, cajik klasika. No moje posledne kramy boli... Otvor fórum »
9. 3. 2014 23:16
2
Melodifestivalen (SWEDEN) a Eurovision Song Contest
Pozeral niekto švédske Melodifestivalen? :D čo hovoríte na Undo a Busy doing nothing? ; ) http://www. youtube. com/watch?v=POIAVX7x5qc Otvor fórum »
9. 3. 2014 22:46Stredná škola
niekto kto chodí na SSUŠ do Zvolena?? potrebovala by som sa dačo spýtať :) Otvor fórum »
9. 3. 2014 21:46
9
Letná brigáda v zahraničí - ako? kam? čo k tomu?
Zdravím, s priateľom chceme ísť cez leto pracovať do zahraničia (iba v rámci Európy), je nám jedno, ako - mali sme sľúbený zber ovocia a zeleniny v Írsku, ale akosi padla komunikácia... Teraz sa obzeráme... Otvor fórum »
9. 3. 2014 21:12
9
šaty
Baby neviete mi poradiť nejaké dobré stránky na šaty? (za rozumné ceny :D) Pretože si potrebujem vybrať nejaké fajn šaty na sestrin venček. Otvor fórum »
9. 3. 2014 20:56
6
Obchodná akadémia Bratislava
chcem sa spýtať, že ktorá obchodná akadémia v Bratislave by bola relatívne najlepšia, ktorej sa vyvarovať či ktorá by stála za to, uvažovať o nej, ďakujem ; ] Otvor fórum »
9. 3. 2014 20:23
5
Prášková farba
Ahoj, neviete kde by sa dala zohnať tá prášková farba ako používajú aj na festivaloch farby? Lebo som hľadala po obchodoch to vôbec nemajú a na internete iba samé cukrarenské. Diky :) Otvor fórum »
9. 3. 2014 19:16
11
Ako si zarobit?
Ako si zarobiť slušne love? Niečo iné ako brigády/práce? Niake triky/tipy? Otvor fórum »
9. 3. 2014 19:05
8
Ktorý zdravotnícky smer si vybrať?
Premýšlam nad poistkou a rada by som si prečítala vaše názory na dané odbory. Dopredu opakujem, je to len poistka čo keby ak, prioritne su prve dve školy nad tretou ešte stále premýšlam. Konkretne ma zaujimaju... Otvor fórum »
9. 3. 2014 18:33
37
Beh po meste
Nieje blbé ísť behať po uliciach mesta? Chystám sa hlavne večer lebo v neskorých hodinách nechcem ísť do parku. A trochu sa akoby hanbím :D Otvor fórum »
9. 3. 2014 18:21
19
Vraj ma chce a zároveň neznáša
Ahojte. Mám taký problém. Je tu jeden chlapec ktorého som už dlhšie chcela. Najprv to vyzeralo nádejne ale potom sa na to dáko zabudlo. Potom to vyzeralo zasa v pohode, dokonca mi povedal že ma chce ale... Otvor fórum »
9. 3. 2014 18:15
6
Dá sa zistiť IP z pokecu?
Ahojte... Začal mi vyvoláť jeden hlapík a hovoril že hľadá nejakú pani Soňu. Nevedela som ako prisiel na moje tel. cislo a ani preco mi vyvolava ked ziadnu Sonu nepoznam a preco prave mne? Ked vyvolaval viac krat zavolala... Otvor fórum »
9. 3. 2014 17:47