Diskusie - 2285. stránka fóra
18
SCIO testy - OSP & ZSV 15. 3. 2014 v Žiline (alebo hockde inde)
Ahojte, je tu niekto taký, kto sa týchto testov plánuje zúčastniť? Ako ste na tom? Cítite sa byť pripravení? :P Na akú školu a odbory sa s tým plánujete dostať? Ste/chystáte sa... Otvor fórum »
9. 3. 2014 14:25
14
Komedia na večer
Ahojte , vedeli by ste mi poradiť nejaký film čo by som si mohol dnes večer pozrieť ? Nejaká fajn komedia čo ma pobaví ; ) ak mate aj link kludne ho pošlite tiež :) Otvor fórum »
9. 3. 2014 13:39
6
Autosalón Ženeva 2014
Je tu niekto kto sleduje aj túto oblasť auto-moto , novinky zo Ženevy ? Ktoré novinky vás zaujali najviac ? Mňa asi tá nová "911 Turbo S Techart" . . Otvor fórum »
9. 3. 2014 12:56
11
Prezidentska diskusia na Ta3
Aky je Vas nazor na dnesne vyslovene nazory jednotlivych kandidatov? Mate favorita na prezidenta, ktoreho budete volit? Otvor fórum »
9. 3. 2014 12:49
4
Esey po anglicky
Zdravim, najde sa tu ochotny clovek ktory vie po anglicky a skontroloval by mi essay. Poslal by som mu ju emailom Vdaka Otvor fórum »
9. 3. 2014 12:25
9
Farbenie Hennou
viem že tu už bolo pár tém o tejto veci, ale spýtam sa znova (zaiste pribudli nejaké znalosti, skúsenosti, postrehy). Chcela by som dosiahnuť červeno-hnedý (viac do červena, ale zasa nie ryšava) odtieň. ... Otvor fórum »
9. 3. 2014 12:07
7
Kúpa tenisiek z netu
ahojte... chcela by som sa poradit nema niemto skusenosti s kupou tenisiek alebo ineho tovaru zo stranky modrykonik. sk? pretoze neposielaju tovar na dobierku ale musim platit vopred co sa tak trochu bojim. poradte mi prosim vas niekto Otvor fórum »
9. 3. 2014 11:57
38
Awkwardness
Tiež máte taký nepríjemný pocit keď sa sám prechádzate po obchodnom centre alebo niekde kde je veľa ľudí? Trebarz, že sa vám nepohodlne kráča, ako keby sa na vás každí pozeral a čakal kedy urobíte chybu a chcel... Otvor fórum »
9. 3. 2014 11:19
18
Bolesti semenníkov
Čo môže byť príčinou (zdrojom) bolesti semenníkov? Mohol by to byť nádor? Mohlo by to byť spôsobené kvasinkami? Alebo niečim iným? Viem, že tu nieje žiaden lekár ale bol by som rád ak by sa k tomu niekto vyjadril.... Otvor fórum »
9. 3. 2014 10:30
7
Výber auta
Ahooj všetkým.... chcela by som sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť s autom pre postihnutého človeka ... pre záujemcov pre moju spolužiačku :) No tak poďme k téme potrebovala by auto za 6500 eur a menej... Otvor fórum »
9. 3. 2014 10:16
6
Mierka mapy
Viete mi niekto zhruba vysvetlit mierku mapy. Ja to pocitam tak ze si to dam do trojclenky na jednu stranu skutocnost a na druhu stranu si dam mierku mapy ale neviem preco mi to vobec nevychadza asi zle... Otvor fórum »
9. 3. 2014 10:03
17
Chlapec ma neznáša lebo ma vraj chce
Ahojte. Mám taký problém. Je tu jeden chlapec ktorého som už dlhšie chcela. Najprv to vyzeralo nádejne ale potom sa na to dáko zabudlo. Potom to vyzeralo zasa v pohode, dokonca mi povedal že ma chce... Otvor fórum »
9. 3. 2014 09:42
28
Menštruácia
??? Vložky vs tampóny ??? Čo máte radšej, čo viac používate? Otvor fórum »
9. 3. 2014 08:51
27
Lieky na chudnutie
Ahojte, rada by som sa vás opýtala čo si o nich myslíte a najviac by ma zaujímalo, či máte niekto s nimi nejaké skúsenosti. Ja konkrétne som začala užívať značku XLSmedical a pri dvoch tabletách ráno na... Otvor fórum »
9. 3. 2014 08:49
6
Lyrizovaná próza
Neviete mi pomôcť kde na internete môžem nájsť aspoň 2-3 slohy z nejakého diela písaného lyrizovanou prózou? Pôvodne som chcela zarecitovať zbojnícku mladosť, no zistila som, že sa to už z domu stratilo a na nete... Otvor fórum »
9. 3. 2014 08:41
4
Nápady na fotky
Ahojte. Fotím už celkom dlho, a už nemám nápady :/ Tak by som bola rada keby prispejete nejakým dobrým nápadom na fotky.... Bola by som vám za to vďačná Otvor fórum »
9. 3. 2014 07:45
28
Cestovanie len tak
Ahoj ľudia. Je tu niekto kto by rád cestoval len tak po Slovensku alebo aj do zahraničia ? Najlepšie stopom, peši a podobne :D Proste bez peňazí alebo aspoň skoro bez peňazí ? Vždy ma takéto niečo lákalo... Otvor fórum »
9. 3. 2014 01:12
15
Ktorý piercing do pery bolí najmenej?
Caute, chcela by som si dat spravit prvy pierc a bojim sa, ze to bude prilis boliet. Chcela by som nieco v okoli pier, tu som nasla nejake typy http://blog. frogfinger. sk/obrazkovy-slovnik-piercing-do-pery/ aj tu je tabulka... Otvor fórum »
9. 3. 2014 00:08