Diskusie - 2286. stránka fóra
1
Internet satro bratislava
zdravim, mate niekto internet od Satra? Ste s nim spokojny - rychlost, výpadky a tak . . . Otvor fórum »
8. 3. 2014 23:54
3
Petícia za záchranu slovenskej pôdy
Prosím podpíšte petíciu: http://www. peticie. com/peticia_za_zachranu_slovenskej_pody Otvor fórum »
8. 3. 2014 23:49
13
Nezastaviteľný kašeľ
Prosím Vás máte nejakú radu, liek alebo niečo na kašeľ.. Nedá sa mi ani pol minúty rozprávať bez toho aby, som si poriadne odkašľala :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 23:05
41
Mobil pre dedka ?
Nejake napady? Nech to ma velky displej, nech sa to hned nerozbije a nech je to co najjednoduchsie ? Nejaki kandidati? Vdaka za tipy :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 22:58
53
Nabozenský fanatizmus
stretli ste sa s nim ake mate skusenosti obtazoval vas uz taký clovek ? mna dokonca obtazoval uz aj farar zhodou okolnosti na pokeci, pol hodinu mi vypisoval o bohu a aka... Otvor fórum »
8. 3. 2014 22:47
30
The best of the bestovných ľúbostných románov
Vedeli by ste mi prosím poradiť nejakú peknú romantickú knihu?....a áno, viem, že mi to do života absolútne nič nedá, no jedná sa tu o umelecký zážitok. Myslím si, že som ich už prečítala dosť..... Otvor fórum »
8. 3. 2014 21:58
7
JUDr.
Oplatí sa podľa vás študovat doktoranské štúdium v dnešnej dobe ? Je podľa vás naročné ? Otvor fórum »
8. 3. 2014 21:09
15
UFO
veríte na ufo? kruhy v obilí a podobné... ? :) alebo ste niečo také zažili?? Otvor fórum »
8. 3. 2014 21:08
11
Ako zabudnúť
Na rozchod, na to že je koniec, nanho? Ked to je asi tak že ked som sa konečne naučila mať ho v prdeli tak sa zrazu ozval zmotali sme sa von a teraz ma zas ignoruje a ja som zas... Otvor fórum »
8. 3. 2014 20:59
28
Jedna otázka
Ked hrám nejaku pesničku na gitare mozem vzdy prechádzat cez všetky struny alebo pri niektorých akordoch musim vynechat niektoru? Lebo učím sa jednu pesničku a niekde to len vybrknávaju po strunách a niekde pohode prechádzaju cez všetky struny zhora. ... Otvor fórum »
8. 3. 2014 20:37
17
Bolesť hrdla
Ahojte neviete mi niekto poradiť niečo čo by mi pomohlo od bolesti hrdla?:D skúsila som kloktať slanú vodu bylinky a aj tabletky na hrdlo nič nepomohlo nepoznáte niaku dobrú radu?:D Otvor fórum »
8. 3. 2014 20:20
3
HD
Neviete nejaký super HD film, dokument to je jedno ktorý by som si mohla pozrieť na youtube ? :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:58
1
Online TV
ahojte, urcite tu uz bola nejaka podobna otazka, ale aj tak to skúsim.. poznate nejaku stranku/program cez ktory by som mohla sledovat vysielanie (staci mi len slovenskych stanic)? Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:51
7
Morálna dilema
Akú najväčšiu morálnu dilemu ste museli v živote riešiť? Rozhodli ste sa správne? Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:29
3
Avon
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať či tu niektorá z vás nieje Avon lady a že za koľko peňazí musíte mať minimálne objednávku aby sa dala zrealizovať a ešte či musíte objednávať každý mesiac. Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:15
26
Ktorého vlka kŕmite?
kazdy clovek ma v sebe dvoch vlkov. jedneho dobreho a jedneho zleho. Ti dvaja spolu neustale bojuju. A vyhra ten, ktoreho krmis, Tak ktoreho vlka krmite? ; ) Ja... Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:12