Diskusie - 2287. stránka fóra
7
JUDr.
Oplatí sa podľa vás študovat doktoranské štúdium v dnešnej dobe ? Je podľa vás naročné ? Otvor fórum »
8. 3. 2014 21:09
15
UFO
veríte na ufo? kruhy v obilí a podobné... ? :) alebo ste niečo také zažili?? Otvor fórum »
8. 3. 2014 21:08
11
Ako zabudnúť
Na rozchod, na to že je koniec, nanho? Ked to je asi tak že ked som sa konečne naučila mať ho v prdeli tak sa zrazu ozval zmotali sme sa von a teraz ma zas ignoruje a ja som zas... Otvor fórum »
8. 3. 2014 20:59
28
Jedna otázka
Ked hrám nejaku pesničku na gitare mozem vzdy prechádzat cez všetky struny alebo pri niektorých akordoch musim vynechat niektoru? Lebo učím sa jednu pesničku a niekde to len vybrknávaju po strunách a niekde pohode prechádzaju cez všetky struny zhora. ... Otvor fórum »
8. 3. 2014 20:37
17
Bolesť hrdla
Ahojte neviete mi niekto poradiť niečo čo by mi pomohlo od bolesti hrdla?:D skúsila som kloktať slanú vodu bylinky a aj tabletky na hrdlo nič nepomohlo nepoznáte niaku dobrú radu?:D Otvor fórum »
8. 3. 2014 20:20
3
HD
Neviete nejaký super HD film, dokument to je jedno ktorý by som si mohla pozrieť na youtube ? :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:58
1
Online TV
ahojte, urcite tu uz bola nejaka podobna otazka, ale aj tak to skúsim.. poznate nejaku stranku/program cez ktory by som mohla sledovat vysielanie (staci mi len slovenskych stanic)? Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:51
7
Morálna dilema
Akú najväčšiu morálnu dilemu ste museli v živote riešiť? Rozhodli ste sa správne? Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:29
3
Avon
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať či tu niektorá z vás nieje Avon lady a že za koľko peňazí musíte mať minimálne objednávku aby sa dala zrealizovať a ešte či musíte objednávať každý mesiac. Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:15
26
Ktorého vlka kŕmite?
kazdy clovek ma v sebe dvoch vlkov. jedneho dobreho a jedneho zleho. Ti dvaja spolu neustale bojuju. A vyhra ten, ktoreho krmis, Tak ktoreho vlka krmite? ; ) Ja... Otvor fórum »
8. 3. 2014 18:12
10
Filmy v Angličtine
Poznáte nejakú dobrú stránku kde sa dajú online pozerat filmy po anglicky? :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 17:17
1
Marketingová komunikácia
Ahojte, chcela by som vediet ci ste sa niekto hlásili/ hlásite alebo ci ste niekto na marketingovej komunikacii na UK BA? Chcela by som od vás čo ste uz uspesne prijati, ako sa ucit naprijmacky a na co... Otvor fórum »
8. 3. 2014 17:12
2
Sparing
neviem ci sa to hodi do istej temy alebo hocjakej :D Proste je niekto v TN, kto chce ist neiekdy do metra , nema s kym, koncert alebo podobne zalezitosti?:) Minule som chcela ist posledny raz na vystavu... Otvor fórum »
8. 3. 2014 16:29
16
Ako dostat uctovnictvo do hlavy
Ucto mam ako maturitny predment, ktoremu vsak vobec nechapem nebavi ma to. Ako sa to mam naucit? Som koli tomu uplne zufala. Mam sa s tym este dva a pol roka trapit na obchodnej, alebo prestupit... Otvor fórum »
8. 3. 2014 16:28
2
Strasidelne vecicky
Zdravim, rad pozeram horory alebo citam nejake ducharciny a potom sa rad bojim. Napiste ci mate nejaku skusenost alebo ci nieco nepoznate. A este prosim piste iba pravdu. Otvor fórum »
8. 3. 2014 16:22
6
- Volkswagen
- Toyota
Ďalšie možnosti »