Diskusie - 2289. stránka fóra
4
Počítačová grafika/animácia
neviete mi prosím poradiť nejaký program na vytvorenie počítačovej grafiky/animácie??? Otvor fórum »
7. 3. 2014 21:38
21
Cvičenie
Ahojte, neviem kde to zaradiť, tak som to dala sem. Chcela by som sa spýtať na cvičenie. Mám nesúmerné nohy a väčšie lýtka, no keď hocičo cvičím, tak mi zosvalnatejú a sú väčšie, no potrebujem zhodiť zo stehien.... Otvor fórum »
7. 3. 2014 21:19
51
Pocitujete pri ludoch inej kultury/rasy predsudky? Ste za miešanie rás alebo zachovanie národov a viacerých rás?
jednoducho či ste........ nie rasisti ale jednoducho či odsudzujete ludí čo su v Europe napríklad Arabi ked maju byť v Arábii a sa sem nasťahovali. Ci ich vnímate ako votrelcov. Ci mate predsudky a myslite si ze dufam... Otvor fórum »
7. 3. 2014 20:59
38
Co vsetko dokáže človek spraviť pre peniaze?
Vezmite si že by ste mohli získať 85 miliárd eur za ///////// napríklad zabitie niekoho. Dokázali by ste to? Obyčajní človek ktorého ste nikdy nevideli. len stlačíte kohutik. Vsak Boh vám odpustí, áte na to... Otvor fórum »
7. 3. 2014 20:08
2
SUSHI V BB
Viete niekto, ako je to so sushi a all you can eat v bambusovej záhrade v BB? konkrétne v akých časoch prebieha, na nete to neviem nájsť, asi nemajú oficiálnu web stránku dik Otvor fórum »
7. 3. 2014 20:03
39
Kaviareň
Ahojte, chodíte do kaviarne?, akú kávu si dávate, ako si ju vypýtaťe?, v živote som v kaviarni nebol, takže mi vysvetlite ako to tam funguje... , treba si vypýtať aj mlieko, cukor... ... Otvor fórum »
7. 3. 2014 19:05
2
Je tu niekto kto bol v USA ?
Čauko kakavko :) Je tu niekto kto bol v USA alebo sa tam najbližšie chystá ? Chcela by som sa len na pár veci opýtať ; ) Otvor fórum »
7. 3. 2014 19:02
29
Mate produkt, ktory lubite tak velmi, ze by ste sa mali stat tvarou jeho reklamy?
Mate produkt, ktory lubite tak velmi, ze by ste sa mali stat tvarou jeho reklamy? Otvor fórum »
7. 3. 2014 18:44
34
Arašidové maslo
7. 3. 2014 18:17
2
Prispevok na byvanie pre invalidneho dochodcu
Vie niekto poradit, mam pravo n aprispevok na byvanie vo vyske 60eur myslim, ked mam 25 rokov a poberam invladiny 220 euro?chcel by som sa osoamostatnit a prestahovat do ineho mesta. . Otvor fórum »
7. 3. 2014 18:15
3
Poznáte tú knihu, pls
Mi kamarát požičal knihu a som náhodne otvoril a tam písali o takom chalošovi čo sa dohodol na stretku s iným chalošom v jednom parku alebo záhrade a tam ich chytili vojaci práve keď sa bozkávali. A toho krajšieho... Otvor fórum »
7. 3. 2014 18:15
17
Ospravedlnenie
čaute dnes som dosť nasrlam môjho otca, a už nie prvý krát, stále mu klamem na 100% je to moja chyba že vznikajú nezhody a teraz mi kúpil novú výbavu na florbyl a ja som mu ani len... Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:36
7
Dane
Ahojte potrebujem poradiť keď mám podpísanú dohodu o brignádnickej práci študenta a nemám 18 rokov som študent SŠ tak mi zdania moju výplatu alebo nie? Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:31
6
Zálesák
Zdravím, začal som s novou záľubou a točím aj videá na túto tému :) http://www. youtube. com/user/prezitievprirode Budem rád za každú radu a pomoc :) Ďakujem a týmto príspevkom by som aj chcel ľudí trocha nakopnúť,... Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:26
2
Ubytovanie Chorvátsko Lacno
Nazdarek Cez leto sa chystáme do Chorvátska, neviem ešte ani kde presne... Neviete o nejakom lacnom slušnom ubytovaní? Tak do 15€ na noc na osobu Díky Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:10
27
Vztah
ahojte, myslite si ze v dnesnej dobe sa da mat vazny vztah bez podvadzania atd.. ?, lebo ako vidism kzdy sa ln "riesi" s niejakym druhym. . Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:06
16
Dokážete?
Dokážete rozlíšiť skutočného, úprimného priateľa od toho falošného? Neviem či som to napísal správne ale hádam pochopíte na čo by som rád poznal vašu odpoveď. Otvor fórum »
7. 3. 2014 15:47