Diskusie - 2290. stránka fóra
1
Hladam video, ktoré natáčali trnavskí študenti
Vtom videu šlo o stávku a dej... 1 chalan sa vyzliekol a skočil do jazera v parku..tam plaval a ludia isli normalne okolo, tí študenti sa tam smaili atd... v Trnave to bolo....hladal som aj na mojevideo. sk ale nenasol... Otvor fórum »
7. 3. 2014 15:29
16
3. svetova vojna
Ahojte. Co myslite ? Bude tretia svetova teraz ? Vsetko tomu naznačuje :((((((( veľmi sa bojim. Co si myslite o tomto ? Poznáme už aj dátum začiatku III. svetovej vojny. Globa ho určil na 24. ... Otvor fórum »
7. 3. 2014 15:11
6
Co má Putin v pláne s EU?
- Snažiť sa o jej rozpad, zničiť ju, potopiť
- Nič, neutrálny vzťah a tak to aj ostane
- Zblížiť sa s EU ekonomicky a začať s nou spolupracovať ALE nechať priepasti medzi EU a Ruskom
Hlasuj »
7. 3. 2014 15:07- Nič, neutrálny vzťah a tak to aj ostane
- Zblížiť sa s EU ekonomicky a začať s nou spolupracovať ALE nechať priepasti medzi EU a Ruskom
Hlasuj »
11
Kniha AJ pre uroven B2
Nevie mi niekto poradit dobru knihu (prip. iny zdroj) pre vylepsenie AJ na uroven B2? Moja uroven je teraz nieco medzi B1 a B2 ale onedlho ma caka FCE, tak potrebujem to razne vylepsit. Dakujem Otvor fórum »
7. 3. 2014 14:13
10
Silné kŕče
mam kŕče na bruchu na pravo dole a niekedy aj na ľavo..nieje to tak ako pri menštruácii čo to môže spôsobovať? Otvor fórum »
7. 3. 2014 14:12
10
Komédia / Horor
Má niekto osobnú skúsenosť s filmom typu: http://www. csfd. cz/film/223260-cerne-ovce/ ????? Proste nejakú hororovú komédiu alebo len obyčajný horor, ktorý je tak zle urobený až sú jeho scény trápne až zábavné ako ku príkladu tento:... Otvor fórum »
7. 3. 2014 14:03
21
Vase oblubene recepty
Ake su vase najoblubenejsie recepty - rad varim a chcel by som skusit nieco nove (typu: ostrokysla, mrkvovo-pomarancova polievka, losos s koprom a cottage, sviečkova..) Dake specialitky - hodte recepty. Dakujem; -) Otvor fórum »
7. 3. 2014 11:59
36
Internát Mlyny
Ahojte, prave som si prečitala članok v časopise o tomto internáte a bola som zhrozená, v akych podmienkach tam študenti žiju.. chystám sa študovať na univerzite komenskeho a nakolko som zdaleka, tak byvanie na internate bude... Otvor fórum »
7. 3. 2014 11:28
30
Nemravní gynekológovia
dievcence....stalo sa vam niekedy ze vas pri navsteve gynekologickej ordinacie gynekolog zacal obtazovat alebo davat mam nejake navrhy?? ak ano, ako daleko az zasiel, alebo ste mu to dovolili? tato otazka plati aj pre muzov napr... u urologickiek/... Otvor fórum »
7. 3. 2014 11:27
3
Hladam pesnicku
hladam pesnicku od mozarta, klasiku, je to taky song, co sa vyskytuje vo vedeckych dokumentov, taka vedecka melodia, myslim ze aj s einsteinom to ma docinenie Otvor fórum »
7. 3. 2014 11:22
6
Je morálne ísť voliť prezidenta V. Fischera kôli peniazom,,.
- ...nevsadil by som naňho 0,50€ aj keď je tam kurz x 5555
- ...je to moc nemorálne spraviť niečo takéto
- ...vsadím si
Ďalšie možnosti »
7. 3. 2014 11:08- ...je to moc nemorálne spraviť niečo takéto
- ...vsadím si
Ďalšie možnosti »
12
Youtube a cz dokumenty
Dajte mi odkaz na nejaký dokument v češtine alebo s českými titulkami na Youtube. :D Ďakujem:D Otvor fórum »
6. 3. 2014 23:55
19
Pracovali by ste v podniku, kde sa vážne porušujú zákony? (najmä chýbajúce dokumenty, nedodržiavanie predpisov pri práci s jedlo
- áno, neriešim, ja pokuty platiť nebudem
- áno, neriešim, som šťastný/á, že vôbec nejakú prácu mám
- proste áno, lebo...
Ďalšie možnosti »
6. 3. 2014 23:41- áno, neriešim, som šťastný/á, že vôbec nejakú prácu mám
- proste áno, lebo...
Ďalšie možnosti »
24
Dvaja. sme..
V poslednej dobe som si zacal vsimat nepretrzite propagovany odkaz na hlavnej stranke SME - ide o zoznamku dvaja. sme. sk. Bez registracie je kazdy den vidno len zopar profilov, ale zdaju sa mi "fake". Fotky ako... Otvor fórum »
6. 3. 2014 22:45
18
Cena za 300 kilometrovú prepravu na Kamióne
Ahojte, prosím vás vie mi niekto poradiť orientačnú cenu, koľko by stála táto preprava za plný kamión stavebného materiálu a interiéru, exteriéru pre stavbu rodinného domu? Samozrejme bez špedície, len čisto cena za koľko by to... Otvor fórum »
6. 3. 2014 21:24
1
Ktorá škola je podľa Vás lepšia?
6. 3. 2014 21:05
112
Verite v bibliu
Ahojte chcel by som zalozit temu na temu Biblia, bol by som zvedaví na vaše argumenty prečo si myslite že je Biblia skutocna , pravdiva a prečo si naopak myslite že je Biblia podvrh. Ja si osobne... Otvor fórum »
6. 3. 2014 20:19