Diskusie - 2290. stránka fóra
2
Je tu niekto kto bol v USA ?
Čauko kakavko :) Je tu niekto kto bol v USA alebo sa tam najbližšie chystá ? Chcela by som sa len na pár veci opýtať ; ) Otvor fórum »
7. 3. 2014 19:02
29
Mate produkt, ktory lubite tak velmi, ze by ste sa mali stat tvarou jeho reklamy?
Mate produkt, ktory lubite tak velmi, ze by ste sa mali stat tvarou jeho reklamy? Otvor fórum »
7. 3. 2014 18:44
34
Arašidové maslo
7. 3. 2014 18:17
2
Prispevok na byvanie pre invalidneho dochodcu
Vie niekto poradit, mam pravo n aprispevok na byvanie vo vyske 60eur myslim, ked mam 25 rokov a poberam invladiny 220 euro?chcel by som sa osoamostatnit a prestahovat do ineho mesta. . Otvor fórum »
7. 3. 2014 18:15
3
Poznáte tú knihu, pls
Mi kamarát požičal knihu a som náhodne otvoril a tam písali o takom chalošovi čo sa dohodol na stretku s iným chalošom v jednom parku alebo záhrade a tam ich chytili vojaci práve keď sa bozkávali. A toho krajšieho... Otvor fórum »
7. 3. 2014 18:15
17
Ospravedlnenie
čaute dnes som dosť nasrlam môjho otca, a už nie prvý krát, stále mu klamem na 100% je to moja chyba že vznikajú nezhody a teraz mi kúpil novú výbavu na florbyl a ja som mu ani len... Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:36
7
Dane
Ahojte potrebujem poradiť keď mám podpísanú dohodu o brignádnickej práci študenta a nemám 18 rokov som študent SŠ tak mi zdania moju výplatu alebo nie? Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:31
6
Zálesák
Zdravím, začal som s novou záľubou a točím aj videá na túto tému :) http://www. youtube. com/user/prezitievprirode Budem rád za každú radu a pomoc :) Ďakujem a týmto príspevkom by som aj chcel ľudí trocha nakopnúť,... Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:26
2
Ubytovanie Chorvátsko Lacno
Nazdarek Cez leto sa chystáme do Chorvátska, neviem ešte ani kde presne... Neviete o nejakom lacnom slušnom ubytovaní? Tak do 15€ na noc na osobu Díky Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:10
27
Vztah
ahojte, myslite si ze v dnesnej dobe sa da mat vazny vztah bez podvadzania atd.. ?, lebo ako vidism kzdy sa ln "riesi" s niejakym druhym. . Otvor fórum »
7. 3. 2014 16:06
16
Dokážete?
Dokážete rozlíšiť skutočného, úprimného priateľa od toho falošného? Neviem či som to napísal správne ale hádam pochopíte na čo by som rád poznal vašu odpoveď. Otvor fórum »
7. 3. 2014 15:47
1
Hladam video, ktoré natáčali trnavskí študenti
Vtom videu šlo o stávku a dej... 1 chalan sa vyzliekol a skočil do jazera v parku..tam plaval a ludia isli normalne okolo, tí študenti sa tam smaili atd... v Trnave to bolo....hladal som aj na mojevideo. sk ale nenasol... Otvor fórum »
7. 3. 2014 15:29
16
3. svetova vojna
Ahojte. Co myslite ? Bude tretia svetova teraz ? Vsetko tomu naznačuje :((((((( veľmi sa bojim. Co si myslite o tomto ? Poznáme už aj dátum začiatku III. svetovej vojny. Globa ho určil na 24. ... Otvor fórum »
7. 3. 2014 15:11
6
Co má Putin v pláne s EU?
- Snažiť sa o jej rozpad, zničiť ju, potopiť
- Nič, neutrálny vzťah a tak to aj ostane
- Zblížiť sa s EU ekonomicky a začať s nou spolupracovať ALE nechať priepasti medzi EU a Ruskom
Hlasuj »
7. 3. 2014 15:07- Nič, neutrálny vzťah a tak to aj ostane
- Zblížiť sa s EU ekonomicky a začať s nou spolupracovať ALE nechať priepasti medzi EU a Ruskom
Hlasuj »
11
Kniha AJ pre uroven B2
Nevie mi niekto poradit dobru knihu (prip. iny zdroj) pre vylepsenie AJ na uroven B2? Moja uroven je teraz nieco medzi B1 a B2 ale onedlho ma caka FCE, tak potrebujem to razne vylepsit. Dakujem Otvor fórum »
7. 3. 2014 14:13
10
Silné kŕče
mam kŕče na bruchu na pravo dole a niekedy aj na ľavo..nieje to tak ako pri menštruácii čo to môže spôsobovať? Otvor fórum »
7. 3. 2014 14:12