Diskusie - 2292. stránka fóra
5
Zen buddhistické básne
Viete mi iekto poradit buddhisticke zen básne ? nejakych osvietených ludí , majstrov , ako bol napr Ma Cu a podobne ... hladám také tie krasne texty ktoré sú zároven aj dharmou ... texty v... Otvor fórum »
6. 3. 2014 11:01
4
Autoskola BA
ahojte, úporadte nejaku autoskolu v BA s kt. ste mali dobre skusenoti, ci je nejaka, kt. sa treba vyhnut? Predovsetkym Ruzinov, Stare, Nove mesto. Dakujem za tipy. Otvor fórum »
6. 3. 2014 10:58
24
Potrebovala by som si popísať s nejakou anorektičkou /alebo bulimičkou
ahojte, potrebovala by som pokecať s ľudmi, ktorí trpia PPP, alebo sú už vyliečení. nejde o nijaký výskum:) len chcem popísať ohľadom tohto problému. tak prosím , ak tu taký niekto je, a má chuť pokecať, nech napíše Ts Otvor fórum »
5. 3. 2014 23:40
24
Bol tuto zimu u vas sneh ? ked ano tak kolko a ako dlho ?
u nas asi tak 2 krat napadal a to asi tak po 2 cm a hned sa to roztopilo prvy raz za dva dni a druhy raz rano napadal a vecer uz nebolo nic :D ale akoze nestazujem sa :) Otvor fórum »
5. 3. 2014 23:27
54
Ako vnímajú dievčatá na BIRDZ-i metrosexualizmus u chlapcov?
Už dlhšie premýšľam nad názorom dievčat na chlapcov-metrosexuálov. Skutočne som zarazený touto dobou. Najnovšie, čo títo metrosexuáli majú, sú tie ich sukne. Robia to vari preto, že tým na vás, na dievčatá, dokážu zapôsobiť? Moja... Otvor fórum »
5. 3. 2014 23:16
2
Apple
Neviete kde by sa dalo zohnať takéto puzdro na iPhone 5 ? http://mobil. bazos. sk/inzerat/35201570/Kryt-Samsung-Galaxy-S4-Mini. php Otvor fórum »
5. 3. 2014 22:56
33
Babská rada
Baby, myslíte si, že by sa mi mal chalan ozvať prvý, ešte keď to aj na konci nášho stretnutia (zo soboty na nedelu) povedal že sa určite ozve?Poznáme sa dosť krátko, nedávam tomu zatiaľ nejakú budúcnosť ale rada by... Otvor fórum »
5. 3. 2014 22:33
27
MacBook Air 13-nový, vlastní ho niekto?
Ahojte rada by som zistila, že či niekto vlastní MacBook Air 13-nový model, nakoľko by som mala pár otázok čo sa týka využitia a pod. Ďakujem za Vaše komentáre vopred, ale poprosím len skutočních majiteľov alebo aspoň niekoho kto má... Otvor fórum »
5. 3. 2014 22:26
21
Bude vojna??
konflikt ukrajiny a ruska....bude podla vas vojna?? podla mna ano....nakoniec sa naozaj ludia vyhubime sami... Otvor fórum »
5. 3. 2014 22:22
6
Študuje niekto krajinné inžinierstvo?
Študuje niekto krajinné inžinierstvo? Ak áno ako vidíte tento odbor do budúcna a z hľadiska náročnosti je to s tým ako? Konkrétnejšie mám na mysli univerzitu v Nitre. Ďakujem za každý dotaz :) Otvor fórum »
5. 3. 2014 21:05
13
ČLENKY A KICKBOX
Čavelko, hľadám niekoho, kto sa venuje (kick/thai)boxu a má skúsenosť s bandážou/ortézou na členok. Chcela by som vedieť, do akej miery to pomáha a spevňuje. Dnes som si zas podvrtla členok, zvykne ma v... Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:55
74
Akú starúPChru ste lúbili najviac?
5. 3. 2014 20:51Univerzity v Skotsku
Caute, chcela by som sa vas spytat, ci niekto mate skusenosti s univerzitami v Skotsku. Ak ano, ake? Ktoru by ste mi odporucili a preco? Neviete mi povedat, aka je konkurencia a sance na prijatie? Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:45
54
Pesnička ktorá ho strápni na diskotéke :D
čaute potrebujem nejakú fajnú pesničku ktorá strápni chlapca za to čo mi urobil ... chcem to dať zahrať na diskotéke len pre neho :) Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:20
8
Ignorácia
K čomu myslíte že vedie ignorácia človeka? Nemyslím na fb, alebo podobne.. ale normálne, "naživo".. Čo si väčšinou odignorovaný človek pomyslí, čo prvé ho napadne? Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:14
5
Mikrofon
Cawte mam taky problem s mikrofon je trochu dalej od ust (neviem ho dat blizsie pretoze je to headset a neda sa nejak moc polohovat) neviete kde sa to da presne zvysit citlivost micu ? http://prntscr. com/2y5t5t tento boost som... Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:10
9
Koľko zarobí predavačka v NC v Bratislave?
Nemáte o tom náhodou prehľad? Ak by niekto mal napríklad osobné skúsenosti s touto prácou :)... /jedná sa o butik so značkovým oblečením/ Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:09