Ahojky..Chcel by som poradiť ohľadom botasok . Každé čo mám tak mi robia problémi z chodidlami, teda sa mi robia otlaky a pľuzgiere atd..Mal som uplne nové boty a som ich vy*ebal do koša lebo som umieral z nich Mal som skoro všetký značky (tie "kvalitn
Tak skús nejaké bežecké botasky ale nie ja neviem no lebo aj mňa dosť často tlačia botasky ale mňa furt len zboku na palec a maliček na nohe tlačia (mam asi moc širokú nohu) lenže mam už take dopľuzgierované že už to ani nevnímam pokiaľ v nich nechodím nejak moc dlho
No ja som myslel že pojdem na ortopediu či jak sa to tam vola xD čo oni ti tam daju vložky do topanok abo čo ..ale mne sa hlavne "šucha" noha o ten "zad" botasky takže neviem či mi pomože nejaka vložka..
@acvd43xa7w Botasky mam stále vo veľkosti na moju nohu...aj pri tych čo ma na nich tlačili kus palce sa mi ta päta tak dosrala .. chcelo by to prilepiť ten zad botasky na moju pätu aby sa to nešuchalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov