Diskusie - 2293. stránka fóra
9
Kurz autoškoly
Čautee, takže mám taký problém, pred rokom (áno viem som lemravá) som začala chodiť konečne na autoškolu, teóriu som absolvovala, jazdy ešte dve chýbajú..problém je v tom že kvôli škole som v októbri prestala chodiť na jazdy, a teraz mi... Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:02
5
ŠTUDENTI
Zdá sa to len mne, alebo sú terajší študenti len bohémskymi žiakmi ??? Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:02
11
Ako mám zistiť aký mám PUK kod?
Na mobile som 3 krát zle zadal PIN kod (nerieste, boli v tom nepriaznivé okolnosti). A jednoducho to odomna chce PUK kod a potom mám zadať nový PIN kod. Vraj PUK kod má minimálne 8... Otvor fórum »
5. 3. 2014 20:00
20
Ake ucesy teda strihy vlasov sa vam pacia na babach?
pridavajte aj obrazky hlavne na tinedzerkach :) Otvor fórum »
5. 3. 2014 19:27
2
Kratky dotaznik
Mohla by som Vás poprosiť o vyplnenie dotaznika z pohladu zamestnanca firmy kde pracujete, či ste pracovali:) uz len zopar mi chýba. dakujemm https://docs. google. com/forms/d/1k5Z7p4n87fYHzRqAiyXfexsq6X_g20E40UrAlXDfIOc/viewform Otvor fórum »
5. 3. 2014 19:22
93
Preco zenam ide len o vzhlad rovnako ako chlapom?
Preco to tak plati pre zhruba 90%?? To, ze chlapom ide o vzhlad je pravda odveka, ale o zenach sa vzdy tvrdilo, ze im ide aj o charakter, ale ak to je taka pravda, preco... Otvor fórum »
5. 3. 2014 19:21Mikrofón
Kde zoženiem taký mikrofón ako používa tento týpek? http://www. youtube. com/watch?v=LlIUEMc-QbM Tá vysielačka alebo to čo ma pripevnené na zadku a odtial mu vedie kábel s mikrákom až ku krku. Zoženiem to aj... Otvor fórum »
5. 3. 2014 19:15
8
MATIKA
Dĺžka kružnice je 87, 92 cm. Vypočítaj veľkosť priemeru kružnice! (výsledok je 28). A ja fakt nepochopím ako sa k tomu výsledku dostali. Možno to je úplne ľahké, ale momentálne ma nič rozumné nenapadá.... Otvor fórum »
5. 3. 2014 18:07
14
Pomoc,,. ako sa dáva dole strojček?
No... zajtra mi ide dole strojcek a myslim ze nemam preco ale dost sa bojim. Pri predstave ako pevne je to na tych zuboch nalepene..prosim ak to niekto zažil....pllls ako sa to dava dole? Otvor fórum »
5. 3. 2014 17:54
8
Koľko času ešte?
Koľko času by mal chlap ešte premrhať kvôli babe ktorá ho nechce preto, že má ten chlap vážne problémy? Alebo mal by napriek všetkému ešte vydržať a bojovať ďalej? Možno si poviete, že som hlúpy,... Otvor fórum »
5. 3. 2014 17:42
9
Tabletky na vlasy
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s tabletkami na posilnenie vlasov? Ja si kupujem len zinok a chcela by som niečo kde je viac vitamínov. Ď :) Otvor fórum »
5. 3. 2014 17:19
12
Sen v realite.
Stalo sa vám niekedy, že to čo sa vám snívalo sa do pár dní, týždňov možno mesiacov aj stalo? Príklad: Sníva sa mi, že kamarát "Jano" skočí z mosta a on o pár dní... Otvor fórum »
5. 3. 2014 17:01
12
Rana do hlavy
.. Ahojte.. v pondelok som dostala loptou ranu do hlavy.. a už ma tretí deň príšerne bolí hlava .. Myslíte, že s ňou niečo môžem mať ? Otvor fórum »
5. 3. 2014 16:34
4
Android, pomoc
čaute mam mobil galaxy ace 2 a chcem si stiahnut GTA Vice city cracknute ale chce to 1 gb čo v mobile nemám ale na sd karte mám chcem sa opytat či to pojde aj ked tie súbory budem mať... Otvor fórum »
5. 3. 2014 16:16
6
Prilišne naviazanie sa
podla vás, ake su pričiny ked sa niekto na niekoho naviaže ale spôsobom ktorý nieje adekvatny vzhladom na vztah ktorý medzi tými dvoma vznikol - prílišne. Otvor fórum »
5. 3. 2014 15:25
18
Modeling
mam 15 rokov a chcela by som byt modelkou ale neviem nic o tom ako zaujat agenturu nejaku alebo co ... :) ... a neviem aku treba mat vysku, vahu :) ... starsne ma to bavi... Otvor fórum »
5. 3. 2014 15:12