Diskusie - 2295. stránka fóra
20
Pravá či ľavá
- som pravák a nosím na pravej
- som pravák a nosím na ľavej
- som ľavák a nosím na pravej
Ďalšie možnosti »
4. 3. 2014 22:22- som pravák a nosím na ľavej
- som ľavák a nosím na pravej
Ďalšie možnosti »
13
Po umelom spánku
Vedel by mi niekto popísať ako sa človek cíti, alebo ako sa preberá z umelého spánku? Ako dlho sa zotavuje ako to celé prebieha a pod. ? Chcem skôr osobnú skúsenosť (resp. niekoho blízkeho) a nie orafané člnky... Otvor fórum »
4. 3. 2014 21:49
4
Windows 8 bug asi :D
Nazdar, mám taký problém a pravdepodobne to súvisí s Win 8 ... Keď spustím Origin (program) tak sa mi myš zmení na tú načítavaciu ( taký modrý krúžok) a o sekundu zmizne ... Ale Origin sa nezapne... Otvor fórum »
4. 3. 2014 21:46Elektromotor
vyzná sa niekto vo fyzike a elektrotechnike a mate dosť času a ste ochotný pomôcť študentovi? ak áno píšte rovno do sprav ďakujem Otvor fórum »
4. 3. 2014 21:35
13
Beer or pussy
vyzval vás už niekto ? mám už natočené video, ale chcela by som dať nejakú pesničku do pozadia hrať a nevie ma takto rýchlo napadnúť čo by bolo najvhodnejšie... máte nejaký nápad ? :) Otvor fórum »
4. 3. 2014 21:22
9
Byť nad vecou
ako byť nad vecou ? som typ človeka čo si berie všetko príliž k srdcu a všetko ma lahko rozhádže .... ako byť voči tomu viac odolnejšia ? nebrať všetko tak vážne? Otvor fórum »
4. 3. 2014 21:12
10
Aká stredná škola, ak by som sa chcela zamerať na psychológiu?
Neviem presne kam by som mala ísť. Budem rada za každý názor :-) Otvor fórum »
4. 3. 2014 21:12Krátky dotazník
Mohla by som Vas poprosiť o vyplnenie kratkeho dotaznika z pohladu zamestanca firmy, v ktorej pracujete alebo ste pracovali. Ide o anonymný dotazník, ktorý by mi pomohol k mojej diplomovej práci. Ďakujem... Otvor fórum »
4. 3. 2014 20:40
2
Prosím o vyplnenie dotazníka
Ahojte, potrebovala by som pomoc s vypĺňaním dotazníka, ktorý je súčasťou mojej BP. Je zameraný na vnímanie a využívanie marketingovej komunikácie na Slovensku. Za vašu ochotu a váš čas strávený vypĺňaním vám vopred ďakujem :) ... Otvor fórum »
4. 3. 2014 20:19
13
Da sa prestúpiť z bilingvalneho gymka?
Ahojte... :) chcem sa znova spytať, že keď nastupim na bilingvalne 5ročne gymnazium z 8. ročníka, či by som mohla po roku prestúpiť na normalne 4ročne.... Ake mate s tym skúsenosti? ; ) Možno je to blbosť,... Otvor fórum »
4. 3. 2014 20:16
41
Máte niečo voči svojim rodičom čo im budete vycitat až do smrti?
Mate nieco proti svojim rodicom co vam spravili alebo ako vas ovplyvnili a podobne co im budete vycitat az do smrti? Nieco co vam povedali? Nieco s cim vam ztazili zivot? Otvor fórum »
4. 3. 2014 19:58
4
Honit na ulici
Ako by ste reagovali kebyže vám niekto na ulici spraví takúto blbosť? Hehe d Pište len dievčatá http://www. youtube. com/watch?v=hfX_KqMt-Ic Otvor fórum »
4. 3. 2014 19:52
16
Poradte
Momentalne som chory a doktorka mi povedala ze ak mi to neprejde tak mam ist stredu cize zajtra na kontrolu. Mne to este nepreslo uplne ale bojim sa ze ma moze dat do nemocnice lebo to som mal nejaku... Otvor fórum »
4. 3. 2014 19:37
2
Pomooc s eko
http://bartosovadasa. wz. cz/cvika/1cvicenie. pdf velmi by som naozaj moc ocenila cloveka ktory by mi aspon napisal postup na vypocet tychto veci, dakujeeem Otvor fórum »
4. 3. 2014 19:31
32
Sere ma moj život, vsetky tie povinnosti,,. :(
Asi posledný mesiac mojho života ma už fatk vsetko sere... V skole som sa zhorsil a už mesiac plánujem že sa zlepsím, že od zajtra sa učím celý den nech nachýtam nejaké tie dobré známky, a... Otvor fórum »
4. 3. 2014 19:31