Diskusie - 2296. stránka fóra
5
Akademia PZ -prijimacky
Sevas,, mam malicku otazku,, na ziskanie cim vacsieho poctu bodov na vedomostnom teste na AKP (pozor! nepiste bludy, tam sa nedostanes bez znamosti a pod, na to sa nepytam ; -) ) je potrebne sa ucit... Otvor fórum »
4. 3. 2014 18:53
2
Herecká etuda
Ahojte, chcela by som sa poradiť s kreatívcami akú tému si vybrať na hereckú etudu na príjmačky na konzervu, tak aby bola čo najjasnejšia, aby mala nejakú pointu a pár zápletiek a nakonci teda vyvrcholenie. A... Otvor fórum »
4. 3. 2014 18:51
9
Vzdelanie
Ako chápete vzdelanie vo všeobecnosti? Ako "dar", niečo čo sa vám vráti a čo je neoceniteľné alebo ako niečo, čo je na obtiaž, brzdí vás v napredovaní? Vzdelávate sa radi alebo nie? Ak ste dokončili školu, ... Otvor fórum »
4. 3. 2014 18:22
2
6
Životopis k prihláške na VŠ
Ahojte, prosim vás, K prihláške na STU mám priložiť životopis, k tomu mám prislušnu šablonu ako ho mám napísať kde mám vypísať aj Motiváciu k prislušnemu odboru na fakulte. Písal už niekto z Vás motiváciu k štúdiu na... Otvor fórum »
4. 3. 2014 17:56
3
Dá sa ešte prestupit?
ja by som rad prestupil, ale neviem ci sa to este vobec da ... Otvor fórum »
4. 3. 2014 16:57
10
Snapchat komunita :D
Čaute, kolkatí tu máte Snapachata? :D Bolo by sranda kebyže si povimiename nicky nech si mozeme posielat dake wtf stuff. Moj nick: podfuck :D Otvor fórum »
4. 3. 2014 16:29
6
Moja nová priateľka
Ako by ste reagovali kebyže vám niekto na ulici spraví takúto blbosť? :D d Pište len dievčatá http://www. youtube. com/watch?v=NlkZFD7IIx0 Otvor fórum »
4. 3. 2014 15:34
17
čo robiť?
Som v nemocnici a budem tu min. do piatku. Poraďte nejakú dobrú hru na slabší android a aby mala do 25 MB. Thanks :) Otvor fórum »
4. 3. 2014 15:17
12
Myslíte si, že vďaka masturbacii budete mať chlpaté ruky?
4. 3. 2014 15:04
8
Rada ; )
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Takže pohádala som sa s mojou veľmi dobrou kamarátkou . Lenže nebola to len moja chyba. Chyba bola na obidvoch stranách. Pohádali sme sa už asi tak pred týždňom... Otvor fórum »
4. 3. 2014 13:36
6
Recepčná
Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto jobom? O pár dní mám ísť na pohovor a trošku stresujem ši to zvládnme, v podstate to je ešte len pohovor ale tak, ak máte nejaké skúsenosti rada sa poučím. Otvor fórum »
4. 3. 2014 11:42
26
Vaša obľúbená scéna z knihy.
Opíšte mi vašu obľúbenú scénu z knihy, napíšte mi aj z ktorej knihy to je. :D PS: Milujem vás! :) Otvor fórum »
4. 3. 2014 11:36
- nie, nedal/a som to
- áno, dal/a som to
Ďalšie možnosti »