Diskusie - 2297. stránka fóra
7
Dj sety,,.
Zdravím, u jedného známeho som sa namotal na robenie elektronickej hudby cez mix pult alebo niečo podobné. Neviete mi poradit kde by sa dalo zakúpiť niečo podobné na začiatok nič komplikované a nič drahé... Otvor fórum »
4. 3. 2014 11:24
27
Čo myslíte aké by to bolo len tak prísť do New Yorku ?
Sama sa zbaliť, kúpiť si letenku a nikdy sa už nevrátiť. V NY nikoho nepoznať a nemať peniaze. Myslíte, že by sa dalo uchytiť alebo ako by to dopadlo ? :) Otvor fórum »
4. 3. 2014 10:58
8
Zápis na úrade
Vie niekto ako prebieha zápis na urad prace? Nech viem co ma asi čaká :D Otvor fórum »
4. 3. 2014 04:30
29
Červené fľaky na bruchu
Ano, už som zúfalá, tak hľadám radu na birdzi. Ano, doktorovi pôjdem, ale dostanem sa k nemu až piatok, teda najskôr obvodnému po výmenný lístok a potom snáď na alergologiu a kožnú. ... Otvor fórum »
4. 3. 2014 02:27
7
Ktoré lyžiarske stredisko ? :)
Ahojte ! :) Zajtra máme s rodinkou a kamarátmi naplánovaný menší výletík - len tak na deň si ísť niekam zalyžovať :) Keďže sme až z krajného východu a len na nejakú lepšiu zjazdovku nám trvá cesta minimálne... Otvor fórum »
3. 3. 2014 23:36
84
Poraďte nejaký "zvrátený", nechutný alebo inak nepríjemný film
Resp. horor :) Niečo na štýl Srbský film, Ľudská stonožka, Cannibal Holocaust, Martyrs, Antikrist a tak ďalej... niečo menej známe, ale na ten štýl... žiadna veľká pointa, hollywoodske... Otvor fórum »
3. 3. 2014 23:12
8
Sen
Mam taky problem uz asi 3 krat sa mi snivalo , ze som sa bozkavala so svagrom a neviem co by mohol znamenat ten sen?? nevie niekto nahodou ?? Otvor fórum »
3. 3. 2014 23:10
17
Chudnutie
čaute. rozumie sa tu niekto do cvičenia, chudnutia? ak áno, prosím správa:) Otvor fórum »
3. 3. 2014 22:26
3
Juh Talianska koncom mája
Boli ste tam niekto v tomto období? Aké bolo počasie? Koľko asi stupňov? Otvor fórum »
3. 3. 2014 22:08
84
Máte prelepenú alebo inak zakrytú webkameru na notebooku?
3. 3. 2014 21:29
13
Birdz :))))
Ahojte chem sa spytat ked napisem nejaky koment a pomylim sa v nom ale vsimenm si to az ked ho"uploundnem" da sa to nejak upravit ? popripade vymazat cely koment ? :))) Otvor fórum »
3. 3. 2014 20:56
4
Nemáte niekto ,,.
.... koženú kabelku, takú maličku - z babkinho pôjdu alebo kade ? Mne sa moja trhá a túžim po takej -_- babka nemá pôjd ani kabelku, tak keby mal niekto a nechcel ju tak kričte! isto sa dohodneme... Otvor fórum »
3. 3. 2014 20:55
9
Basničkovanie-pomooooooc
Ahoj ludstvo.. :))) Vedel by mi niekto poradit niaku basničku na Hviezdoslavov Kubín ?? najlepšie niaku dlhšiu, a bez tých retarovaných starých slov, pre stredoškoláka... prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim..... som zúfalá....píšte čo vás napadne... :))))) Otvor fórum »
3. 3. 2014 20:51
13