Diskusie - 2288. stránka fóra
34
ženy čo vám vadí na ženách/ chlapi čo vám vadí na chlapoch?
bolo tu dost diskutovane forum ale v opacnom zmysle... teda zeny na chlapoch, chlapi na zenach. Lenze aj chlapi maju vztahy/priatelstva/kamaratstva s tym istym pohlavim, zeny predsa rovnako. Co vam teda vadi na rovnakom pohlavi? :P Otvor fórum »
8. 3. 2014 11:26
16
Máte gule?
Hľadam nejakých typkov z Bratislavy co maju gule (neboja sa) robit taketo random things: 1. http://www. youtube. com/watch?v=cM4ANyc_bVE 2. http://www. youtube. com/watch?v=LlIUEMc-QbM 3. http://www. youtube. com/watch?v=1mRM1VwUiYA ... Otvor fórum »
8. 3. 2014 10:41
7
Rozhovory s priateľmi
O čom sa zvyknete zhovárať s priateľmi? Prečo sa pýtam? Jednak zo zvedavosti, jednak preto aby som si to porovnal s tými ktorým behajú po rozume len samé chujoviny. Aspoň ja osobne si myslím,... Otvor fórum »
8. 3. 2014 10:37
9
Kĺbová výživa
Ahojte :) Vedeli by ste mi poradiť niekto dobrú kĺbovú výživu pre športovcov ? ideálne by bolo prijateľné skĺbenie kvalita-cena. Vďaka :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 10:36
18
Čo by si si najradšej vypočul v tejto chvíli
8. 3. 2014 10:01Eset problem
Dobre ráno , mám problém s esetom ked zapnem pc tak to hlási niečo chyba komunikácie s jadrom programu alebo take niečo snažil som sa to odinstalovat ale nejde to lebo mi chyba nejaký súbor v installer zložke... ... Otvor fórum »
8. 3. 2014 09:50
17
Ako si prestať idealizovať bývalého partnera?
boli sme s priateľom spolu rok aj pol, medzitým sme sa raz rozišli.. pred pár mesiacmi sme sa rozišli už úplne, bolo tam strašne veľa faktorov.. Teraz už mám nový vzťah, no v poslednej dobe mi ten... Otvor fórum »
8. 3. 2014 09:47
17
MDŽ
Čaute baby, čo ste dostali ku svojmu sviatku?, Raffaelo?, Milku, kytičku ? Pochválte sa s foto čo vám vaši najbližší kúpili ku sviatku :)) Otvor fórum »
8. 3. 2014 09:46
14
Vzťahy
Chcem sa spýtať aký máte názor na to, keď beloch chodí s polovičnou alebo celou rómkou? :D Ako to proste vnímate ak niečo také uvidíte na ulici a tak .. :) ďakujem za akékoľvek odpovede :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 07:54
2
Youtube Analytics
Zdravím, neviete, prečo nejde funkcia "Youtube Analytics" ? Už týždeň mi nechce zobraziť štatistiky, neviete čo sa deje ? Ďakujem za odpoveď :) Otvor fórum »
8. 3. 2014 07:47
27
Ako na to?
Ako by ste zareagovali kebyže si váš partner nárokoval na to, aby bol občas ocikaný alebo , by vás chcel občas ocikať? Otvor fórum »
8. 3. 2014 01:45Dubnicania
Hladam niekoho kto by chcel prispievat na blog o Dubnici, mal byt byt z Dubnice n. V alebo Novej Dubnice. Odmena. Otvor fórum »
8. 3. 2014 01:37
34
Vekovy rozdiel
Myslite že je velký problém vekový rozdiel 7 rokov ja 17 on 24 Otvor fórum »
8. 3. 2014 01:05
5
Pomoc s pracou/brigadou na leto
Zdravim vsetkych Ja a moji 2 kamosi/spoluziaci si hladame pracu na 3 mesiace na leto nevadi nam namahava praca sme fyzicky fit 1 ma stredne dobru AJ zvysny dvaja komunikativnu anj (18 rokov je samozrejmost). Na... Otvor fórum »
7. 3. 2014 23:22
5
Zaujímavé video
Určite si pozrite toto video... Aký je váš názor naň? Podľa mňa je naozaj hlúpe, keď sa človek povyšuje nad všetko ostatné... Že moc nad celým svetom je všetkým... Že keď má človek moc, vplyv, je neprekonateľný/nepremožiteľný...... Otvor fórum »
7. 3. 2014 22:39
35
Ako niekoho odmietnuť?
No, mám pomerne smiešny problém, ale akosi mi nepríde žiadne riešenie najvhodnejšie a najnormálnejšie (áno som zbabelá niekoho poslať kade ľahšie), takže chcem len inšpiráciu, od ktorej sa odrazím. Daná osoba mi... Otvor fórum »
7. 3. 2014 22:16
11