V tvojom veku je to obrovsky rozdiel, kedze ty si este ani strednu neskoncila a on uz ma mozno aj po vyske a pracuje. Vase zivotne problemy su velmi pravdepodobne diametralne odlisne a ja osobne si neviem vobec predstavit, ze by som si vobec mal co povedat so 17 rocnou babou. Par spolocnych tem by sa mozno naslo, ale myslim si, ze to je tak vsetko.
Keby si mala 30 a on 37 tak uz je to o niecom uplne inom.
tak 20 rokov to je trochu viac.. ale my si rozumieme aj sa zhodujeme v názoroch už to trva nejaky čas nechcem to ukončiť kvoli takej veci ved vek je len čislo .
nam to nevadi len okolie to vnima inak občas a to mi vadi asi sa prilis zameriavam na okolie ako nato co je doležite pre mna no neviem.. ja som sa tomu branila velmi ale on sa stale ku mne vracial a chcel byt somnou tak už to tak je ale len občas mam take zmätené pocity že ako co dalej aj ked všetko okej stale nieco mi tu špati alebo je to len vplyv okolia ?
6-8 rokov je este v pohode , neni to vela... kolko párov bolo takto a vela z nich su na tom skvele, ak si spolu rozumiete tak nevidim problem. Nazor inych ludi ti moze byt ukradnuty, je to tvoj zivot a nie zivot tych ludi co maju problem. Oni by tiez nieco nezmenili keby im povies ze sa ti to nepaci.
@mefistofel blbost? Tak mi povedz o com sa ja, zarabajuci clovek, ktory musi riesit ako prezit, lebo sa o neho nikto iny nepostara, mam rozpravat so 17 rocnou stredoskolackou, ktorej jedine starosti za normalnych okolnosti su rano vstat do skoly a po skole si napisat domace ulohy? Jedine co si viem predstavit, ze by nas mohlo spajat su spolocne zaujmy. Samozrejme aj 17. rocna uz moze riesit existencne problemy, ale to je skor vynimka ako pravdilo.
no asi beries do uvahy holky nejakej inej urovne . ja riesim kde pojdem na vysk co by ma uzivilo co by mi vynieslo peniaze na byt a ako sa co najskor dostat z domu a zacat nieco svoje
@tommyhot no napriklad 24-rocny este vobec nemusi riesit existencne problemy ako to tu ty hovoris (co vobec nie je take nezvycajne, ak proste dalej studuje vysku, pripadne nie az taku narocnu...), a v tom pripade tvoj hlavny argument pada.
@nenay čo je dokonca dost pravdepodobné,kedže dneska sa šetci jebu na vysoké školy typu sociálna práca len nech nemusia robit náhodou a rodičia im cvakali všetko...presne takéto individuá nedozreté potom sa ženú za dievčatkami
Ja som tiež na tom ako @tommyhot a tiež by som pod 18-19 nešiel. Hladam partnerku o ktorú sa môžem opriet riešit životné otázky a môžem s nou plánovat budúcnost,to isto 99,9% 16-17 ročnýh báb mi nedokáže poskytnut a o tom ich primitivnom humore väčšinou ani nehovorim. Ked sa chichocú na totálnych pičovinách.
@kerchick168 ty riesis co BY TA uzivilo niekedy v dalekej buducnosti, ja riesim co MA uzivi dnes, zajtra. To je trochu dost zasadny rozdiel
Nehovorim, ze si na nejakej slabej mentalnej urovni, ale jednoducho moje problemy su uplne ineho druhu ako tie tvoje. A to moze/nemusi byt pripad aj tvojho partnera. Kazdopadne ak vam to spolu vyhovuje, tak neries co si mysli okolie, ja len pisem ako to vnimam z mojho pohladu.
@tommyhot
to mas pravdu len chcem upozornit ze si nerozumieme len pre nic za nic asi niesom ten typ tych 16-17rocnych prihluplych holiek co sa smeju na pičovinach ako spomenul @jurito
@tommyhot klud chlape. ja som tvoj komentar citala. snazila som sa ti odpovedat na otazku, ktora cast tvojho komentaru moze vyvolat reakciu "blbost".
Jasne, to co hovoris dava vcelku zmysel, ja napriklad nechapem tie holky, ktore sa zenu za o 10 rokov starsimi muzmi... ja si chcem pekne riesit svoje vysokoskolske problemy, kym mozem.
Len som chcela poukazat na fakt, ze je tu vela vela pripadov, ktore tvoj zakladny predpoklad nesplnaju, a tym padom je tvoj argument in general bezpredmetny. A mozno je teda bezpredmetny aj v tomto pripade, ktohovie. Tot vsio.
@jurito ja by som velmi rad na Slovensku pracoval, ale nikto ma bez tej vysky nechce pri sucasnej nezamestnanosti za dverami totiz stoji dalsich 100 zaujemcov.
btw robil som na stredoskolskej pozicii za 600€ cisteho v BA, to sa mi zda ale z dlhodobeho hladiska neunosne. na slusny zivot potrebuje clovek na Slovensku VS. ak teda nie nema moznost prebrat rodinnu firmu, resp. ak nie je padnuty na hlavu s chutou podnikat
@jozotraktorista s tymi vyskami to uz davno tak nie je...
chod do hoci akej vacsej firmy a uvidis ze je to tam vlastne posledne co ich trapi.
skor ich zaujima aku mas prax, kde si pracoval predtym, ake jazyky ovladas a dokonca niektorych zaujima viac ako tvoja VS take aktivity ako napr ci si bol na erasmuse alebo niekde v zahranici.. a nakoniec sa az pozru na tvoj titul.
Okrem par pozicii jasne ze to neplati. ako napr medicina, pravo..
@Kerchick168 si myslim ze je to v pohode pokym si rozumiete a mate spolocnu rec... Inac plati to co Tommyhot povedal
My s prietaľom máme medzi sebou vekový rozdieľ 13 rokov, začali sme chodiť spolu keď som mala 18. Nejde tak ani o vek ako o žvotné skusenosti a vyspelosť
@tommyhot Ja mám 18 (dobre, dnes už 19, ale včera som ešte mala), a priateľ 25. Pred rokom bolo mojím jediným problémom fakt ráno vstať a poobede sa naučiť a robiť si starosti ohľadom maturít. Našťastie sme sa spoznali až pred pár mesiacmi, kedy moje problémy boli a aj sú práca, ako kurníkšopa platiť nájom a aj jesť z 350 € (čo už tiež pár dní nie je aktuálne), všetky tie dohody a zmluvy a úrady, a poisťovne a daňové priznania a ísť/neísť popri práci na výšku a samé sťahovanie sa a zmluvy a kocúr a nedostatok voľného času a nadčasy atď. Tým chcem povedať že keby sa stretneme pred rokom, bolo by to ako ty píšeš, no polroka na to, to už nie je aktuálne. Síce mám pocit že rok dozadu som bola oveľa menej psychicky vyspelá, myslím si že situácia človeka nevplýva na to, či je vhodný na vzťah s niekým o pár rokov starším. Skôr to, na akej úrovni je tá holka, či sa s ňou dá normálne rozprávať, či je inteligentná, hlavne zodpovedná, či sa vie o seba prípadne postarať, či vie dať tomu mužovi všetko, čo potrebuje, a správať sa k nemu ako k mužovi, nie ako k nejakému výrastkovi.
@laney
no tak asi sme na celkom rovnakej urovni vyspelosti dnešne holky podaktore su dosť vyspele aj v takomto veku a preto si aj rozumeju so starsimi lebo dnesni 17-18rocni chlapci su nevyspeli a potrebuju sa este vybujačiť alebo ako to nazvať.
čas ukaže no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Keby si mala 30 a on 37 tak uz je to o niecom uplne inom.
@3 blbost, len tolko k tomu.
Ja som tiež na tom ako @tommyhot a tiež by som pod 18-19 nešiel. Hladam partnerku o ktorú sa môžem opriet riešit životné otázky a môžem s nou plánovat budúcnost,to isto 99,9% 16-17 ročnýh báb mi nedokáže poskytnut a o tom ich primitivnom humore väčšinou ani nehovorim. Ked sa chichocú na totálnych pičovinách.
"a on uz ma MOZNO aj po vyske a pracuje"
Nehovorim, ze si na nejakej slabej mentalnej urovni, ale jednoducho moje problemy su uplne ineho druhu ako tie tvoje. A to moze/nemusi byt pripad aj tvojho partnera. Kazdopadne ak vam to spolu vyhovuje, tak neries co si mysli okolie, ja len pisem ako to vnimam z mojho pohladu.
to mas pravdu len chcem upozornit ze si nerozumieme len pre nic za nic asi niesom ten typ tych 16-17rocnych prihluplych holiek co sa smeju na pičovinach ako spomenul @jurito
Jasne, to co hovoris dava vcelku zmysel, ja napriklad nechapem tie holky, ktore sa zenu za o 10 rokov starsimi muzmi... ja si chcem pekne riesit svoje vysokoskolske problemy, kym mozem.
Len som chcela poukazat na fakt, ze je tu vela vela pripadov, ktore tvoj zakladny predpoklad nesplnaju, a tym padom je tvoj argument in general bezpredmetny. A mozno je teda bezpredmetny aj v tomto pripade, ktohovie. Tot vsio.
hate me or not, uz som mala skoro tak stareho a aj tak nebol dost vyspely na vztah
btw robil som na stredoskolskej pozicii za 600€ cisteho v BA, to sa mi zda ale z dlhodobeho hladiska neunosne. na slusny zivot potrebuje clovek na Slovensku VS. ak teda nie nema moznost prebrat rodinnu firmu, resp. ak nie je padnuty na hlavu s chutou podnikat
chod do hoci akej vacsej firmy a uvidis ze je to tam vlastne posledne co ich trapi.
skor ich zaujima aku mas prax, kde si pracoval predtym, ake jazyky ovladas a dokonca niektorych zaujima viac ako tvoja VS take aktivity ako napr ci si bol na erasmuse alebo niekde v zahranici.. a nakoniec sa az pozru na tvoj titul.
Okrem par pozicii jasne ze to neplati. ako napr medicina, pravo..
@Kerchick168 si myslim ze je to v pohode pokym si rozumiete a mate spolocnu rec... Inac plati to co Tommyhot povedal
no tak asi sme na celkom rovnakej urovni vyspelosti dnešne holky podaktore su dosť vyspele aj v takomto veku a preto si aj rozumeju so starsimi lebo dnesni 17-18rocni chlapci su nevyspeli a potrebuju sa este vybujačiť alebo ako to nazvať.
čas ukaže no..
ALE!
keby to bolo opčne..ja 24 a chalan 17...tak to by bolo :3