Ahojte. Mám taký problém. Je tu jeden chlapec ktorého som už dlhšie chcela. Najprv to vyzeralo nádejne ale potom sa na to dáko zabudlo. Potom to vyzeralo zasa v pohode,dokonca mi povedal že ma chce ale že sa bojí vzťahu so mnou lebo sme spolu len v piatky
Poviem ti len toľko, že keď sa ti v obchode pri skúšaní nepáčia topánky alebo šaty alebo čokoľvek iné, zbytočne si ich budeš kupovať pretože ostanú zabudnuté v skrini.
a veď on nevie čo chce. chce byť s tebou často ale nevie ako by to fungovalo..nuž, tak to musí len skúsiť aby to zistil, ale zas sa bojí to skúšať..a ty mu asi tiež moc nepomáhaš keď mu píšeš a nedáš mu šancu aby zistil či mu chýbaš.
každopádne treba dospieť, alebo si uvedomiť že v tomto veku nejde moc o to, že sa idete brať, ale byť chvíľu spolu
nechápem, prečo sa na neho viažeš, nevie opätovať tvoju náklonnosť, tak ho nechaj "plavať", nech si ide svojou cestou...
v tvojich rokoch môžeš veselo počkať na skutočnú lásku, ktorá si ťa zaslúži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
každopádne treba dospieť, alebo si uvedomiť že v tomto veku nejde moc o to, že sa idete brať, ale byť chvíľu spolu
ako by sa mal poriadne zamilovať? no skús woodoo.
» bit.ly/1cmsjlA...
v tvojich rokoch môžeš veselo počkať na skutočnú lásku, ktorá si ťa zaslúži
Neviem, kde mam nohy a hlavu po tomto