Diskusie - 2283. stránka fóra
9
Čím to je resp. čím by to mohlo byť?
Nech jej alebo jej sestre napíše ktokoľvek nech im ktokoľvek čokoľvek okomentuje, je to v poriadku. Pritom je očividné, že sa im vnucujú doslova nasilu. Akonáhle im napíšem ja samozrejme s dobrým úmyslom už to v... Otvor fórum »
10. 3. 2014 14:16
1
Motivejšn
Niečo pre tých, ktorí tento rok maturujú a popri tom sa učia niekoľko tisíc otázok na prijímačky ; ) http://www. youtube. com/watch?v=Pv9KUhBD81E Otvor fórum »
10. 3. 2014 14:14
9
PC a Internet
Potrebujem pomoc, zničoho nič mi nejde pripojiť internet k pc .. všetko mám správne pospajané káblami a internet mi ide kedže funguje wifina... neviete niečo čo stým može byť ? Otvor fórum »
10. 3. 2014 14:09
7
Sklady v Anglicku
Ahojte. Bol niekto z vás v Anglicku cez leto a pracoval v sklade? Neviete mi poradiť ako sa tam dostať?..ak cez agentúru..tak ktorá je dôverihodná? Otvor fórum »
10. 3. 2014 13:59
51
Sterilizácia fenky - áno či nie
Máme šteniatko labrdora /labradoricu :D/ a keď bude staršia, rozmýšlali sme nad kastráciou keďže šteňatá nechceme a predsa len, môže sa stať že ju neustrážime. Stretla som sa ale aj s názormi že zviera potom trpí, ... Otvor fórum »
10. 3. 2014 13:49Biliard
Ahojte, neviete kde sa v Presove alebo okoli da hrat biliard? Otvor fórum »
10. 3. 2014 13:40
18
Pre tých, ktorý mali dlhý vzťah:
Dajme tomu, že ste chodili s niekym x-rokov (2, 3, 4 alebo aj viac) 1. otazka: Napiste, ako dlho ste chodili s polovičkou, a 2. ) tato ma zaujima viac, ked ste sa rozisli, ... Otvor fórum »
10. 3. 2014 12:42
16
Obliaty notebook
čauko, v sobotu som si oblial colou noťas, šecko je v pohode, funguje jak má, lebo som pohotovo reagoval... ale mám problém, že klávesy idú ťažšie alebo stlačím a drží stlačené a ták :D... Otvor fórum »
10. 3. 2014 10:33
14
Neindetifikovatelna bolest v chrbtici
ludia potrebujem poradit - denne cvičim, roky som behavala, potom som sa presunula do fitka skor na posilovanie, a silovo-vytrvalostný trening. Mam skoliozu s tipu - mala som nosit korzet ale nikdy som ho nenosila. ... Otvor fórum »
9. 3. 2014 23:53
30
Zeny poradte
Bolesti pocas menstruacie su vraj bezne, trapi ma to uz dost dlho tak som to brala jednym uchom dnu druhym von. i PMS mi trva dlhsie nez tyzden..obcas nejaky ibalgin, cajik klasika. No moje posledne kramy boli... Otvor fórum »
9. 3. 2014 23:16
2
Melodifestivalen (SWEDEN) a Eurovision Song Contest
Pozeral niekto švédske Melodifestivalen? :D čo hovoríte na Undo a Busy doing nothing? ; ) http://www. youtube. com/watch?v=POIAVX7x5qc Otvor fórum »
9. 3. 2014 22:46Stredná škola
niekto kto chodí na SSUŠ do Zvolena?? potrebovala by som sa dačo spýtať :) Otvor fórum »
9. 3. 2014 21:46
9
Letná brigáda v zahraničí - ako? kam? čo k tomu?
Zdravím, s priateľom chceme ísť cez leto pracovať do zahraničia (iba v rámci Európy), je nám jedno, ako - mali sme sľúbený zber ovocia a zeleniny v Írsku, ale akosi padla komunikácia... Teraz sa obzeráme... Otvor fórum »
9. 3. 2014 21:12
9
šaty
Baby neviete mi poradiť nejaké dobré stránky na šaty? (za rozumné ceny :D) Pretože si potrebujem vybrať nejaké fajn šaty na sestrin venček. Otvor fórum »
9. 3. 2014 20:56
6
Obchodná akadémia Bratislava
chcem sa spýtať, že ktorá obchodná akadémia v Bratislave by bola relatívne najlepšia, ktorej sa vyvarovať či ktorá by stála za to, uvažovať o nej, ďakujem ; ] Otvor fórum »
9. 3. 2014 20:23
5
Prášková farba
Ahoj, neviete kde by sa dala zohnať tá prášková farba ako používajú aj na festivaloch farby? Lebo som hľadala po obchodoch to vôbec nemajú a na internete iba samé cukrarenské. Diky :) Otvor fórum »
9. 3. 2014 19:16