Diskusie - 2283. stránka fóra
10
Adobe after effects
prosim o radu aky after effects si mam nainstalovať na 32 bit win7.. dikes Otvor fórum »
10. 3. 2014 17:40
13
Do 18-tich ( maturity)
- vsetko vam platili rodicia a dostali ste peniaze ak ste si vypytali
- ste mali vreckove kt stacilo na kino,.. a zvysne platili rodicia
- ste mali vreckove ale platili ste si z neho takmer vsetko okrem zakl veci - jedlo pre vsetkych, ..
Ďalšie možnosti »
10. 3. 2014 17:37- ste mali vreckove kt stacilo na kino,.. a zvysne platili rodicia
- ste mali vreckove ale platili ste si z neho takmer vsetko okrem zakl veci - jedlo pre vsetkych, ..
Ďalšie možnosti »
3
Ochotný angličtinár !
Našiel by sa niekto, kto by bol ochotný napísať krátku reprodukciu dole uvedeného textu ? Je vyznačený modrou. Stačí tak 10 viet. ( odmena=fanúšik :) ) http://www. birdz. sk/webka/sherloch/fotoalbum/modry-clanok-reprodukcia/845067-foto. html Otvor fórum »
10. 3. 2014 17:28
3
Globalfirepower.net - myslíte si že je táto stránka o vojenskej sile státov dôveryhodná, resp. že píse pravdu?
Vraj na tejto stránke su totálne vsetko oficiálne, tak, ako je to uvedené. Vojenská sila státov je oficiálne taká ako na tejto stránke. Ale myslíte si že je dôveryhodná? Máte tam TOP68 státov... Otvor fórum »
10. 3. 2014 17:10
13
Medicína prijímačky
Ahojte, chcela by som sa spýtať, z čoho je najlepšie sa učiť na prijímačky na medicínu do Martina. Malo by zmysel pohľadať komunistické knihy z biológie v pivnici? :) Otvor fórum »
10. 3. 2014 16:13Prijímačky
Ahojte, robil niekto prijímačky na právo do TT? Ťažké boli? ; ) Otvor fórum »
10. 3. 2014 16:05
1
škola
chodi niekto s tadeto na sos pracovnik marketingu-obchod 4 ročnik ?? Otvor fórum »
10. 3. 2014 15:55
6
Programovanie pre Android
Ahojte! Chcel by som sa naučiť programovať aplikacie pre Android... V akom programe to bude najľahšie programovať a akú knihu na začiatok (do 50€) by ste mi odporučili ? ďakujem za odpoveď ... Otvor fórum »
10. 3. 2014 15:46
23
Keď rátate 5 ks niečoho,,.
- nakreslím tri čiarky zvisle a dve vodorovne cez zvislé čiarky
- nakreslím štyri čiarky zvisle a jednu krížom cez ne
- ...all the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, outrun my gun...
Hlasuj »
10. 3. 2014 15:42- nakreslím štyri čiarky zvisle a jednu krížom cez ne
- ...all the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, outrun my gun...
Hlasuj »
4
Maturita-sloh
Prosím vás neviete niekto aké druhy slohov sa vyberajú? uvaha, charakteristika, životopis, sikskny prispevok..? čo všetko? Otvor fórum »
10. 3. 2014 15:21
9
Čím to je resp. čím by to mohlo byť?
Nech jej alebo jej sestre napíše ktokoľvek nech im ktokoľvek čokoľvek okomentuje, je to v poriadku. Pritom je očividné, že sa im vnucujú doslova nasilu. Akonáhle im napíšem ja samozrejme s dobrým úmyslom už to v... Otvor fórum »
10. 3. 2014 14:16
1
Motivejšn
Niečo pre tých, ktorí tento rok maturujú a popri tom sa učia niekoľko tisíc otázok na prijímačky ; ) http://www. youtube. com/watch?v=Pv9KUhBD81E Otvor fórum »
10. 3. 2014 14:14
9
PC a Internet
Potrebujem pomoc, zničoho nič mi nejde pripojiť internet k pc .. všetko mám správne pospajané káblami a internet mi ide kedže funguje wifina... neviete niečo čo stým može byť ? Otvor fórum »
10. 3. 2014 14:09
7
Sklady v Anglicku
Ahojte. Bol niekto z vás v Anglicku cez leto a pracoval v sklade? Neviete mi poradiť ako sa tam dostať?..ak cez agentúru..tak ktorá je dôverihodná? Otvor fórum »
10. 3. 2014 13:59
51
Sterilizácia fenky - áno či nie
Máme šteniatko labrdora /labradoricu :D/ a keď bude staršia, rozmýšlali sme nad kastráciou keďže šteňatá nechceme a predsa len, môže sa stať že ju neustrážime. Stretla som sa ale aj s názormi že zviera potom trpí, ... Otvor fórum »
10. 3. 2014 13:49Biliard
Ahojte, neviete kde sa v Presove alebo okoli da hrat biliard? Otvor fórum »
10. 3. 2014 13:40