Diskusie - 2281. stránka fóra
1
Skúsenosti s appkou KIK?
Ahojte. Má tu niekto skúsenosti s mobilnou aplikáciou KIK? Ak áno, čo si o nej myslíte a prečo? Vdaka. Otvor fórum »
11. 3. 2014 13:23
64
Odsudzuje Biblia homosexualitu?
Ahojte, chcem sa s vami podeliť o to, čo som včera zistil, keď som sa zamýšľal nad otázku: Odsudzuje Biblia homosexualitu? Dospel som k záveru, že bohužial áno. Treba si uvedomiť, že naozaj odsudzuje... Otvor fórum »
11. 3. 2014 12:16
43
NAJDÔLEŽITEJŠÍ LIEK JE STRAVA - Jarná očista hladovkou
Pokiaľ sa cítite posledné dni unavený, mali by ste si pozrieť nasledujúci článok, ktorý sa zaoberá jarnou očistou a hladovkou: http://www. partner. sk/partner-pre-rodinu/clanky/article/najdolezitejsi-liek-je-strava-jarna-ocista-hladovkou/ Otvor fórum »
11. 3. 2014 11:05
2
Ine gymnazium
Zdravas, da sa este prestupit na ine gymnazium , ked som momentalne 3tiacka na 5 rocnom gym. bilyngualnom, cize prvy rocnik bol ako kebty nulty rocnik. Mohla by som este prestupit na ine bil. ... Otvor fórum »
11. 3. 2014 10:23
5
Zaujímavá destinácia a forma prežitia
Nadchlo ma toto "rozprávanie starého páprdu http://www. thajskoasex. ic. cz/obsah. html Osobne sa rád otváram novým veciam, mnohokrát som mal možnosť, beztak som ešte nenašiel dostatok času na predĺžené prázdniny v Thajsku a podobných destináciách, ... Otvor fórum »
11. 3. 2014 02:18
9
Bookdepository. co. uk
Objednával niekedy niekto z tejto anglickej stránky? Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:50
39
Aká móda v oblečení a doplnkoch vládne u rôznych osôb?
Ahojte, zaujímalo by ma ako je v tejto dobe rozvinutá móda, trendy, lifestyle, môžte mi popísať celkovo vaše "ja", ako sa s dobou pretváralo ako vyzeráte? Ako pôsobíte teraz? Aký typ vás čaká v budúcnosti?... Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:18
8
Pollyanna- knihy
Ahojte :) nemáte niekto tieto knižky doma a nepotrebujete ich? :D ako vidíte, niektoré tu ani nie sú ( je ich 10) alebo sú vypredané http://www. martinus. sk/?uMod=list&uTyp=search&uQ=pollyanna Na iných stránkach hľadám a zatiaľ márne.... Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:10
7
IBM SPSS statistics
Nazdar, chcel by som sa opýtať či niekto tento program pozná? A či vie aj efektívne v ňom aj pracovať. Potreboval by som dva dotazníky štandardizované v ňom vyhodnotiť ... Ak by sa... Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:04
5
Diplom
Neviete, dá sa získať diplom z VŠ ak bol človeku odcudzený? Ďakujem... Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:58
2
Eurovision Song Contest :)
Ak vieš o čo ide... ak sa ti to páči... ak to sleduješ... ak si fanúšik... alebo ak sa chceš stať členom prestížneho :D :D :D... klubu OGAE Slovakia... spoznať na meetingoch perfektných ľudí z celého... Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:56
3
Výber VS na Strojarstvo
Poradte PLS, chcem ist studovat strojarstvo a mam zaujem o TUKE a UNIZA co vybrat ? Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:43
26
Zlý výber VŠ
Ahojte..riešim dosť veľkú dilemu a popravde neviem ako sa rozhodnúť. Áno, vybrala som si školu, ktorá ma nebaví a teraz po roku a pol zvažujem odísť..Je už asi dosť neskoro, viem, ale stále som myslela,... Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:16
2
Predáva sa učebnica
Ahojte Birdzáci! Ide o to, že jedna moja kamarátka kúpila omylom zlú učebnicu na angličtinu do školy a preto by bola veľmi rada, keby sa našiel niekto, kto by ju od nej odkúpil :) Ak by... Otvor fórum »
10. 3. 2014 21:55
12
Vetné členy,,
Tento tvor dostal meno. Zámeno tento je akým vetným členom v tejto vete? Ďakujem. Otvor fórum »
10. 3. 2014 21:38
9
Bilingválne gymnázium-váš názor
Zdravím :) Som deviatačka takže ma čaká výber strednej školy :) mám prihlášku na anglické gymnázium a rada by som vedela aké máte skúsenosti s takým gymplom, alebo aspoň váš názor :) je podľa vás gymnázium zlé rozhodnutie? Idem tam... Otvor fórum »
10. 3. 2014 21:27Jazykovy pobyt vo VB - ktora agentura?
Ahojte, chcela by som sa vas spytat, mate niekto pozitivne skusenosti s nejakou agenturou, ktora poskytuje letne jazykove pobyty vo VB? Ak ano, s ktorou? Otvor fórum »
10. 3. 2014 21:24
2
MHD kartička
Žilinčania heeelp ako to funguje s MHD kartickami? Idem si ju vybavit a chcela by som vedieť čo stojí a či sa ešte musí kupovať listok a ako sa dobija a take :) ak niekto vie. . Otvor fórum »
10. 3. 2014 20:41