Diskusie - 2282. stránka fóra
8
Najlepší antiperspirant
Vie mi niekto poradiť nejaký dobrý antiperspirant ktorý upchá potné žľazy a neprepustí pot. Veľmi často sa potím. Otvor fórum »
10. 3. 2014 19:24
3
Skakanie pingu, Sekanie PC
Čaute, vcera oco preinštaloval AVG a odvtedy mi strasne seka cely PC- internet, hry proste vsetko. Ked hram CSko tak mam ping okolo 150-200 potom je chvilu okolo 40 ( co mam bezne ) a potom zase... Otvor fórum »
10. 3. 2014 19:17
44
Ako nežrať
Ahojte, takže ak máte nejaký typ ako sa neprežierať tak sem s ním :D Skúšala som už úplne všetko, pitie citrónovej vody, jesť zdravé veci, bielkoviny a zeleninu, žuvačky, tabletky... Cvičím každý... Otvor fórum »
10. 3. 2014 18:52
12
MATIKA Maturanti
Čaute :) Len by som sa chcela spýtať, ako sa pripravujete na externú matiku? Bojíte sa jej? a na koľko % počítate minuloročné testy? Lebo ja sa celkom kvalitne bojím :D A inak.... kam idete na vysokú? :) Otvor fórum »
10. 3. 2014 18:27
2
Wifi
Ahoj, potreboval by som poradit kupil som si nove wifi vsetko som spravil podla navodu ale ked sa chcem prihlasit tak mi to nejde iba sa mi na liste zobrazi zlty trojuholnik dal som si aj zistit... Otvor fórum »
10. 3. 2014 18:24
10
Adobe after effects
prosim o radu aky after effects si mam nainstalovať na 32 bit win7.. dikes Otvor fórum »
10. 3. 2014 17:40
13
Do 18-tich ( maturity)
- vsetko vam platili rodicia a dostali ste peniaze ak ste si vypytali
- ste mali vreckove kt stacilo na kino,.. a zvysne platili rodicia
- ste mali vreckove ale platili ste si z neho takmer vsetko okrem zakl veci - jedlo pre vsetkych, ..
Ďalšie možnosti »
10. 3. 2014 17:37- ste mali vreckove kt stacilo na kino,.. a zvysne platili rodicia
- ste mali vreckove ale platili ste si z neho takmer vsetko okrem zakl veci - jedlo pre vsetkych, ..
Ďalšie možnosti »
3
Ochotný angličtinár !
Našiel by sa niekto, kto by bol ochotný napísať krátku reprodukciu dole uvedeného textu ? Je vyznačený modrou. Stačí tak 10 viet. ( odmena=fanúšik :) ) http://www. birdz. sk/webka/sherloch/fotoalbum/modry-clanok-reprodukcia/845067-foto. html Otvor fórum »
10. 3. 2014 17:28
3
Globalfirepower.net - myslíte si že je táto stránka o vojenskej sile státov dôveryhodná, resp. že píse pravdu?
Vraj na tejto stránke su totálne vsetko oficiálne, tak, ako je to uvedené. Vojenská sila státov je oficiálne taká ako na tejto stránke. Ale myslíte si že je dôveryhodná? Máte tam TOP68 státov... Otvor fórum »
10. 3. 2014 17:10
13
Medicína prijímačky
Ahojte, chcela by som sa spýtať, z čoho je najlepšie sa učiť na prijímačky na medicínu do Martina. Malo by zmysel pohľadať komunistické knihy z biológie v pivnici? :) Otvor fórum »
10. 3. 2014 16:13Prijímačky
Ahojte, robil niekto prijímačky na právo do TT? Ťažké boli? ; ) Otvor fórum »
10. 3. 2014 16:05
1
škola
chodi niekto s tadeto na sos pracovnik marketingu-obchod 4 ročnik ?? Otvor fórum »
10. 3. 2014 15:55
6
Programovanie pre Android
Ahojte! Chcel by som sa naučiť programovať aplikacie pre Android... V akom programe to bude najľahšie programovať a akú knihu na začiatok (do 50€) by ste mi odporučili ? ďakujem za odpoveď ... Otvor fórum »
10. 3. 2014 15:46
23
Keď rátate 5 ks niečoho,,.
- nakreslím tri čiarky zvisle a dve vodorovne cez zvislé čiarky
- nakreslím štyri čiarky zvisle a jednu krížom cez ne
- ...all the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, outrun my gun...
Hlasuj »
10. 3. 2014 15:42- nakreslím štyri čiarky zvisle a jednu krížom cez ne
- ...all the other kids with the pumped up kicks, You better run, better run, outrun my gun...
Hlasuj »
4
Maturita-sloh
Prosím vás neviete niekto aké druhy slohov sa vyberajú? uvaha, charakteristika, životopis, sikskny prispevok..? čo všetko? Otvor fórum »
10. 3. 2014 15:21