Diskusie - 2280. stránka fóra
17
Baby isli ste niekedy naostro v rifliach?
Baby sli ste niekedy naostro v rifliach? Alebo je to podla vas nehygienicke? Otvor fórum »
11. 3. 2014 15:12
6
Akú postavu vytvoríte a hráte v SIMS?
- Vytvorím seba, pomenujem postavu po sebe a hrám seba
- Vytvorím inú postavu, ale hrám ju ako seba
- Vytvorím postavu, aký by som chcel byť a hrám ju tak, aký by som chcel byť
Ďalšie možnosti »
11. 3. 2014 14:57- Vytvorím inú postavu, ale hrám ju ako seba
- Vytvorím postavu, aký by som chcel byť a hrám ju tak, aký by som chcel byť
Ďalšie možnosti »
24
Otázka na moj denny športový plán
Dobrý den .... Mám 159 cm a 51 kg a chcem trošku schudnut ... :) moj plán už robim jeden týžden a chcem sa vás opýtat či je správny :) Chcem trošku schudnut na bruchu a získat svalovu hmotu... Otvor fórum »
11. 3. 2014 14:43
6
Potkanicata
Ahojky mam potkanku 1 rok staru a pred 10 dnami som strazila kamoske potkanov chvilu som ich nechala spolu a mam pocit že sa potkanke zvecuje brusko a mam zli pocit z toho či už neni pristara? Vdaka. Pekny... Otvor fórum »
11. 3. 2014 14:30
11
Artroskopia kolena,,.
Ahojte, dnes mi ortopéd povedal že pravdepodobne budem musieť ísť na artroskopiu kolena, rada by som vedela čo to vlastne je (prečítala som pár lekársky zameraných stránok, ale mám iba nepresný odhad o čo ide keďže moja... Otvor fórum »
11. 3. 2014 13:59
12
Game of Thrones
Cawte neviete kedy ma vyjst 4. seria Game of Thrones a. k. a Hra o truny ? ked tak poprosim nejaku stranku kde sa to da pozerat online :) Otvor fórum »
11. 3. 2014 13:29
1
Skúsenosti s appkou KIK?
Ahojte. Má tu niekto skúsenosti s mobilnou aplikáciou KIK? Ak áno, čo si o nej myslíte a prečo? Vdaka. Otvor fórum »
11. 3. 2014 13:23
64
Odsudzuje Biblia homosexualitu?
Ahojte, chcem sa s vami podeliť o to, čo som včera zistil, keď som sa zamýšľal nad otázku: Odsudzuje Biblia homosexualitu? Dospel som k záveru, že bohužial áno. Treba si uvedomiť, že naozaj odsudzuje... Otvor fórum »
11. 3. 2014 12:16
43
NAJDÔLEŽITEJŠÍ LIEK JE STRAVA - Jarná očista hladovkou
Pokiaľ sa cítite posledné dni unavený, mali by ste si pozrieť nasledujúci článok, ktorý sa zaoberá jarnou očistou a hladovkou: http://www. partner. sk/partner-pre-rodinu/clanky/article/najdolezitejsi-liek-je-strava-jarna-ocista-hladovkou/ Otvor fórum »
11. 3. 2014 11:05
2
Ine gymnazium
Zdravas, da sa este prestupit na ine gymnazium , ked som momentalne 3tiacka na 5 rocnom gym. bilyngualnom, cize prvy rocnik bol ako kebty nulty rocnik. Mohla by som este prestupit na ine bil. ... Otvor fórum »
11. 3. 2014 10:23
5
Zaujímavá destinácia a forma prežitia
Nadchlo ma toto "rozprávanie starého páprdu http://www. thajskoasex. ic. cz/obsah. html Osobne sa rád otváram novým veciam, mnohokrát som mal možnosť, beztak som ešte nenašiel dostatok času na predĺžené prázdniny v Thajsku a podobných destináciách, ... Otvor fórum »
11. 3. 2014 02:18
9
Bookdepository. co. uk
Objednával niekedy niekto z tejto anglickej stránky? Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:50
39
Aká móda v oblečení a doplnkoch vládne u rôznych osôb?
Ahojte, zaujímalo by ma ako je v tejto dobe rozvinutá móda, trendy, lifestyle, môžte mi popísať celkovo vaše "ja", ako sa s dobou pretváralo ako vyzeráte? Ako pôsobíte teraz? Aký typ vás čaká v budúcnosti?... Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:18
8
Pollyanna- knihy
Ahojte :) nemáte niekto tieto knižky doma a nepotrebujete ich? :D ako vidíte, niektoré tu ani nie sú ( je ich 10) alebo sú vypredané http://www. martinus. sk/?uMod=list&uTyp=search&uQ=pollyanna Na iných stránkach hľadám a zatiaľ márne.... Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:10
7
IBM SPSS statistics
Nazdar, chcel by som sa opýtať či niekto tento program pozná? A či vie aj efektívne v ňom aj pracovať. Potreboval by som dva dotazníky štandardizované v ňom vyhodnotiť ... Ak by sa... Otvor fórum »
10. 3. 2014 23:04
5
Diplom
Neviete, dá sa získať diplom z VŠ ak bol človeku odcudzený? Ďakujem... Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:58
2
Eurovision Song Contest :)
Ak vieš o čo ide... ak sa ti to páči... ak to sleduješ... ak si fanúšik... alebo ak sa chceš stať členom prestížneho :D :D :D... klubu OGAE Slovakia... spoznať na meetingoch perfektných ľudí z celého... Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:56
3
Výber VS na Strojarstvo
Poradte PLS, chcem ist studovat strojarstvo a mam zaujem o TUKE a UNIZA co vybrat ? Otvor fórum »
10. 3. 2014 22:43