Dajme tomu, že ste chodili s niekym x-rokov (2,3,4 alebo aj viac)
1.otazka: Napiste, ako dlho ste chodili s polovičkou, a 2.) tato ma zaujima viac, ked ste sa rozisli, ako rychlo ste si dakoho insieho nasli? Myslíte,že je dobre si hned po rozchode najst d
aj s jednym trojmesacnym rozchodom sme 3 a + rokov spolu a zatial to drzi...
a pocas tej trojmesacnej odluky sme si nenasli nikoho obaja, myslim ze to je prilis kratky cas..aspon mne osobne by to trvalo teda dlhsie..
1.) 2 roky
2.) nasla som si priatela po 4 mesiacoch a nebolo to pre mna skoro. ale je to individualne, ked osoba nie je zmierena s tym rozchodom, tak by si samozrejme nemala hladat ineho. ja som uz bola. plus ten, ktoreho som stretla, ma v tom momente presvedcil o tom, ze s nim chcem byt (alebo ja jeho o tom, ze on chce byt so mnou? , ze mi za to stoji
tento 2rocny vztah bol moj prvy, cize som nemala na akeho ex mysliet. potom v dalsom vztahu som na prveho ex nemyslela. akoze jasne, ze clovek si obcas v ramci minulosti spomenie, ale nerozoberala som to nejako.
1) 5 rokov, jeeej zatial vyhravam
2) po pol roku, urcite som nechcela ziadny rebound, vedela som ze by ma to len viac znicilo, najprv som sa musela dat ja do poriadku. A myslela som na byvaleho casto aj ked som bola stastna, lebo som si vela veci ktore neboli dobre uvedomila az v novom vztahu.
s prvým som chodila 2 roky, s druhým 2 roky a tretieho nebudem teda rátať, bo chodili sme 4 mesiace ale pak sme to voľáko ťahali skoro rok (či jak to napiisať )
po prvom som si našla ďalšieho o mesiac..?..asi..cca....
po druhom som si našla tretieho o dva mesiace...
a mysliim, že lepšie by bolo byť dlhšie sama a neriešiť nič, nech sa to všetko vstrebe..ale..ja som jednoducho nerada sama
á áno..myslievala som na ex...bo to bolo všetko čerstvé a vlastne som tých ex stále ľúbila..ale postupne som sa zaľúbila do priateľa a pak to opadlo..ako..myslela som na nich aj pak..a aj keď som bola šťastná...ale v inom smere.....no ľútostivo mi bolo skôr vtedy, keď som zrova spoko nebola....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teda teraz mám taký dlhýýý ale ešte nekončíme
2) bud po pol roku, alebo po roku a pol uz si nepamatam. A po poslednom vztahu uz som si nikoho nehladal
2) po roku a bolo to nahovno
tak teraz po dalsom roku mam novy vztah a som spoko :letim:
a pocas tej trojmesacnej odluky sme si nenasli nikoho obaja, myslim ze to je prilis kratky cas..aspon mne osobne by to trvalo teda dlhsie..
2, No oficiálne som si nenašla nikoho odvtedy ale neoficiálne som mala dvoch, prvého asi mesiac po rozchode.
A koniec som dala ja jemu, po dlhodobom a komplexnom uvažovaní, nikdy som to neoľutovala.
1.) 2 roky
2.) nasla som si priatela po 4 mesiacoch a nebolo to pre mna skoro. ale je to individualne, ked osoba nie je zmierena s tym rozchodom, tak by si samozrejme nemala hladat ineho. ja som uz bola. plus ten, ktoreho som stretla, ma v tom momente presvedcil o tom, ze s nim chcem byt (alebo ja jeho o tom, ze on chce byt so mnou? , ze mi za to stoji
tento 2rocny vztah bol moj prvy, cize som nemala na akeho ex mysliet. potom v dalsom vztahu som na prveho ex nemyslela. akoze jasne, ze clovek si obcas v ramci minulosti spomenie, ale nerozoberala som to nejako.
nového priateľa som mala o také 2-3 mesiace, ale iba krátko. šťastná som bola.
teraz mám dlhšie ďalšieho a zas som šťastná. a na mojich ex nemyslievam, ale spomeniem si na nich, ale iba v dobrom, nech sa im darí a sú šťastní
2) po pol roku, urcite som nechcela ziadny rebound, vedela som ze by ma to len viac znicilo, najprv som sa musela dat ja do poriadku. A myslela som na byvaleho casto aj ked som bola stastna, lebo som si vela veci ktore neboli dobre uvedomila az v novom vztahu.
po prvom som si našla ďalšieho o mesiac..?..asi..cca....
po druhom som si našla tretieho o dva mesiace...
a mysliim, že lepšie by bolo byť dlhšie sama a neriešiť nič, nech sa to všetko vstrebe..ale..ja som jednoducho nerada sama
á áno..myslievala som na ex...bo to bolo všetko čerstvé a vlastne som tých ex stále ľúbila..ale postupne som sa zaľúbila do priateľa a pak to opadlo..ako..myslela som na nich aj pak..a aj keď som bola šťastná...ale v inom smere.....no ľútostivo mi bolo skôr vtedy, keď som zrova spoko nebola....