Spoznali ste niekedy niekoho skurvene špeciálneho v dopravnom prostriedku?
Poznáte všetky tie filmové klišé kdy si k vám prisadne niekto skurvene špeciálny... Alebo vy k niekomu takému prisadnete... Ako v lietadle vo Fight Club. Ale myslím skôr stretnutie s niekym opačného pohliavia v podobnom veku. Proste či ste viedli skurvene
zaujímavý rozhovor s niekym obzvlášť zaujímavým na koho ste natrafili náhodou v dopravnom prostriedku Rozhovor a človek na ktorého ste nezabudli. Prípadne ak ste takto získali nejakeho kamaráta/ kamarátku. nebodaj partnera/ partnerku Podelte sa o skúsenosť!
Ja som vždy sedel sám. Alebo si ku mne prisadol nejaky starý človek (nič proti starým ľudom). Alebo si prisadol nejaky študent/študentka so sluchátkami pozerajúci celý čas do PC alebo mobilu
Potom ešte jeden krátky príbeh ktorý napíšem možno neskôr.
@mytickaentita@2 zase v tom vidíš len negatíva Netvrdím že sa ti má niekto slizký prihovárať. Tých možností ako sa dostať do rozhovoru je mnoho. Kludne si môžete v tom vlaku robiť srandu z rovnakej veci. Náhodou ty cestuješ dosť tak tvoj názor by ma obzvlášť zaujímal Vezmi si že by si mala niekolkohodinovú cestu a prisadol by si 3kratadost! To by nebolo zlé nie?
ja akosi neviem, aké negatíva máš na mysli, jednoducho mám rada svoj pokoj a vždy keď cestujem, tak mám sluchadlá nemám vtedy náladu na akúkoľvek konverzáciu
Ja mám celú radu skvelých zážitkov z vlaku, aj keď neviem, či práve na takéto sa pýtaš
Tak napr na strednú školu som chodila vlakom, cesta trvala tak hodinu a v polovici cesty v jednom malom mestečku vzdy pristúpilo strasne veľa chalanov, a časom som si začala vsimat iba jedného, ktory sa mi celkom páčil. No a vtedy ešte fungoval pokec, a zrazu mi jedného dňa napísal nejaky chalan, že ma pozná z vlaku mal síce aj fotku, ale ja som si vôbec nedokázala spojiť, či je to ten čo sa mi páči (uplne vážne mám problém s pamatanim si tvárí, dokonca aj ľudí, čo sa mi páčia ). Celý vikend sme si písali a potom sa dohodli, že si ku mne prisadne v pondelok. To sklamanie v mojej tvári, keď si prisadol celkom iný chalan ako som dúfala, si všimol aj on
Vlastne si už ani nepamätám ako toto dopadlo a prečo sme sa prestali baviť
A raz som cestovala na vikend do BA, počas VŠ, v pondelok som mala skúšku a išla som na víkend k frajerovi, tak som sa vo vlaku učila fyziku, lebo som vedela, že cez víkend už sa mi nebude dať a oslovil ma hrozne sympatický chalan a celu cestu sme sa rozprávali a ja som mu strašne nechcela povedať, že idem za frajerom, lebo viem, že by sa viac so mnou nebavil.. ale potom zacal dávať take otázky, že už som mu viac nevedela vyhybavo odpovedať, a áno, už sa potom so mnou viac nerozprával
Ja inak ale nemám rada keď ma ľudia vonku oslovujú, a aj tak sa mi to stáva príliš často..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som vždy sedel sám. Alebo si ku mne prisadol nejaky starý človek (nič proti starým ľudom). Alebo si prisadol nejaky študent/študentka so sluchátkami pozerajúci celý čas do PC alebo mobilu
Potom ešte jeden krátky príbeh ktorý napíšem možno neskôr.
Tak čo!? Zažili ste niekoho zaujímavého?
Tak napr na strednú školu som chodila vlakom, cesta trvala tak hodinu a v polovici cesty v jednom malom mestečku vzdy pristúpilo strasne veľa chalanov, a časom som si začala vsimat iba jedného, ktory sa mi celkom páčil. No a vtedy ešte fungoval pokec, a zrazu mi jedného dňa napísal nejaky chalan, že ma pozná z vlaku mal síce aj fotku, ale ja som si vôbec nedokázala spojiť, či je to ten čo sa mi páči (uplne vážne mám problém s pamatanim si tvárí, dokonca aj ľudí, čo sa mi páčia ). Celý vikend sme si písali a potom sa dohodli, že si ku mne prisadne v pondelok. To sklamanie v mojej tvári, keď si prisadol celkom iný chalan ako som dúfala, si všimol aj on
Vlastne si už ani nepamätám ako toto dopadlo a prečo sme sa prestali baviť
A raz som cestovala na vikend do BA, počas VŠ, v pondelok som mala skúšku a išla som na víkend k frajerovi, tak som sa vo vlaku učila fyziku, lebo som vedela, že cez víkend už sa mi nebude dať a oslovil ma hrozne sympatický chalan a celu cestu sme sa rozprávali a ja som mu strašne nechcela povedať, že idem za frajerom, lebo viem, že by sa viac so mnou nebavil.. ale potom zacal dávať take otázky, že už som mu viac nevedela vyhybavo odpovedať, a áno, už sa potom so mnou viac nerozprával
Ja inak ale nemám rada keď ma ľudia vonku oslovujú, a aj tak sa mi to stáva príliš často..