@Dzusik2024 Biele samozrejme. Raz si omylom zobrala čierne, tak som jej dal kopačku na bradu a monológ o tom ako ma sklamala... Potom som sa prebudil na pošťanej posteli a uvedomil som si, že žijem úplne sám
Ako to teda s tými socks vlastne je? Chceš dosiahnuť aby boli biele ponožky na vrchole a nosil ich každý?
@Dzusik2024 To si mi práve napísal múdro. Asi ako obohatiť ma o fakt, že v noci je tma...
Samozrejme, že nosím aj biele. Mňa zaujíma to, čo je za tým, aby som na teba do budúcna už nebol útočný a vždy ti len pekne odpovedal.
Takže by som chcel vedieť, či to je radosť z predstavy, že ľudia nosia biele ponožky alebo sa to nejak vzťahuje na úchylku alebo čokoľvek, čo to obnáša. Podel sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ako to teda s tými socks vlastne je? Chceš dosiahnuť aby boli biele ponožky na vrchole a nosil ich každý?
Samozrejme, že nosím aj biele. Mňa zaujíma to, čo je za tým, aby som na teba do budúcna už nebol útočný a vždy ti len pekne odpovedal.
Takže by som chcel vedieť, či to je radosť z predstavy, že ľudia nosia biele ponožky alebo sa to nejak vzťahuje na úchylku alebo čokoľvek, čo to obnáša. Podel sa.