Vidím to podobne ako Karol. Človek sa s pribúdajúcim vekom v nejakych veciach mení ale platí to pre všetky generácie. Trochu sa mení doba a tým možnosti aj starosti ale spektrum pováh ľudí je uplne to isté a hodnoty sú v základe podobné.
Podla mna su dost velke rozdiely. Kazda generacia ma veci co povazuje za samozrejme a od urciteho veku je vsetko nove co pride picovina.
Samozrejme neplati to pausalne ale pravdepodnost ze to tak bude je pomerne vysoka.
Ja mam pod sebou mix boomerov, milenialov a nepriamo aj gen Z. Su urcite rozdiely v tom ako napriklad komunikujes feedback lebo boomer ma svoje veci na ktore je citlivy/a, to iste milenial a gen z. Samozrejme vela zavisi aj od kultury a krajiny povodu, cierna americka zena a cinsky muz su ine vesmiry bez ohladu na ich vek
Asi nemam zasadny problem s gen z, teda s tou starsou polovicou, ktora uz je dospela a dostudovana a zamestnana, s nejakou castou ich navykov sa aj celkom stotoznujem. Hoc komunikaciu mimo pracovnej oblasti s nimi nevyhladavam, nemam pocit ze by mi boli az tak velmi vzdialeni. A uz vobec ze by boli diametralne ini nez ja v takom veku. Ale ta mladsia polovica a generacia po, to je uz iny vesmir 😁 gen z slang vseobecne je dost mimo mna a obcas musim googlit slovicka (len aby som im rozumela, nie aby som ich pouzivala) 😅
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Samozrejme neplati to pausalne ale pravdepodnost ze to tak bude je pomerne vysoka.
Ja mam pod sebou mix boomerov, milenialov a nepriamo aj gen Z. Su urcite rozdiely v tom ako napriklad komunikujes feedback lebo boomer ma svoje veci na ktore je citlivy/a, to iste milenial a gen z. Samozrejme vela zavisi aj od kultury a krajiny povodu, cierna americka zena a cinsky muz su ine vesmiry bez ohladu na ich vek