Rozhodol som sa vam vysvetlit preco je anime dobre
Hlavni rozdiel medzi hranymi vecami a animaciou je ze hrane veci v audiografii, nie divadlo, maju obrovsku nevyhodu v tom, ze extremne zalezi na tom aby clovek uveril re to na co sa pozera sa naozaj deje a aby ho to vtiahlo do deja.......
To plati pre vsetky diela ale hrana filmografia to ma najtazsie. Staci ti zly herec, zly dabing, zle kostimy, nejake chyby v dramaturgii, kazda najmensia chyba cloveka vyrusi. Je velmi tazke urobit dobry kvalitny film. Serial tam sa to da casom doladit ale musi tam hrat velmi vela veci do kopy. A s tymto extremne lietaju aj ceny za produciu. Pri animacii ceny za produkciu su cca dost podobne lietaju tak v desiatkach percent max. vnie v nasobkoch. Je jedno ci kreslis scifi ci skolsku dramu, je to len o case. Na kvalitu ti staci nepushovat na cas a 1-3 kvalitnych ludi v celej produkcii. A animacia vela odpusta, podobne ako divadlo. To ze je to kreslene tak si vies dovolit viac, viac to pushovat. To co by v hranom filme nefungovalo v anime fungovat bude. V divadle to je preto ze realne tych ludi vidis, takze veris ze sa to prave deje a tak si mozu hrat prehnane afektovane. Takze prave koli tomu vie japonska animacia vyprodukovat cca rovnake mnozstvo kvalitnych veci ako cely ostatny svet dokopy v hranych veciach. A v hranych veciach ked chces nieco najst tak na roznych strankach sa vyzdvihuju alebo ignoruju veci koli povodu z akej su krajiny. Je to viac zahltene odpadom a musis sa viac brodit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
aby som prijal veci, ktoré nemôžem zmeniť,
odvahu zmeniť veci, ktoré môžem,
a múdrosť, aby som vedel rozdiel.
4 – 5 – 6 – pokoj ma už volí,
7 – 8 – 9 – spomaľujem hlavný vlak,
10 – a už je stres preč, tak tak.