Ahojte. Mám taký problém. Je tu jeden chlapec ktorého som už dlhšie chcela. Najprv to vyzeralo nádejne ale potom sa na to dáko zabudlo. Potom to vyzeralo zasa v pohode,dokonca mi povedal že ma chce ale že sa bojí vzťahu so mnou lebo sme spolu len v piatky
zdá sa mi to alebo tým že sa to tu opakuje znovu sa vylepšuje o niečo aj gramatika?
najlepšia a zároveň najjednoduchšia a zároveň tiež najsprávnejšia a najefektívnejšia možnosť je ... zobrať telefon zavolať mu alebo sa snim dohodnuť kedy kde sa stretnet, obliecť sa a isť za tým človekom aj domov kludne ...a do očí sa spýtať otázku na ktorú požaduješ odpovede ...
vážne toto je najlepšia vec ktorá rieši všetky problémy ...osobný kontakt a komunikácia do očí ...
podľa nadpisu som ťa chcela poslať sem » mspaintadventures.wikia.com/wiki/Kismesis#K... a poučiť ťa o niektorých kvadrantoch, ale po zbežnom prebehnutí textu poviem len, že keď dospeješ, tak to prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
najlepšia a zároveň najjednoduchšia a zároveň tiež najsprávnejšia a najefektívnejšia možnosť je ... zobrať telefon zavolať mu alebo sa snim dohodnuť kedy kde sa stretnet, obliecť sa a isť za tým človekom aj domov kludne ...a do očí sa spýtať otázku na ktorú požaduješ odpovede ...
vážne toto je najlepšia vec ktorá rieši všetky problémy ...osobný kontakt a komunikácia do očí ...
fakt sa bojim, ze cim dalej viac takychto ludi, tak ludia vymru ovela skor ako tu este budu pobehovat