v jeden krasny den som isla bo obchodu kupit si nejaku vonavku .obzerala som si regale a v tom..................v regalu na textyl sa ozval silny kricucy hlas .
bala som sa co sa deje.prisly policajti a vsetkich navstevnikou museli odviest zo vsetkych regalou.
povedala som si :"co sa deje"?
policajt na to:"v regaly na textil sa nasiel muz ktoreho dobodaly a je polomrtvy.
zlakla som sa co a preco sa to stalo kto to bol isla som prec a obtazoval ma nejaky opilec ktori drzal v ruke palenku a siltovku do ktorej asi chcel peniaze. ignorovala som ho a isla som daley.stale za mnou chodil zrichlovala som a on na mna krical pockaj ja si ta najdem . prisla som domou z placom . a vsetko som povedala rodicom . povedaly mi aby som nesla uz do toho obchodu.po 2 r. som tam isla povedala som si ze sa to urcite znova nezopakuje . bola som pri vchode a stretla som toho opilca ako minule.mal oblecene to iste ako predtim drzal v ruke to iste co predtim a zacal ma obtazovat ako predtim . a uz ma to prestalo bavit zavolala som policiu a dakovali mi ze som zavola v pravy cas hladali ho uz 4 roky .
a povedali mi ze obtazuje mlade dievcata . a ked ich nalaka tak ich zabyje . bola som zaskocena a behala som domou.cela spotena a mokra .mama sa ma spytaly:"kde si bola"?
a ja ze no u kamaratky mama mi neverila a zavolala mojim vsetkim kamaratkamm .................................

 Blog
Komentuj
 fotka
evkaaa  27. 5. 2011 20:46
je tam veeeela chyb
 fotka
skip  27. 5. 2011 22:45
Skutočný príbeh, či?

A idem sa robiť že tie chyby som nevidel (veď to sa nedá na konci slovesa napísať tvrdé y )
 fotka
radiophonic  28. 5. 2011 15:40
@Skip



Ty sa nerob, tie chyby nie sú náhoda.
Napíš svoj komentár