Má niekto okrem Kexovej a Patriska na Birdzi deti? Máte, chcete, plánujete? Alebo chcete hrávať s ostatnými Birdzákmi žolíka v tieni nerozkvitnutej jablone až do 90tky?
Však tu má už ale polovica birdzu deti len už sem tolko nechodia práve preto, lebo majú deti. A preto je tu už aj tak málo užívatelov. A z toho mála má polovica birdzákov zvieratá ku ktorým sa chovajú jak ku deťom
@5 Tam malo by normalne srdce a potom roztrhnute stdce.
Bug report #38382724: zlomene srdce na Birdzi nefunguje. Nastastie je to ten najvacsi technicky problem, ktorym Birdz trpi.
Ja plánujem deti ale momentálne kvôli snahe o dostatočné ekonomické zabezpečenie budúcej rodiny sme sa s manželom dohodli že ak bude situácia priaznivá tak o cca 2 roky po svadbe skúsime nejaké deturence vyrobiť. Teraz len robíme od nevidím do nevidím nech potom môžeme normálne rodinne žiť.
@tequila@24 nie je, s plnou važnosťou a bez okolkov hovorím, že to nie je môj. Robíš si iba srandu, že akože mám krátky. Ale vidíš no, ibaže keď si tu tú fotku zverejnil, či by to nemohol byť teda tvoj?!
@lostinthedark@9
nemam, to som si vymyslal ze mam len tak zo srandy. Ja som v realite celibatnik, nemam ženu ani sex. Je to sice tazke velmi lebo velmi som dakedy nadrzany, ale musim odolat lebo predmanzelsky sex je hriech, takze radsej budem trpiet pre Ježiša ako by som mal zhrešit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Bug report #38382724: zlomene srdce na Birdzi nefunguje. Nastastie je to ten najvacsi technicky problem, ktorym Birdz trpi.
Na znak protestu budem odteraz všade dávať plné srdiečka! A držať 30dňovú hladovku! Alebo dobre, len srdiečka.
nemam, to som si vymyslal ze mam len tak zo srandy. Ja som v realite celibatnik, nemam ženu ani sex. Je to sice tazke velmi lebo velmi som dakedy nadrzany, ale musim odolat lebo predmanzelsky sex je hriech, takze radsej budem trpiet pre Ježiša ako by som mal zhrešit