Vyzva. Ked uz zijeme tuto dobu s dezole tak prec si trosku neukrojit.....
Vecsina sme tu rovnaky vek, postkomunisticke deti co nosili kopacky, sustaky, digitalky, Tasmagotchi... Co keby sme vsetci hromadne zazalovali stat za to ze nas okradol za nase prava a nasu buducnost? N
apr. tie rozpravky z verenopravnejj TV to boli psycho picoviny co boli real 18+ ako tie japonske veci alebo ratafak plachta alebo ta cibula co zrala veci nba stole. Za to by mal niekto niest tresnopravnu zodpovednost za nase rany na dusi a odskodnit nas. Ako toto myslim vazne. Je niekto kto by do toho realne siel?
Ja nerozumiem, ze to ratafak plachta niekto reálne sledoval, ved to mi uz v tom veku prišlo strasne stupidne, ze som to okamžite prepinala, alebo vypinala alebo proste odisla od telky
@11monika11 Necim kabsom ro nepozeral ale mna strasila ta xibula co zrala vsetko okolo. A tiez si moc nepametam ale tie anime voli tiez psycho. Ozaj toto je na zalovu ma stat.
zravá cibula co zrala vsetko okolo, veci na stole ?
si nepamatám takto z opisu, ~ nebol to náhodou ten "annoying orange" (..ale ten sa mi zdá, ze bol neskor, o hoodne dost neskor, ako ratafák plachta )
btw.ten ratafák P. ~ jakoby to vyslo priamo z hlavy a Imagiky, ( Imajiky ) S.Kinga ( yo, a Civea Barkera.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ty si to mal povinné?
si nepamatám takto z opisu, ~ nebol to náhodou ten "annoying orange" (..ale ten sa mi zdá, ze bol neskor, o hoodne dost neskor, ako ratafák plachta )
btw.ten ratafák P. ~ jakoby to vyslo priamo z hlavy a Imagiky, ( Imajiky ) S.Kinga ( yo, a Civea Barkera.. )
Imajika I, 2,
atd a iné novely