@redpanda@1 lebo sú tam fajnové šťavnaté jabĺčka so škoricou a fajnový šťavnatý tvaroh a fajnové rozmočené šťavnaté pečivko nasiaknuté fajnovým šťavnatým jabĺčkom a tvarohom a celé je to fajnovúčko zmiešané a zapečené a šťavnaté
Bábovku. Ale akože mne chutí úplne všetko sladké bez výnimky, pokiaľ tam nie je kokos, mak, mentol alebo soľ (čo boli tie sladko slané sladkosti kedysi), takže mne v pohode chutí aj zemlovka, ale mala som ju za posledných 20 rokov vždy len v nemocnici
@mytickaentita@2 aj ta najlepsia zemlovka by pre mna asi nebola jedla @ladydoga zo spojenia 'rozmocene pecivko' sa mi dviha zaludok to ostatne okolo je urcite chutne, ale to pecivo tam
@redpanda@7 Tak si to skús pomenovať ako jabĺčkom nasiaknutú vianočku, hneď to znie lepšie podľa mna
@swamper Niektoré balené bábovky sú naozaj akoby "šťavnaté", alebo ako to nazvat Len nie mramorová, tá je naozaj suchá. Také tie svetle. V Prahe som si dokonca kupovala citrónovú bábovku a tá rozhodne suchá nebola. Áno, môžete začať teraz so zdravým stravovaním a eckach, ale ja hovorím výhradne o chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@ladydoga zo spojenia 'rozmocene pecivko' sa mi dviha zaludok to ostatne okolo je urcite chutne, ale to pecivo tam
@swamper Niektoré balené bábovky sú naozaj akoby "šťavnaté", alebo ako to nazvat Len nie mramorová, tá je naozaj suchá. Také tie svetle. V Prahe som si dokonca kupovala citrónovú bábovku a tá rozhodne suchá nebola. Áno, môžete začať teraz so zdravým stravovaním a eckach, ale ja hovorím výhradne o chuti